349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimkininde yapisi bu, burdayken bile oyle surekli aramalar mesajlar olmazdi, herkese tavri bu. Surekli tartisiyodum bu konuda.. Benim huyum bu askim bisey yapamam diyodu. Okuz heryerde okuz yani :)

Benimkininde yapisi bu, burdayken bile oyle surekli aramalar mesajlar olmazdi, herkese tavri bu. Surekli tartisiyodum bu konuda.. Benim huyum bu askim bisey yapamam diyodu. Okuz heryerde okuz yani :)

güldürdün beni :) benim eşimde bu konuda öyledir sevmez aramaları yapısı bu sevglyken de saatlerce telfnda konsutugmuzu hıc hatrlamam sıkılıverr oyle seylerden evlilikte bu anlamda ona zuaktı ama kacırmamk ıcın evlndı askerden önce yapcak bısey yok her guzelın kusuru meselesı benımde baska cekılmez yanım cok sende oyle dusun :) sen onu senın gıbı olsun dıye sevmedn bunu hatırla

Yok yok baktim bu degismicek öküz olarak sevmeye karar verdim, gitmeden nişan yapicaktik bizde yetişmedi.. Bende hic uzun konustugumuzu hatirlamiyorum 1 kez sarhosken 3 saat konuştuk :) bunun disinda en uzun 15-20 dk ondada ben uzatirdim :) ama yanimdayken bi deli aşik bi ilgi ilgii :) sarilirken bogucak gibii resmen gorusunce bi yerim kirilcak diye korkardim.

Son düzenleme:

Canım kimi insanın yapısı bu telefonda kendini anlatamaz çok sevmez yanındayken farklıysa sorun yok insan değişmiyor böyle kabullenmek lazım

benim eşimde o konularda uzaktır oyle ask bocugu degıldır dogasında yok napsın kızamıyorum ona ..ama durur durur bı bakıs atar bazen onca kalabalıgın toplmn bayrm yemegınnn ortasnda bana bı guzel bakar orada alt yazı gıbı herseyı okur gorurum ben :) bazen yakalarım bakıslarını o yüzden öküz deme :) o şimdi öküz değil asker

Bugün gidip gördüm askerimi kıyamam sabah telefon açıyor nerdesiniz gelmicekmisiniz diye bankada işlerimiz vardı onları halletmek zorunda kaldık 12 buçuk gibi yanındaydık bebeğime bir yakışmış kıyafetleri sormayın gitsin yahuu Kredi kartını verdimm getirdigimiz mamalardan yedi haftaya yemin töreninden sora alıp getircez eve,çok özlemiş beni bir an bırakmadı elimi nişanlıda olsak çekiniriz biz biraz annemlerin yanında ama bu defa umursamadı, birde rüya görmüş askerden geldiginde başkasıyla evlenmişim beni unutma bak diyp durduu bende ona yazdıgım mektubumu verdim seni unutabilirmiyim dedim, aklımın hep onda olduğu gibi onunkide bendeymiş çok hoşuma gitdi :) Hepimizi Allah kavuştursun bu da biz ve kardeşim :)

Son düzenleme:
bende öyle hiç bir şey yapamıyorum. arkadaşlarım olsa da kendimi yalnız hissediyorum

kızlar böyle yapmayın ılk haftanız dıye bu kadar agır geldı kendınızı oyalıyck seyler bulun guzel fılmler ızkleyın aRKLARINIZLA cıkın kahve ıcın Allh ınsanı her zamn kokrtuguyla ımtıhn edermıs bunu ayrılık olarak gormeyın bu zorunlu bır gorev adına ayrılık bıle demeyın :) zaman hızlı gecıyor bu surecı lehınıze cevırın ve evlenckler hazırlk yapsın evlıler benım gıbıler ben rejıme basladım mesela evlndıkten sonra 10 kılo aldım kocama surprız yapıcam mayısta :) sınemaydı kurstu hobıydı bıseyler edının...Yalnız kalmayı da ögrenin yani :26:

çok özendim ne güzel senin için de çok sevindim :) Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin darısı hepimize

Kizlar ya ben bu pazar gidicemde yanina, gecen hafta bana alisiyim oyle gel dedi, tek gelme dedi.. Simdi cat diye gitsem azar yermiyiim acabaa :))

ben geldim iştennn bugün pek iyi geçmedi hastalandım karnım cok agrıyor hiç bu kadar agrıdıgını hatrlamıyorum o yüzden kötüydü.bir de sevdiceğim aramadı daha bugün belki akşam arar..

Herşeyim onunlaydı onsuz adım atmazdım biyere şimdi buruk kaldım böyle hiçbirşey yapmıyorum yapamıyorum

bende aynı hisler içindeyim. evden dışarı çıkmadım gittiğinden beri birtek annesinin yanına gittim destek olmaya aynı gün aşkıma istediği tv yi hediye aldım :) gelsede görse biran önce . telefon açtığında napıyosun nasıl geçiyo günlerin diye sorduğunda dedim hiçbiyere gittiğim yok işten eve evden işe napıcaksın zaten bu soğukta diyo :) anladımki istemiyor pek çıkmamı. beni sevmelerini çok özledim ... bugün hiç konuşamadık umarım akşama arar.

alışana kadar zorluk yaşayacağız mecburen usta birliği de belli değil ondan biraz da rahat değilim

alışana kadar zorluk yaşayacağız mecburen usta birliği de belli değil ondan biraz da rahat değilim

dua et :) anlıyorum gercı benımde bellı olamdıgında stresten 3 sunpangle yıyordum gunde ne zaman bellı oluck bıde ben anlamıyorum neden bellı degıl bazılarınızın ki kısa donem degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…