349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok sevindim canım negüzel mutlu olmuşsunuzdur askerinede moral olmuştur çok yakışmışsınız

Ne güzel siz askerlerinizi yemin töreninde görebilceksiniz.. Ben ise almanya'da yasadigim icin yemin törenine bile gidemicem maddi durumlardan dolayi. Bugün 3. gün halen aramadi

ben geldim iştennn bugün pek iyi geçmedi hastalandım karnım cok agrıyor hiç bu kadar agrıdıgını hatrlamıyorum o yüzden kötüydü.bir de sevdiceğim aramadı daha bugün belki akşam arar..

Geçmiş olsun canım sıkıntıda yaptın ondan oldu kesin inşallah fırsat bulunca arıycaktır kendini üzme tatlım lütfen

Aynı konuşmalar o gitmeden geçtiği için bizde telefonda konuşmadık dışarı çıkma olaylarını çok özledim çok

dua et :) anlıyorum gercı benımde bellı olamdıgında stresten 3 sunpangle yıyordum gunde ne zaman bellı oluck bıde ben anlamıyorum neden bellı degıl bazılarınızın ki kısa donem degıl mı?

kütahya hava er komutanlığında canım onların usta birliğini hava komutanlığı belirliyor. kısa dönem o da. ne zaman belli olur onu da tam bilmiyorum

Çok sevindim canım negüzel mutlu olmuşsunuzdur askerinede moral olmuştur çok yakışmışsınız
Evet moral oldu gerçekten ikimizede :) Ço kteşekkür ederiz Ses tonu falan değişmiş ama biraz daha sert konuşuyor Allah dedim yandık

nazli1991
Ne güzel siz askerlerinizi yemin töreninde görebilceksiniz.. Ben ise almanya'da yasadigim icin yemin törenine bile gidemicem maddi durumlardan dolayi. Bugün 3. gün halen aramadi
Canım ya Allah yardımcınız olsun

Kizlar ya ben bu pazar gidicemde yanina, gecen hafta bana alisiyim oyle gel dedi, tek gelme dedi.. Simdi cat diye gitsem azar yermiyiim acabaa :))

Canım askerini enyii sen tanırsın kızarmı kızmazmı ama bence kızmaz moral olur ona neden kızsınki şaşkınlık ve mutluluk birarada negüzel

canım benim nişanlım havacı kısa dönem havacıların sonradan belli oluyomuş eşit yerlere dağıtım yapılması için. Yemek konusunda acımıyorum erkeklere herşeyi yesinler ileride bizi yormasınlar lütfen

çok duygulandım canım ya allah ayırmasın darısı bizlerin başına bende yemin törenine gidicem kısmet olursa

resmi görünce ben bile duygulandım. aklıma benim erkek arkadaşım geldi o kamuflajlar içinde nasıldır diye.. ne kadar güzel geçmiş günün, özenmedim desem yalan olur :) allah mutlu etsin canım, çok sevindim senin adına. inşallah çok çabuk geçer günler, böyle karşıladığımız günleri görürüz bizde :)

KIZLAR MÜJDEE !! Aşkim aradii tam 9 dk konuştuk, telefon karti yokmuş cok cok bitkin ve yogun oluyolarmiş. Gönlümü aldi ama eşşek :) gel dedi direk, mektup yaz bana dedii. Cok cok cook ozlediim dedii.. Kiyamam bitaneme ay çok seviyorumm. Baya konuştuk heyecandan unuttum off :)

Oooh hadi hayırlısıı Çok sevindim cnm yaa bnde gidip mektubumu verdim bugün okusun bol bol

gördün mü cocugun günahını aldın bende seni anıyordum deseydın gözünaydın :)

Son düzenleme:

çok çok sevindim :)

Çok sevindim canım gözünaydın bak bizde söylemiştik sana kendini nekadar üzdün hadi bakalım artık içini ferah tut

çok sevindimm canım, gördün mü bak bi aksilik olmuş işte. artık için rahat olsun, zaten kastamonuda ankesörlerde baya sıkıntı oluyo hele ki hava kötü olduysa hepten kopuyor hatlarr

gözün aydın tatlım çok sevindim uzun zamandır konuşamıştın bildiğim kadarıyla inşallah sıksık arıycak fırsat bulurlar

harika canım gözünaydın darısı başımıza benimkide gitmeden mektup filan yazma telefonla konuşuruz diyodu. bugün bölüğü belli oldu ararım artık dedim arama sorun çıkartıyorlar dedi adam kopuyo gidiyo benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…