349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlaaar herkese iyi akşamlar..Gün geçtikçe alışmak yerine daha da içim sıkılıyor.Sevdiğim günde 3-4 kere arıyor.Bana dedi mahkemeye çıkıcam yarın ,sen mi asla inanmam,niye dedi,sen hiç öle kagacı biri değilsin yakışmaz dedim..ve bildimm...

Disiplin mahkemisine vermişler artık orda kalıcak hep hukukçu sevgilim benim.Ben şunu merak ediyorum:

Şuan da ANKARA MAMAK MEBS DE.acemi ..ancak usta birliğide orası.28 ocakda yemşn töreni var ve ailesi gidicek kaç gün izin verirler.İzin dediğim resmi izin olarak değil yemin töreni sonrası usta birliği için resmi izin.yılbaşıda denk geliyor diye eklemezler dimi:??

Acemi ve usta birliği aynı yer olanlar,bilenler için soruyorum çoook merak ediyorum

canım cok sıkkın bi taraftanda dıs agrısııı..
ooff aşkıımm..yanımda olsaydın smdıı sana naz yapardıımm brazckk,snra sende arardn kafam dagılırdı unutuurr gderdımm cok ıhtıyacım var sana cookkk...

Kizlar bugun 2 kere konustuk toplamda yarim saat falan yaa ortam falan kurmus sesi cok iyi geliyodu cok ozlemis surekli onu soyledi:) mutluyum kisacasi lutfen sizde iyi haberler verin hepinizi cooooookkk optummm

Canim konustunuz mu meraktayim

Konustuk canim yazdim ama gormedin sanirim, tam 9 dk konusabildik 15 saniye kalmis kartin bitmesine hizlica seni seviyorum falan dedi oyle kapattik. Cokk ozlemis, mektup yaz dedi taburunu takimini falan verdi, yemin toreninden sonra carsi iznim var 2 kez gel gezelim falan dedi nasil gectigini anlatti iste oyle, heyecandan unuttumda konusmamizi.

Kiz bosuna o kadar uzdun kendinide bizide:) ohh cok sukur

inşallah canım. o kadar kötü şeyler duydum ki rahat eder inşallah hepimizin askeri canımmm

sen hiç merak etme burdan daha rahat olacaksınız... cep telefonu bile kullananlarmış.. orası yurtdışına girdigi için arkadaşım almıyo.. ama inan hergün görüşebiliyoruz... çarşıya çıktıgında çok rahat arıyolar.. orda ptt lerde telefon ucuz 5 dk 50 kuruş falan... 18 ocakta dönecek benim arkadaşım.. belki tanışırlar orda... yardımcıda olur.. sen içini ferah tut..üstelik sıcakta orası..

kızlarrr askerim aradı bu akşam tam 1 saat boyunca rahat rahat herşeyi konuştuk. yemin töreninde sadece ben gidersem evci iznine çıkamıyormuş büyük ihtimalle annsiyle beraber gidicem artık hepberaber kalırız allahtan o konuda çok şanslıyım :) çok keyfi yerindeydi yine öyle güzel şeyler söylediki çok mutlu oldum allah bizleri onlardan uzak bırakmasın. çok özledim çokkk nezaman kavuşucaz biz dedim şafak henüz karanlık dedi :) kurban olurum ben ona

sağol canımm içimi rahatlatıyorsun.ben de cep telefonu kullanmasını istemiyorum risk sonucta.her akşam birliğin ankesörlü telinden mi arıyor canım...sevdiğim gittiğinde söylerim yerini sana tam olarak öğrenince ben de.o zaman sen de ark ına söylersin belki aynı yere düşerler. yardımcı olur.sağol canım...

Hafta içi genelde biz arıyoruz.. ona masraf olmasın diye.. ama ilk çarşıya çıktıgında çarşıdan kart alsın 400 dk sı 20 lira falan.. o da arar... hafta sonuda o arıyor.. daha ucuz oluyor.. Allahım hepimizinkine yardım etsin cnm.. Bende çok üzülüyorum ama yapacamız bişey yok beklemekten başka.. bende bugün konuştum diyorumki hiç üzmiycem seni bi daha diyorum.. bana diyoki bak mayısta gelecem gelince tartışırsak 12 ay yapsaydın dersen sorarım sana diyo.. :) sende içini rahat tut geçecek inşallah..

İyi akşamlar kızlarrr
Aşkım aramadı benim de Dişçi randevum olduğunu
söylemiştim açamazsam merak etmesin diye, çarsamba
ararım o zaman demiştiYarın uzun uzun tutarım artık
telefonda

canım bugün tüm gün denetim varmış..sonunda akşam aradı çok şükür..o aramasa kafayı yicektm zaten..buarada yemin töreni 4ocak yada 28 aralık olablr dedi..

evet canım bende 4.buçuk gbi konuştum..bide telefon uzakmış birliğe oyüzden akşam aramak zor oluyomuş..

canım nerelisin sen??

iyi ki bu siteye üye olmuşum vakit geçiyor en azından. sizlerle konuşunca biraz daha iyi oluyorum

insanın tanımadığı halde aynı duyguları yaşadığını ve yalnız olmadığını bilmesi ve anında dertleşebilmesi çok iyi birşeymiş. bende çok memnunum bu siteye girdiğim ve sizlerle tanıştığım için. inşallah şafak doğan güneşi de göreceğiz burada! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…