kütahya da çok rahatlar canım. nöbet yok. yemeklerini özel şirket yapıyor. 2.bölükte erkek arkadaşım. bugün ilk kez eğitim yapacak. dün hamam günleriydi yapmadı. hamama gidiyorlarmış pazartesi ve cuma. (2.bölüktekiler) bugün ararsa tam olarak öğrenirim eğitimde neler yaptıklarını. 2km yürüyecekmişiz demişti dün. 100 mesaj atmama az kaldı öğrenirsem ve mesaj hakkım gelirse burdan özelden yazarım sana :)
Ara artik canimin ici ara ya 4 gün olcakk mal gibiyim artiikkk
whuhuhuhhuuneler neler öğrenmişin demek nöbet filan tutulmuyo benide korkuttular paso nöbet tutuluyo soğuktan donarlar bilmem ne diye teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
acemiliklerin de nöbet yokmuş canım. 2.bölükte çok fazla ankesörlü telefon varmış o yüzden günde 2 kere arıyor canım. usta birlikleri ne zaman belli olacak acaba
oh ne güzel sevindim senin adına. Usta birlikleri cuma günü belli oluyor bide onun telaşı sardı uzaklara vermeseler bari
Gittiginden beri hep sabahlari ariyodu simdi arayamiyo heralde off daha konusamadim been(
bu cuma mıçok korkuyorum kötü yer düşecek diye. istanbul zormuş dua edelim çıkmasın
püfff beni de her sabah aradı mutlaka... ama sabah 2saat 1.sınıf bebelerinin sınıfındaydım cekmiodu orda telefon o zaman mı aradı ya da hiç arayamadı mı??!!!!!! çok zormuş yaadün geceden beri sesini duyamıorum((
canım ben dün yazmıştım ama sen grmedn sanırım kastamonuda kart sıkıntısı varmış kantinde bitmiş kartı olmadığı için arayamıydur
evet canım bu cuma bana denilen ya izmir çıkar ya da kütahyada kalır fazla dağıtmazlar oradakileri dediler nasip artık elimizden gelen hiç bişey yok ne kadar çaresiz kalıyoruz
evet canım bu cuma bana denilen ya izmir çıkar ya da kütahyada kalır fazla dağıtmazlar oradakileri dediler nasip artık elimizden gelen hiç bişey yok ne kadar çaresiz kalıyoruz
Bazen mesaj geliyo kapali oldugu zaman kimin aradigi canimumarim o zaman aramamistir zaten aradiysa da arar tekrar aksama mutlaka insanlar hep alisrsin falan diyolar ama nasi olcak hic bilmiyorum ya
Kizlar bizim cok yakinimiz acemiligini kutahya da ustasini da istanbulda yapti ve cok rahatti
Kastamonu golkoy canim
bu cuma mıçok korkuyorum kötü yer düşecek diye. istanbul zormuş dua edelim çıkmasın
inşallah canım ya,bana msj gelmio keşke gelse,ama aradıgını görseydım msjla daha çok üzülürdüm.çok merak ettim resmen vicdan azabı çekiorum ya(( inşallah tez zamanda ararlar cnm ya, her şehrin,alayın sistemi farklı bazıları çok rahat arıo bazıları da rahat arayamıo die düşünmek lazım...tez zamanda arasınlarrrrrrr.... AMİN
canım operatörden sorsan olmaz mı acaba? ben dün aradım kargo için adres sormak için bi asker çıktı gençti sanırım analyışla cevap verdi. belki öyle biri çıkar, ulaşamadım 4 gündür dersen belki yardımcı olurlar? benimkide kastamonu gölköy de çünkü
canım biizmkilerin direk 12 sinde belli oldu usta birlikleri. sizin neden şimdi belli oluyor? nerede yapıyor acemiliğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?