Bizim dagıtım iznimiz yok belkide izmir-manisa oldugundan belkide kısa dönem olduğundanarkadaşlar acemilikten sonra olan dağıtım izni hakkında bilgisi olan var mı ? 5 gün mü 7 gün mü?
23'ünde aşkimin yanindayim 21'inde kopmazsak tabi
23'ünde aşkimin yanindayim 21'inde kopmazsak tabi
Canim konustunuz mu meraktayim
Konustuk canim yazdim ama gormedin sanirim, tam 9 dk konusabildik 15 saniye kalmis kartin bitmesine hizlica seni seviyorum falan dedi oyle kapattik. Cokk ozlemis, mektup yaz dedi taburunu takimini falan verdi, yemin toreninden sonra carsi iznim var 2 kez gel gezelim falan dedi nasil gectigini anlatti iste oyle, heyecandan unuttumda konusmamizi.
inşallah canım. o kadar kötü şeyler duydum ki rahat eder inşallah hepimizin askeri canımmm
sen hiç merak etme burdan daha rahat olacaksınız... cep telefonu bile kullananlarmış.. orası yurtdışına girdigi için arkadaşım almıyo.. ama inan hergün görüşebiliyoruz... çarşıya çıktıgında çok rahat arıyolar.. orda ptt lerde telefon ucuz 5 dk 50 kuruş falan... 18 ocakta dönecek benim arkadaşım.. belki tanışırlar orda... yardımcıda olur.. sen içini ferah tut..üstelik sıcakta orası..
sağol canımm içimi rahatlatıyorsun.ben de cep telefonu kullanmasını istemiyorum risk sonucta.her akşam birliğin ankesörlü telinden mi arıyor canım...sevdiğim gittiğinde söylerim yerini sana tam olarak öğrenince ben de.o zaman sen de ark ına söylersin belki aynı yere düşerler. yardımcı olur.sağol canım...
İyi akşamlar kızlarrr
Aşkım aramadı benim deDişçi randevum olduğunu
söylemiştim açamazsam merak etmesin diye, çarsamba
ararım o zaman demiştiYarın uzun uzun tutarım artık
telefonda
iskenderun kızları az önce konustuuukkkdenetleme varmış bugün dünde hep temizlik yaptırmışlar geneli o yüzden hiç boş kalamamış 12 de yatıp 4te kalktık dedi ama akşam 4buçukta serbest bırakmışlar dinlensinler diye :))
Merhaba kızlar . Sevgilimle bugün konuştuk sesi kısılmış , önce çok bağırıyoruz ondan dedi öksürmeye başlayınca hasta misin sen dedim daha fazla saklayamadigece kaloriferler yanmiyor çok fena üsütmuş götürdüğü ilaçları almamışlar revire gittim hiç bakmadı bile dedi ilaç yazmış 5günden gelir demişler bu nasıl iş yaa niye askere bakmıyorlar niye kimsenin umrunda değil ??? Şimdi gelde uyu
iyi ki bu siteye üye olmuşum vakit geçiyor en azından. sizlerle konuşunca biraz daha iyi oluyorum
canım nerelisin sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?