- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bugün gidip gördüm askerimi kıyamam sabah telefon açıyor nerdesiniz gelmicekmisiniz diye bankada işlerimiz vardı onları halletmek zorunda kaldık 12 buçuk gibi yanındaydık bebeğime bir yakışmış kıyafetleri sormayın gitsin yahuuKredi kartını verdimm getirdigimiz mamalardan yedi haftaya yemin töreninden sora alıp getircez eve,çok özlemiş beni bir an bırakmadı elimi nişanlıda olsak çekiniriz biz biraz annemlerin yanında ama bu defa umursamadı, birde rüya görmüş askerden geldiginde başkasıyla evlenmişim beni unutma bak diyp durduu bende ona yazdıgım mektubumu verdim seni unutabilirmiyim dedim, aklımın hep onda olduğu gibi onunkide bendeymiş çok hoşuma gitdi :) Hepimizi Allah kavuştursun bu da biz ve kardeşim :)
Eki Görüntüle 580783
ben geldim iştennnbugün pek iyi geçmedi hastalandım karnım cok agrıyor hiç bu kadar agrıdıgını hatrlamıyorum o yüzden kötüydü.bir de sevdiceğim aramadı daha bugün belki akşam arar..
bende aynı hisler içindeyim. evden dışarı çıkmadım gittiğinden beri birtek annesinin yanına gittim destek olmaya aynı gün aşkıma istediği tv yi hediye aldım :) gelsede görse biran önce. telefon açtığında napıyosun nasıl geçiyo günlerin diye sorduğunda dedim hiçbiyere gittiğim yok işten eve evden işe napıcaksın zaten bu soğukta diyo :) anladımki istemiyor pek çıkmamı. beni sevmelerini çok özledim ... bugün hiç konuşamadık umarım akşama arar.
dua et :) anlıyorum gercı benımde bellı olamdıgında stresten 3 sunpangle yıyordum gundene zaman bellı oluck bıde ben anlamıyorum neden bellı degıl bazılarınızın ki kısa donem degıl mı?
Evet moral oldu gerçekten ikimizede :) Ço kteşekkür ederizÇok sevindim canım negüzel mutlu olmuşsunuzdur askerinede moral olmuştur çok yakışmışsınız
Canım ya Allah yardımcınız olsunnazli1991Ne güzel siz askerlerinizi yemin töreninde görebilceksiniz.. Ben ise almanya'da yasadigim icin yemin törenine bile gidemicem maddi durumlardan dolayi. Bugün 3. gün halen aramadi
Kizlar ya ben bu pazar gidicemde yanina, gecen hafta bana alisiyim oyle gel dedi, tek gelme dedi.. Simdi cat diye gitsem azar yermiyiim acabaa :))
canım seninki havacı mı?uzun dönem değil mi?benimki karacı ve uzun dönem,uzun nerede olacağı belli değil sizinki neden bu cuma belli oluyor çok erken değil mi?biraz bilgilendirir misin bildiğin kadarıyla canımmm
bu arada aradı sevdiceğim az önce 5kiloluk silahla koşup duruyorlarmış,çamura (çakıllar varmış)yatıp sürünüyorlarmış sonra giysilerini fırçalayarak temizliyorlarmış (kolay çıkıyormuş),yatak ve dolap düzenine acayip dikkat ediliyormuşay birde bugün sevmediği yemek olan pırasayı yemiş biz konuşurken baya gülüyoruz karşılıklı daha çok ben gülüyorum haline ama hasta olmuş ona çok üzüldüm
Bugün gidip gördüm askerimi kıyamam sabah telefon açıyor nerdesiniz gelmicekmisiniz diye bankada işlerimiz vardı onları halletmek zorunda kaldık 12 buçuk gibi yanındaydık bebeğime bir yakışmış kıyafetleri sormayın gitsin yahuuKredi kartını verdimm getirdigimiz mamalardan yedi haftaya yemin töreninden sora alıp getircez eve,çok özlemiş beni bir an bırakmadı elimi nişanlıda olsak çekiniriz biz biraz annemlerin yanında ama bu defa umursamadı, birde rüya görmüş askerden geldiginde başkasıyla evlenmişim beni unutma bak diyp durduu bende ona yazdıgım mektubumu verdim seni unutabilirmiyim dedim, aklımın hep onda olduğu gibi onunkide bendeymiş çok hoşuma gitdi :) Hepimizi Allah kavuştursun bu da biz ve kardeşim :)
Eki Görüntüle 580783
Çok sevindim canım negüzel mutlu olmuşsunuzdur askerinede moral olmuştur çok yakışmışsınız
Amin canım inşallah :)çok duygulandım canım ya allah ayırmasın darısı bizlerin başına bende yemin törenine gidicem kısmet olursa
Oooh hadi hayırlısııKIZLAR MÜJDEE !! Aşkim aradii tam 9 dk konuştuk, telefon karti yokmuş cok cok bitkin ve yogun oluyolarmiş. Gönlümü aldi ama eşşek :) gel dedi direk, mektup yaz bana dedii. Cok cok cook ozlediim dedii.. Kiyamam bitaneme ay çok seviyorumm. Baya konuştuk heyecandan unuttum off :)
KIZLAR MÜJDEE !! Aşkim aradii tam 9 dk konuştuk, telefon karti yokmuş cok cok bitkin ve yogun oluyolarmiş. Gönlümü aldi ama eşşek :) gel dedi direk, mektup yaz bana dedii. Cok cok cook ozlediim dedii.. Kiyamam bitaneme ay çok seviyorumm. Baya konuştuk heyecandan unuttum off :)
KIZLAR MÜJDEE !! Aşkim aradii tam 9 dk konuştuk, telefon karti yokmuş cok cok bitkin ve yogun oluyolarmiş. Gönlümü aldi ama eşşek :) gel dedi direk, mektup yaz bana dedii. Cok cok cook ozlediim dedii.. Kiyamam bitaneme ay çok seviyorumm. Baya konuştuk heyecandan unuttum off :)
gördün mü cocugun günahını aldın bende seni anıyordum deseydıngözünaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?