349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok sevindimm canım, gördün mü bak bi aksilik olmuş işte. artık için rahat olsun, zaten kastamonuda ankesörlerde baya sıkıntı oluyo hele ki hava kötü olduysa hepten kopuyor hatlarr
Soyledi zaten ara ara sesin terminator gibi geliyo dedii

bak dedim ben sana kartı yktr dıe :)hc üzme kndini bidaha müsait olnca arıyolr yazk soğukta ck üşüymslar

Bugün saat 3 gibi askerim aramıştı tekrar tam konuşuyorduk biranda kapandı telefon acaba hatlarmı koptu ya hiç aklıma gelmemişti kontörü bitti yada biri çağırıyor sandım ozaman yandımmı şimdi safranboluda sevdigim ama kastamonuya çok yakın karabük diye geçsede

valla canım bana beni ararmısın diyor ben arıyorum 32 defa aradığımda hat düştü bugün. defalarca aradığında anca düşüyor. ama bazen hemen düşüyor belli olmuyor yani. hele bir akşam yağmur ve kar yağmıştı o zaman düşmedi o arayınca ses geliyor ama ben aradığımda onun sesi gelmiyordu bana. ama belli olmuyo

Galiba hat gitti çünkü geri aramadı tekrar canım :18:

Bu arada kastamonudan dagitim iznine gelemicekler, ordan ankara etimesguta, direk usta birligine gondericeklermis.

aaa bende eksiğim burda :)
acemi: kastamonu/ gölköy
usta: şırnak/ beytüşşebap
bölüm: inşaat müh. (kısa dönem)

doğrudur canım, bir de yavaştan eğitimleri ağırlaşmaya başladı ya ondandır. akşam yemekten sonra ararlar muhtemelen.

Evet canım bugün içerdeydi bitanem çok şükür mutfakta temizlik bulaşıklarla uğraşıyormuş o yüzden 3kere sesini duymak nasip oldu tabi hiçbirzaman yetmiyor Allahım herkes askerlerinin sesini duysun biranönce inşallah

İyi akşamlar kızlarrr
Aşkım aramadı benim de Dişçi randevum olduğunu
söylemiştim açamazsam merak etmesin diye, çarsamba
ararım o zaman demiştiYarın uzun uzun tutarım artık
telefonda

İyi akşamlar kızlarrr
Aşkım aramadı benim de Dişçi randevum olduğunu
söylemiştim açamazsam merak etmesin diye, çarsamba
ararım o zaman demiştiYarın uzun uzun tutarım artık
telefonda

iyi akşamlar tatlım.O yüzden arıyamamıştır canım akşam arar muhakkak inşallah

aaa bende eksiğim burda :)
acemi: kastamonu/ gölköy
usta: şırnak/ beytüşşebap
bölüm: inşaat müh. (kısa dönem)

aaa bende yazayım
acemi:kütahya hava kuvveti komutanlığı
bölüm: işletme (kısa dönem)
usta birliği: cuma belli olacak:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…