349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba kızlar . Sevgilimle bugün konuştuk sesi kısılmış , önce çok bağırıyoruz ondan dedi öksürmeye başlayınca hasta misin sen dedim daha fazla saklayamadi gece kaloriferler yanmiyor çok fena üsütmuş götürdüğü ilaçları almamışlar revire gittim hiç bakmadı bile dedi ilaç yazmış 5günden gelir demişler bu nasıl iş yaa niye askere bakmıyorlar niye kimsenin umrunda değil ??? Şimdi gelde uyu

Tamam alıştım artık iyiyim, o da iyi diyorum.Sonra bir anda yine ağlama krizleri

ben de aynı seyleri yasıyorum tam alıştım diyorum kalbime birşey saplanıyor sanki...nasıl olcak bu iş nasıl alışcaz bilmiyorummm. şafak 149(( cok zor yaaa nasıl geccekkk yaaa

ben de aynı seyleri yasıyorum tam alıştım diyorum kalbime birşey saplanıyor sanki...nasıl olcak bu iş nasıl alışcaz bilmiyorummm. şafak 149(( cok zor yaaa nasıl geccekkk yaaa

Bugün takvime baktım gideli 1 hafta olduğuna inanamadım.Bana sorsanız sanki 1 ay geçti
Ağlıyorum,toparlanıyorum.İçim sıkılıyor sonra rahatlıyorum ama bitmiyor bir türlü.Her gün aynı şeyi tekrar ediyorum.Daha iyi olamıyorum,iyileşemiyorum..o kadar bunaldımki
Aşkım arıyor sesini duyuyorum dünyalar benim oluyor.Telefonu kapatıyorum,yine her şey aynı..

aynı şeyleri yasıyoruz inan ki canım.ama birçok kişi askerini yolluyor.analar babalar evlatlarını yolluyor.onlar nasıl dayanabiliyorsa biz de dayanacağız. zaman içindeyken cok yavas akıyor..ama onlar geldiğinde geriye dönüp bakınca ne cabuk gecti diycez inşallah.hayırlısıyla atlatalım su ayları.gececek sonra bitecekk...sağ salim dönsünler bize yeter ki

Amin canım.İnşallah gelecek o günler

Benim askeriminde boğazı ağırıyormuş canım hepsi hasta galiba 3buçuk gibi konuştum bende ama biranda hat kesildi hatlar kopmadıysa ya çağırdılar yada kontörü bitti :18: bugün temizlik bulaşık falan mutfaktaydı benim sevdigim

konusamadım canım bugün aramıycak gibi geliyor yani içimden öyle geciyo niyeyse

Dur bakalım canım daha gün bitmedi saat 8 fırsatı olursa busaatlerde olabilir 10na kadar sizin orda kaçta yatış bilmiyorum ama aramassada üzme kendini eğitimleri sıkı herkesin yemin olsada rahatlasak

Dur bakalım canım daha gün bitmedi saat 8 fırsatı olursa busaatlerde olabilir 10na kadar sizin orda kaçta yatış bilmiyorum ama aramassada üzme kendini eğitimleri sıkı herkesin yemin olsada rahatlasak

zaten genellikle 8 930 arası arıyor.ama yemin olunca ben rahatlayamayacağım ki kıbrısa yollayacagım askerimi ki orda beni arayabilecek mi arayamayacak mı bilmiyorum bileee

çok özledım gecmıyo gunlerr..149 dahaa yemın torenıne gıdıcem dıye gun sayıyorum ama o dahada zor olucak tekrar orda bırakp donucem onu yıne basa sarıcaz ooff off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…