canım seninki havacı mı?uzun dönem değil mi?benimki karacı ve uzun dönem,uzun nerede olacağı belli değil sizinki neden bu cuma belli oluyor çok erken değil mi?biraz bilgilendirir misin bildiğin kadarıyla canımmm
bu arada aradı sevdiceğim az önce 5kiloluk silahla koşup duruyorlarmış,çamura (çakıllar varmış)yatıp sürünüyorlarmış sonra giysilerini fırçalayarak temizliyorlarmış (kolay çıkıyormuş),yatak ve dolap düzenine acayip dikkat ediliyormuşay birde bugün sevmediği yemek olan pırasayı yemiş biz konuşurken baya gülüyoruz karşılıklı daha çok ben gülüyorum haline ama hasta olmuş ona çok üzüldüm
aynı durum bizdede var canım :) cidden böyle anılarını dinleyince gülebiliyoruz. beş kiloluk silahlarla koşuyorlarmış. daha atış eğitimi verilmemiş ama bakalım. ilk defa ıspanak yemiş oda :) artık açlıktan ve zayıf düşmemek için napsınlar mecbur yiyorlar canım ya:) geçicek bugünlerimzide inşallah
yemek konusunda hiç acımıyorum canım işin açığı çünkü erkeklerin çoğu yemek seçmeyi huy ediniyorlar oh yesinlerde görsünlerözellikle sebze yemeklerini seçiyorlar ah keşke brokolide yedirseler ayrıca benim erkeklere biraz sadistliğim olduğundan şu acemiliklerinde yaptıklarına pek üzülmüyorum ancaaak iş usta birliğine geldiğinde o zaman düşüncelerim tamamen değişiyor ve tüm askerler için dua ediyorum özellikle doğuda olanlar için rabbim hepsini korusun sevdiklerine bağışlasın
Gittiginden beri hep sabahlari ariyodu simdi arayamiyo heralde off daha konusamadim been(
bende 2gün oldu kafayı yicem hiç böle yapmıyodu..arardı 1kerede olsa..çok merak ediyorum kızlar ya
bende 2gün oldu kafayı yicem hiç böle yapmıyodu..arardı 1kerede olsa..çok merak ediyorum kızlar ya
Hala telefon yokdayanamayip santrale bagiricam bulun şu öküzü getirin diye.
bır de sımdı ben yaratıcı arkdslardan fıkır sıtıyorum yemın torenıne gıderken guzel bır hedıye dusunmelıyım ama ne ????guzel bır surprız su ana kadr aklınıza gelebılıcek cogu seyı yaptım o yuzden cıta yukseldı
kızlar iskenderun hataydan hiç haber alan varmı??
canim mesela neler yaptin simdiye kadar ? ona göre bizde düsünelim .hem belki sende diger arkadaslara yaptiklarinla fikir vermis olursun? ne dersin ?
ben malesef yemin törenine bile gidemicemo kadar uzagim anca insallah mayista görcem askerimi ((
bır de sımdı ben yaratıcı arkdslardan fıkır sıtıyorum yemın torenıne gıderken guzel bır hedıye dusunmelıyım ama ne ????guzel bır surprız su ana kadr aklınıza gelebılıcek cogu seyı yaptım o yuzden cıta yukseldı
Canim bende oyle cok dusundum askere gitmeden bir gun onceydi ona atki bere ve eldiven ordum askerde usume kiyamam falan not yazdim ona aldigim herseyden daha cok deger verdi o kadar duygulandiki anlatamiyorum bile bence sen de kendi emeginle yapacagin bisey hediye edebilirsin
ördüm canım daha önceden yapmstm bunusevglyken
Bebeginiz var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?