349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynı durum bizdede var canım :) cidden böyle anılarını dinleyince gülebiliyoruz. beş kiloluk silahlarla koşuyorlarmış. daha atış eğitimi verilmemiş ama bakalım. ilk defa ıspanak yemiş oda :) artık açlıktan ve zayıf düşmemek için napsınlar mecbur yiyorlar canım ya :) geçicek bugünlerimzide inşallah

yemek konusunda hiç acımıyorum canım işin açığı çünkü erkeklerin çoğu yemek seçmeyi huy ediniyorlar oh yesinlerde görsünlerözellikle sebze yemeklerini seçiyorlar ah keşke brokolide yedirselerayrıca benim erkeklere biraz sadistliğim olduğundan şu acemiliklerinde yaptıklarına pek üzülmüyorumancaaak iş usta birliğine geldiğinde o zaman düşüncelerim tamamen değişiyor ve tüm askerler için dua ediyorum özellikle doğuda olanlar için rabbim hepsini korusun sevdiklerine bağışlasın

Son düzenleme:

evet öyle tabii ki, doğuda çok zor bakalım nasıl geçecek günlerimiz Allah korku ve endişe içinde bırakmasın onlarıda bizide

Hala telefon yok dayanamayip santrale bagiricam bulun şu öküzü getirin diye.

niye öyle diyosun...bak benim eşim normalde rahat biridir ailesini de cok aramaz ve ben ona bu konuda hep sorun cıkartırdım sehır dısına falan gıttıgınde aramasam gorusemezdık ama yapısıbu annesıne babasına da oyle adam :) ben bu konuda onunla 1000 kez tartstım sımdı askerde ve benı su ana kadr uc kez aradı ama hıc kızmadım kızmam cunku kosullarını bılmıyoruz bılmıyorsunuz lutfen sabırlı ol :) o su an tatilde değil aradığında uzme guzelce onu merak ettiğini anlat harıcten gazel okuyorum sanma bşrde kızlar eger calısmıyorsanız okul vs de yoksa kendınıze ugras bulun boyle zaman gecmez ben normalde yogunum buna ragmn bıraz kendımle kalıym uzuluyorum kendımı dınlıyorum buna ızın vermeyın bı hafta gıttı bıle gecerrr Allah saglık huzur versın yeter kı

canim sakin ol .ama elinde santral numarasi varsa sende bi arkadasim gibi deneye bilirsin o öyle ulasmisti sevdigine.onun ki iskenderundaydi gecen sene o da santralin numarasini bulmus dahili numaryi biliorsan cevir diormus sanirim .arkadasim üsenmedi bi kac numara cevirdi öyle .ücüncü aramasindada bi subayla görüstü öylece ulasmisti sevdigine belki sendede ise yarar bi dene istersen

bır de sımdı ben yaratıcı arkdslardan fıkır sıtıyorum yemın torenıne gıderken guzel bır hedıye dusunmelıyım ama ne ????guzel bır surprız su ana kadr aklınıza gelebılıcek cogu seyı yaptım o yuzden cıta yukseldı

evet bitanem sabırlı ol, haklısın çok zor ama istersen öncelikle sakin olmakla birlikte bir şansını derim ben. çünkü insan biranda böyle olunca çok meraklanır, haklısın. ama sakin ol sadece iyiniyetinle çok meraklandığını söyle. iyi olduğunu duydum rahatladım diyerek rahatlayabilirsin bencede ..

canim mesela neler yaptin simdiye kadar ? ona göre bizde düsünelim .hem belki sende diger arkadaslara yaptiklarinla fikir vermis olursun? ne dersin ?

ben malesef yemin törenine bile gidemicem o kadar uzagim anca insallah mayista görcem askerimi((

canm aklına gelebılecek slayt,en sevdıgı arklarını bı araya topladıgım bı dogumgunu organzsyonu,mumlu romntık ona ozel hedıyelerle hazırlanmıs ozel gun yemeklerı, hatta otel odasında yere doktrdugum kırmızı gullere kadr cogu seyı yaptım her sefernde hep daha fazla sasırdı ama cıta yukseldı artık bı hedıye paketleyıp opemıyorum daha fazlasnı bekler oldu surprızlerı cok severım sadece esıme degıl anneme arkdslarıma da oyleyım dolayısıyla hep ozel bı gun beklemem bısey yapmak ıcın bu durumdada ınsanın gerckten yapıckları sınırlanıyor

Canim bende oyle cok dusundum askere gitmeden bir gun onceydi ona atki bere ve eldiven ordum askerde usume kiyamam falan not yazdim ona aldigim herseyden daha cok deger verdi o kadar duygulandiki anlatamiyorum bile bence sen de kendi emeginle yapacagin bisey hediye edebilirsin

ördüm canım daha önceden yapmstm bunu sevglyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…