zaten genellikle 8 930 arası arıyor.ama yemin olunca ben rahatlayamayacağım kikıbrısa yollayacagım askerimi ki orda beni arayabilecek mi arayamayacak mı bilmiyorum bileee
aramıyorrrrrr...............en zoru da elinden bi şey gelmemesi çaesizce telefonun çalmasını beklemek....
cnm korkma sen kıbrısta şu an çok yakın bi arkadaşım askerlik yapıyo.. çok rahatlarmış.. sadece askerleri nöbete götürüp getiriyomuş... tek sıkıntıları suymuş.. hatta biz bile arıyabiliyorum akşam.. hayırlısıyla yemin töreni geçsin.. emin ol orda daha rahat eder..
aradıktan sonra da çok kötü oluyordayanamayıp ağlıyorum sürekli
ben sesini duyunca braz rahatlıyorum.
ben sesini duyunca çok kötü oluyorum duymayınca da öyle gerçi... çok zor bir dönem bu ya
nasılsın acaba, ne durumdasın... yorgunluktan bitap mı düştün yoksa özlem mi ağır basıyor şu saatlerde... üşümüyormuşsun öğrendim onu ama acaba botlar ayaklarına vurdumu su toplattılarmı yemekleri midene dokundumu yoksa hasret tüm bunlardan daha mı fazla canını yakıyor... hasret sevdanın ikiziymiş sevdiceğim biz hep hasrettik birbirimize ama hiç böyle de günlerce boş boş telefona bakıp aramanı beklememiştim... yokluğunun dayanılmaz olduğu anlar olmuştu ama hiç bu kadar canım yanmamıştı sensizlikten... derimi eriten kezzap misali...
"seni düşünüyorum, göğsümde garip bir ağrı var... boşluğa sarılmaktan mı yoksa?
oysa sevinirdim aklıma geldiğinde, gülümsemekten mi bu gözyaşları?
ya burnumun sızlaması.. kokun muydu nefes almamı sağlayan?
omuzlarım boş, soğuk.. saçların mıydı ısıtan?
gözlerim, gözlerim buğulu.. bakışların mıydı yakını gösteren?
ya ellerimin titremesi! ellerin miydi sarsılan dünyamın tutamakları?
varlığın mıydı en güzel ninnim?
huzur dolu uykularımın beşiği... "
bir nasihat gibi bu sancılı hasret, miâdını doldurup biter bir gün, karanlık aydınlığa kavuşur elbet, siz o gün bayramı kutlamayı görün...
aramıyorrrrrr...............en zoru da elinden bi şey gelmemesi çaesizce telefonun çalmasını beklemek....
Allah yardımcımız olsun....
ben de aranmadım bgn :'( deli gibi endişeleniorum, gözüm telefonda. Allah'ım onlarsız kaldık; ama seslerini duymadan geçmesin hiç bi günümüz , n'olurrrrr :'((((
okurken gözlerim doldu, diyecek lafım kalmadı.. yüreğine sağlık, tez zamanda kavuşacağız askerlerimize
arkadaşlar acemilikten sonra olan dağıtım izni hakkında bilgisi olan var mı ? 5 gün mü 7 gün mü?
sevdiceğim iki günlüğüne gelicekmiş erken bitirebilmek için hiç izin kullanmayacakmış. 19 ocakta gelip 21inde teslim olcak inşallah...
uzun dönem mi sizin ? yol izni kısa dönemlere de uygulanuıyor değil mi
arkadaşlar acemilikten sonra olan dağıtım izni hakkında bilgisi olan var mı ? 5 gün mü 7 gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?