349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

whuhuhuhhuu neler neler öğrenmişin demek nöbet filan tutulmuyo benide korkuttular paso nöbet tutuluyo soğuktan donarlar bilmem ne diye teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

whuhuhuhhuu neler neler öğrenmişin demek nöbet filan tutulmuyo benide korkuttular paso nöbet tutuluyo soğuktan donarlar bilmem ne diye teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

acemiliklerin de nöbet yokmuş canım. 2.bölükte çok fazla ankesörlü telefon varmış o yüzden günde 2 kere arıyor canım. usta birlikleri ne zaman belli olacak acaba

acemiliklerin de nöbet yokmuş canım. 2.bölükte çok fazla ankesörlü telefon varmış o yüzden günde 2 kere arıyor canım. usta birlikleri ne zaman belli olacak acaba

oh ne güzel sevindim senin adına. Usta birlikleri cuma günü belli oluyor bide onun telaşı sardı uzaklara vermeseler bari

Gittiginden beri hep sabahlari ariyodu simdi arayamiyo heralde off daha konusamadim been (

püfff beni de her sabah aradı mutlaka... ama sabah 2saat 1.sınıf bebelerinin sınıfındaydım cekmiodu orda telefon o zaman mı aradı ya da hiç arayamadı mı??!!!!!! çok zormuş yaadün geceden beri sesini duyamıorum((

bu cuma mı çok korkuyorum kötü yer düşecek diye. istanbul zormuş dua edelim çıkmasın

evet canım bu cuma bana denilen ya izmir çıkar ya da kütahyada kalır fazla dağıtmazlar oradakileri dediler nasip artık elimizden gelen hiç bişey yok ne kadar çaresiz kalıyoruz

Bazen mesaj geliyo kapali oldugu zaman kimin aradigi canim umarim o zaman aramamistir zaten aradiysa da arar tekrar aksama mutlaka insanlar hep alisrsin falan diyolar ama nasi olcak hic bilmiyorum ya

Bazen mesaj geliyo kapali oldugu zaman kimin aradigi canim umarim o zaman aramamistir zaten aradiysa da arar tekrar aksama mutlaka insanlar hep alisrsin falan diyolar ama nasi olcak hic bilmiyorum ya

inşallah canım ya,bana msj gelmio keşke gelse,ama aradıgını görseydım msjla daha çok üzülürdüm.çok merak ettim resmen vicdan azabı çekiorum ya(( inşallah tez zamanda ararlar cnm ya, her şehrin,alayın sistemi farklı bazıları çok rahat arıo bazıları da rahat arayamıo die düşünmek lazım...tez zamanda arasınlarrrrrrr.... AMİN

Kastamonu golkoy canim

canım operatörden sorsan olmaz mı acaba? ben dün aradım kargo için adres sormak için bi asker çıktı gençti sanırım analyışla cevap verdi. belki öyle biri çıkar, ulaşamadım 4 gündür dersen belki yardımcı olurlar? benimkide kastamonu gölköy de çünkü

Vicdan azabi cekme hic canim yaa aynn oyle heryerin sistemi farkli burdur cok rahat dediler arama problemi olmaz dediler ne arayan ne soran var :)

Bende 2 kez aradim bi ziyaret saatlerini sordum, dunde mektup adresini :) ama taburunu bolugunu bilmiyorum ulasamam heralde.

evet canım bu cuma bana denilen ya izmir çıkar ya da kütahyada kalır fazla dağıtmazlar oradakileri dediler nasip artık elimizden gelen hiç bişey yok ne kadar çaresiz kalıyoruz

canım seninki havacı mı?uzun dönem değil mi?benimki karacı ve uzun dönem,uzun nerede olacağı belli değil sizinki neden bu cuma belli oluyor çok erken değil mi?biraz bilgilendirir misin bildiğin kadarıyla canımmm
bu arada aradı sevdiceğim az önce 5kiloluk silahla koşup duruyorlarmış,çamura (çakıllar varmış)yatıp sürünüyorlarmış sonra giysilerini fırçalayarak temizliyorlarmış (kolay çıkıyormuş),yatak ve dolap düzenine acayip dikkat ediliyormuşay birde bugün sevmediği yemek olan pırasayı yemişbiz konuşurken baya gülüyoruz karşılıklı daha çok ben gülüyorum halineama hasta olmuş ona çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…