canım 2 gün yol izni vermşler eskisehre glp burdn gdck
Ben yapamıyorum alışamıyorum onsuzluğa
1 hafta geçti ama olmuyor olmuyor,değişen hiçbir şey yok..
aynen ya 1 hafta geçti ama bende alışamıyorum
Tamam alıştım artık iyiyim, o da iyi diyorum.Sonra bir anda yine ağlama krizleri
Tamam alıştım artık iyiyim, o da iyi diyorum.Sonra bir anda yine ağlama krizleri
ben de aynı seyleri yasıyorum tam alıştım diyorum kalbime birşey saplanıyor sanki...nasıl olcak bu iş nasıl alışcaz bilmiyorummm. şafak 149(( cok zor yaaa nasıl geccekkk yaaa
Bugün takvime baktım gideli 1 hafta olduğuna inanamadım.Bana sorsanız sanki 1 ay geçti
Ağlıyorum,toparlanıyorum.İçim sıkılıyor sonra rahatlıyorum ama bitmiyor bir türlü.Her gün aynı şeyi tekrar ediyorum.Daha iyi olamıyorum,iyileşemiyorum..o kadar bunaldımki
Aşkım arıyor sesini duyuyorum dünyalar benim oluyor.Telefonu kapatıyorum,yine her şey aynı..
nasıl yol izni canım seninki ktm aracılıgıyla degil mi ?? bizde yol izni yok.. toplu yolluyolarmıs.
aynı şeyleri yasıyoruz inan ki canım.ama birçok kişi askerini yolluyor.analar babalar evlatlarını yolluyor.onlar nasıl dayanabiliyorsa biz de dayanacağız. zaman içindeyken cok yavas akıyor..ama onlar geldiğinde geriye dönüp bakınca ne cabuk gecti diycez inşallah.hayırlısıyla atlatalım su ayları.gececek sonra bitecekk...sağ salim dönsünler bize yeter ki
canım 5i geçerek aradı eşimeğitimler yoğummuş en ufak arada heryerde sıra oluyor diyo telefon, kantin, wc sıkıntı yokmuş boş boş ayakta bekletiyorlar o gıcık diyo senin askerini söyledim bizimki de 277 miş galiba yanlış anlamadıysam gürültüden koğuşta biri hasta olmuş sabah revire gitmek için bile yataktan kalkamamış Allah şifa versin bizimkinin de boğazı ağrıyormuş
Pinkcat canım konuştunmu askerinle
konusamadım canım bugün aramıycak gibi geliyor yani içimden öyle geciyo niyeyse
Dur bakalım canım daha gün bitmedi saat 8 fırsatı olursa busaatlerde olabilir 10na kadar sizin orda kaçta yatış bilmiyorum ama aramassada üzme kendini eğitimleri sıkı herkesin yemin olsada rahatlasak
zaten genellikle 8 930 arası arıyor.ama yemin olunca ben rahatlayamayacağım kikıbrısa yollayacagım askerimi ki orda beni arayabilecek mi arayamayacak mı bilmiyorum bileee
Arar canım bak söyleyen bir arkadaş vardı tanıdığı orda çok rahatmış diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?