Bebeginiz var mi :)
niye öyle diyosun...bak benim eşim normalde rahat biridir ailesini de cok aramaz ve ben ona bu konuda hep sorun cıkartırdım sehır dısına falan gıttıgınde aramasam gorusemezdık ama yapısıbu annesıne babasına da oyle adam :) ben bu konuda onunla 1000 kez tartstım sımdı askerde ve benı su ana kadr uc kez aradı ama hıc kızmadım kızmam cunku kosullarını bılmıyoruz bılmıyorsunuz lutfen sabırlı ol :) o su an tatilde değil aradığında uzme guzelce onu merak ettiğini anlat harıcten gazel okuyorum sanma bşrde kızlar eger calısmıyorsanız okul vs de yoksa kendınıze ugras bulun boyle zaman gecmez ben normalde yogunum buna ragmn bıraz kendımle kalıym uzuluyorum kendımı dınlıyorum buna ızın vermeyın bı hafta gıttı bıle gecerrr Allah saglık huzur versın yeter kı
Benimkininde yapisi bu, burdayken bile oyle surekli aramalar mesajlar olmazdi, herkese tavri bu. Surekli tartisiyodum bu konuda.. Benim huyum bu askim bisey yapamam diyodu. Okuz heryerde okuz yani :)
güldürdün beni :) benim eşimde bu konuda öyledir sevmez aramaları yapısı bu sevglyken de saatlerce telfnda konsutugmuzu hıc hatrlamam sıkılıverr oyle seylerdenevlilikte bu anlamda ona zuaktı ama kacırmamk ıcın evlndı askerden önce yapcak bısey yok her guzelın kusuru meselesı benımde baska cekılmez yanım cok sende oyle dusun :) sen onu senın gıbı olsun dıye sevmedn bunu hatırla
Yok yok baktim bu degismicek öküz olarak sevmeye karar verdim, gitmeden nişan yapicaktik bizde yetişmedi.. Bende hic uzun konustugumuzu hatirlamiyorum 1 kez sarhosken 3 saat konuştuk :) bunun disinda en uzun 15-20 dk ondada ben uzatirdim :) ama yanimdayken bi deli aşik bi ilgi ilgii :) sarilirken bogucak gibii resmen gorusunce bi yerim kirilcak diye korkardim.
Bizimde çenemiz durmaz telefon yanımda hiç farketmiyor sesine kurban olduğum
aynen ya bizim de hiç çenemiz durmaz :) hem dostum hem sevgilim.. çok özledim onu
Herşeyim onunlaydı onsuz adım atmazdım biyere şimdi buruk kaldım böyle hiçbirşey yapmıyorum yapamıyorum
bende öyle hiç bir şey yapamıyorum. arkadaşlarım olsa da kendimi yalnız hissediyorum
Bugün gidip gördüm askerimi kıyamam sabah telefon açıyor nerdesiniz gelmicekmisiniz diye bankada işlerimiz vardı onları halletmek zorunda kaldık 12 buçuk gibi yanındaydık bebeğime bir yakışmış kıyafetleri sormayın gitsin yahuuKredi kartını verdimm getirdigimiz mamalardan yedi haftaya yemin töreninden sora alıp getircez eve,çok özlemiş beni bir an bırakmadı elimi nişanlıda olsak çekiniriz biz biraz annemlerin yanında ama bu defa umursamadı, birde rüya görmüş askerden geldiginde başkasıyla evlenmişim beni unutma bak diyp durduu bende ona yazdıgım mektubumu verdim seni unutabilirmiyim dedim, aklımın hep onda olduğu gibi onunkide bendeymiş çok hoşuma gitdi :) Hepimizi Allah kavuştursun
Herşeyim onunlaydı onsuz adım atmazdım biyere şimdi buruk kaldım böyle hiçbirşey yapmıyorum yapamıyorum
Amin canım inşallah :) Çok güzeldi gerçekten çok özledim şimdiden onu ve askerlik anılarını :)çok özendim ne güzel senin için de çok sevindim :) Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin darısı hepimize
kızlar böyle yapmayın ılk haftanız dıye bu kadar agır geldı kendınızı oyalıyck seyler bulun guzel fılmler ızkleyın aRKLARINIZLA cıkın kahve ıcın Allh ınsanı her zamn kokrtuguyla ımtıhn edermıs bunu ayrılık olarak gormeyın bu zorunlu bır gorev adına ayrılık bıle demeyın :) zaman hızlı gecıyor bu surecı lehınıze cevırın ve evlenckler hazırlk yapsın evlıler benım gıbılerben rejıme basladım mesela evlndıkten sonra 10 kılo aldım kocama surprız yapıcam mayısta :) sınemaydı kurstu hobıydı bıseyler edının...Yalnız kalmayı da ögrenin yani :26:
Kizlar ya ben bu pazar gidicemde yanina, gecen hafta bana alisiyim oyle gel dedi, tek gelme dedi.. Simdi cat diye gitsem azar yermiyiim acabaa :))
alışana kadar zorluk yaşayacağız mecburenusta birliği de belli değil ondan biraz da rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?