canım bugün tüm gün denetim varmış..sonunda akşam aradı çok şükür..o aramasa kafayı yicektm zaten..buarada yemin töreni 4ocak yada 28 aralık olablr dedi..
gew90 senin askerin nerede yapıyor görevini?
hatay iskenderun canım
Ben biliyodum tatlım aramayacağını o yüzden beklemiyodum zaten.
Konuştuğumuzda söylemişti denetim olacağını, baya yoğunlardı. Hiç
yapmadığım kadar temizlik yaptım diyodu
Aaaaa erken de mi olabilirmişş yemin töreni canım? Neden kiii? Ben
gidemiyorum gerçii, hatta 4 ocakta diş operasyonu geçiricem yine,
adamakıllı telefonda bile konuşamayız
Ustalar ne zaman belli olacak bilgin var mı?
anladım canım, ben seni yeni gördüm o zaman tekrar merhaba :)
ya 25i yada 28i dedi canım..benmkide yemekciydim bugün diyo..hem denetm hem yemek yormuş çok..
çok geçmiş olsun sana canım..o gün yemn törennden sonra çıkıyolarmış..
canımmm benim sevgilim çok anlayışlıdır hiç kırmaz beni bu olcak dediğimde tamam hayatım derr şimdi 21 yaşındayım :) sözlümde 25 yaşında ne olduysa bu 6 gün içinde oldu hiç bugüne kadar çalışma demedi kii ben cerrahi asistandım gece hastanede bile kalıyodum özggürlüğüme de çok düşkünümdür hayatta ezdirmem kendimicanım allah sana kolaylıklar versin, yazdıklarını okurken yaşını merak ettim ve 19yaşında olduğunu öğrendim sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama senden büyük olduğunu düşünüyorum birazda olsa, çok sinirli bir erkek arkadaşın var konuşmalarınıza bakarsak işin çok zor canım birde okuyor musun okumuyor musun bilmiyorum ama "çalışmanı istemiyorum evinde oturcaksın"şeklinde emir şeklinde konuşması hiç doğru gelmiyor bana,herkes farklı tabi herkesin ilişkiside farklı ama ben erkeklerin ne iş yaparsak yapalım nasıl bir kadın olursak olalım üstümüzde hakimiyet kurmalarına heleki kendi egolarını yükseltmek için bunu yapmalarına tahammül edemiyorum,eğerki aranızda ciddi bir şeyler olucaksa canım evlenmeyi falan düşünüyorsan çok ama çok iyi düşün,kusura bakma ama fikirlerimi yazmak istedim amacım seni üzmek ya da kırmak değil
Çok saol tatlımm
Yeminden sonra kaç gün izinliler canım 1 gun mu?
Bi de yeminden hemen sonra ustaya geçiyolar mı
yoksa bi süre sonra mı geçiyorlar? Çok soru sordum galiba
Biz azcık konuşabildik de sorularımın hepsini unuttum
insanın tanımadığı halde aynı duyguları yaşadığını ve yalnız olmadığını bilmesi ve anında dertleşebilmesi çok iyi birşeymiş. bende çok memnunum bu siteye girdiğim ve sizlerle tanıştığım için. inşallah şafak doğan güneşi de göreceğiz burada! :)
öğrendim canım 4.bölükmüş arama diye ısrar etti sıkıntı yaratıyorlarmış galiba fazla detaya girmiyo açıkçası şikayet etmiyo sanırım telefonlar dinleniyo diye:26: bu soğukta ne yürümesi ya
kısss kulisss senin kocişinle benim sevgilitom aynı bölükte :) 1.alay 4.bölük koğuşta 1 :)
usta birliği ne zaman belli olacak biliyor musun
bu hafta belli olur demişti canım artık yavaş yavaş belli oluyomuş hatta
benim sevgilim sabah aradı bana ne giydin diye sormaktan konuşma hemencecik bitiverdi
sonra saat yedi gibi aradı arkadaşlar vardı eve bırakıcaklar dedim dışarda dolanma üşütürsün ben gibi dedi
sonra gönlümü aldı özür diledi. 10 km yol gittik ne için biliyo musun sırf siz yemin töreninde izleyin diye dedi
çok yoruldum yatıcam dedi 10 dk konuştuk kapadıııı ahhhh çoooook seviyorum bu çocuğu bennnn
hıı bide mektup yaz bana içine parfümünden sık dedi
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sevgilimde eğirdir ıspartaya komando olarak gitti çok üzülmüştüm ancak sağlık probleminden dolayı Tuzla'ya refüze oldu çok mutluyum artık on görebilirim :) bide kısa dönem olsaydı bizim şafak çok karanlık(
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sevgilimde eğirdir ıspartaya komando olarak gitti çok üzülmüştüm ancak sağlık probleminden dolayı Tuzla'ya refüze oldu çok mutluyum artık on görebilirim :) bide kısa dönem olsaydı bizim şafak çok karanlık(
Mektup yazmaya bi başladim 2 kocaman sayfa bitti, bir satir boşluk yok ne kadar cok anlaticagim sey varmiş aşkimaa. Bu arada kizlar askimin adini adresi birligi taburu falan sag alt tarafa yazdim, gondereni sol uste mi yaziyodukk ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?