349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Soyledi zaten ara ara sesin terminator gibi geliyo dedii

evet bizde de o sorun oldu çok defa

Sonu çift bıtenler karsıdan aramalı oluyor haberiniz olsun.
Biz oyle 1-2 saat konusabılıyoduk.Hatta hala kayıtlı numaralar:) sonu 71 08 -71 20.Karsıdan aramalı.
O sesin mekanık gelmesi hep oluyordu :)Heyy gidi kastamonu gunleriiii

Son düzenleme:

aaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu :) bizde denedik çalışanlara o orada çentik atmış ankesöre bende kaydetmiştim demekki ondanmış.. senin ki nereye gitmişti canım kastomudan sonra?

V
Az once aradigi 71 08 :) 1-2 saat hangi saatler arasi oluyodu canim ne zaman oyle boşlar?

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimmm

İnşallah arar canım, olmadı yarın kesin arar zuzuşumm
Kesinki aramış canım bugün gözün aydınnn Merakını dindirmiştir

Çok sağol canımcım içim nasıl rahatladı anlatamam çok zor çok Allahım sabır versin herkese

aaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu :) bizde denedik çalışanlara o orada çentik atmış ankesöre bende kaydetmiştim demekki ondanmış.. senin ki nereye gitmişti canım kastomudan sonra?

04 -02 falan yani çiftle bitenler hep karşıdan aramalı.
Doguya gıden grupsa askerin rahattır.Dogu grubunu hiç sıkmıyorlar orda.
2gun yol ıznınden sonra Bingöle gitti canım.Ordan Bingölün ilçesine.

V

Az once aradigi 71 08 :) 1-2 saat hangi saatler arasi oluyodu canim ne zaman oyle boşlar?

hahaha tesadüfe bak :) telefonumda hala bu numara kayıtlı ozel atadıgım melodıyle bile :)
Valla oglen aradıgında bı 15-20 dk konusuyorduk.Sonra aksam 9dan sonra aradıgında da konusabılıyoduk.Yemekten ya once yada sonra konusuyoduk.
6 -8 arası cok yogun olur aksam.
Oglende aynı sekılde.
Çok boştu ama bızımkıler.Ankesorlerın karsısında oturuyodu hep karsıdan aramalı kovalıyodu:)

04 -02 falan yani çiftle bitenler hep karşıdan aramalı.
Doguya gıden grupsa askerin rahattır.Dogu grubunu hiç sıkmıyorlar orda.
2gun yol ıznınden sonra Bingöle gitti canım.Ordan Bingölün ilçesine.

ya öyle ama ktm lerden korkuyoruz biz güvenli mi değil mi diye. bugün biri inşallah ilçelere dağıtılır dedi, diğer türlü çok sıkıntı çeker dediler. bizimki alay komutanlığına gidicek yani şırnak ın ilçesi beytüşşebap o zaman sıkıntı olmaz mı kı acaba

KTM'den korkuyorsunuz,.çekiniyorsunuz.Normal.
Benın sevgılım 25 gün ktm de kaldı.Rekor kesinlikle !
Yemek yiyecek kaşık yoktu.Hele Elazıg ktm de 1 yatakta 3,4 kısı yattılar bıngol ktm ye gelene kadar.
Ama dayanılıyor bır sekılde.Yapacak bısey yok.
He cok mu guvenlı ktm ye gıdıs ?
HAYIR.Eylulde Ktm ye gıden ve patlama olan konvoydaydı bıızmkıler.
O olaydan sonra helikopterler gıdılıyor artık.Çok sorun olmaz.
Sız cok beklemezsınız dagıtımda ama.

bugun komutanlarına sormuşlar helikopterlemi gidicez diye, onlarda öyle bir söylenti var demişler ama kesin degil denmiş bilemiyorum nasıl olur, açıkcası. 25 günde zorluymuş ya o kadar süre

iskenderun kızları az önce konustuuukkk denetleme varmış bugün dünde hep temizlik yaptırmışlar geneli o yüzden hiç boş kalamamış 12 de yatıp 4te kalktık dedi ama akşam 4buçukta serbest bırakmışlar dinlensinler diye :))

frezya89 (Kısa Dönem)
Acemi birlik: İskenderun/Hatay
Usta birlik: Belli değil
Bölüm: Makine müh.

Yaa kizlar ben galiba farkinda olmadan cok yanlis bisey soyledim biraz once konusabildik ozledim falan dedim 10 gun sonra gelcem az kaldi dedi bnde dedim ki ee gelcen de gitcen gene 1 gun zaten dedim galiba tersledim falan sandi kapattik sonra off oyle demek istememistim ki ben

canım 5i geçerek aradı eşim eğitimler yoğummuş en ufak arada heryerde sıra oluyor diyo telefon, kantin, wc sıkıntı yokmuş boş boş ayakta bekletiyorlar o gıcık diyo senin askerini söyledim bizimki de 277 miş galiba yanlış anlamadıysam gürültüden koğuşta biri hasta olmuş sabah revire gitmek için bile yataktan kalkamamış Allah şifa versin bizimkinin de boğazı ağrıyormuş

10 güne kadar zaten konuşursunuz tekrar tekra canım açıklarsın dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…