349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nasılsın acaba, ne durumdasın... yorgunluktan bitap mı düştün yoksa özlem mi ağır basıyor şu saatlerde... üşümüyormuşsun öğrendim onu ama acaba botlar ayaklarına vurdumu su toplattılarmı yemekleri midene dokundumu yoksa hasret tüm bunlardan daha mı fazla canını yakıyor... hasret sevdanın ikiziymiş sevdiceğim biz hep hasrettik birbirimize ama hiç böyle de günlerce boş boş telefona bakıp aramanı beklememiştim... yokluğunun dayanılmaz olduğu anlar olmuştu ama hiç bu kadar canım yanmamıştı sensizlikten... derimi eriten kezzap misali...

"seni düşünüyorum, göğsümde garip bir ağrı var... boşluğa sarılmaktan mı yoksa?
oysa sevinirdim aklıma geldiğinde, gülümsemekten mi bu gözyaşları?
ya burnumun sızlaması.. kokun muydu nefes almamı sağlayan?

omuzlarım boş, soğuk.. saçların mıydı ısıtan?
gözlerim, gözlerim buğulu.. bakışların mıydı yakını gösteren?
ya ellerimin titremesi! ellerin miydi sarsılan dünyamın tutamakları?

varlığın mıydı en güzel ninnim?
huzur dolu uykularımın beşiği... "

bir nasihat gibi bu sancılı hasret, miâdını doldurup biter bir gün, karanlık aydınlığa kavuşur elbet, siz o gün bayramı kutlamayı görün...

zaten genellikle 8 930 arası arıyor.ama yemin olunca ben rahatlayamayacağım ki kıbrısa yollayacagım askerimi ki orda beni arayabilecek mi arayamayacak mı bilmiyorum bileee

cnm korkma sen kıbrısta şu an çok yakın bi arkadaşım askerlik yapıyo.. çok rahatlarmış.. sadece askerleri nöbete götürüp getiriyomuş... tek sıkıntıları suymuş.. hatta biz bile arıyabiliyorum akşam.. hayırlısıyla yemin töreni geçsin.. emin ol orda daha rahat eder..

aramıyorrrrrr...............en zoru da elinden bi şey gelmemesi çaesizce telefonun çalmasını beklemek....

inşallah canım. o kadar kötü şeyler duydum ki rahat eder inşallah hepimizin askeri canımmm

okurken gözlerim doldu, diyecek lafım kalmadı.. yüreğine sağlık, tez zamanda kavuşacağız askerlerimize

aramıyorrrrrr...............en zoru da elinden bi şey gelmemesi çaesizce telefonun çalmasını beklemek....

ben de aranmadım bgn :'( deli gibi endişeleniorum, gözüm telefonda. Allah'ım onlarsız kaldık; ama seslerini duymadan geçmesin hiç bi günümüz , n'olurrrrr :'((((

ben de aranmadım bgn :'( deli gibi endişeleniorum, gözüm telefonda. Allah'ım onlarsız kaldık; ama seslerini duymadan geçmesin hiç bi günümüz , n'olurrrrr :'((((

ben de öyle bazen ekran parlıyo aradı diye heyecanlanıorm bu kadar paranoyak oldum yani inşallah ararlar

Yarenler bence aradı aramadı diye geçmez günler Elbette acımız var,alışılmışlıklarımız var,Beklentilerimiz vardı,... Ama artık elimiz mahkum beklicez... O gelene kadar kendimizi hazırlamamız lazım.. Hiç yokmu isteyipde yapamadığınız şeyler? Ne bilim ben mesela okulumu bitirmek istiyorum,kpssyi kazanmak istiyorum, bunun yannda bide o gelene kadar zayıflamak dahada güzelleşmek istiyorum... Döndüğünde karşısında daha güçlü daha güzel bir kadın bulsun istiyorum... Çünkü o döndüğünde eskisi gibi olmayacak... Sevgimiz elbette dahada artacak zamanla özlemimizde ama bu süreci özlemle mahvetmektense özlemimi hüznümü içimde yaşayıp dışa yaşantımızı daha da güzelleştirecek şeyler yansıtmam lazım... Ben inanıyorum( 21 aralıkta mayalar haklı çıkmazsa ve Allah ömür verirse) hepimiz bu süreci atlatıp kavuştuğumuzda daha da güzel günler için el ele tutuşmuş olacağız...İnşallah hepimiz için şu süreç çok çabuk geçer Hadi kızlar canlanın bakalım :) ( Saçlar gitti akıl başa geldi :26: )

uzun dönem mi sizin ? yol izni kısa dönemlere de uygulanuıyor değil mi

kısa dönem bizimki ama kısalara da uygulanıyor benim bildiğim, nişanlım hatayda şimdi van merkez de usta birliği çıktı 3 gün yol izni veriyolar orası için onu kullanmış olucak izin yapmadan vana teslim olmuş olucak uçakla gideceğinden aldık biletlerini felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…