349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım bugün tüm gün denetim varmış..sonunda akşam aradı çok şükür..o aramasa kafayı yicektm zaten..buarada yemin töreni 4ocak yada 28 aralık olablr dedi..

Ben biliyodum tatlım aramayacağını o yüzden beklemiyodum zaten.
Konuştuğumuzda söylemişti denetim olacağını, baya yoğunlardı. Hiç
yapmadığım kadar temizlik yaptım diyodu

Aaaaa erken de mi olabilirmişş yemin töreni canım? Neden kiii? Ben
gidemiyorum gerçii, hatta 4 ocakta diş operasyonu geçiricem yine,
adamakıllı telefonda bile konuşamayız

Ustalar ne zaman belli olacak bilgin var mı?

ya 25i yada 28i dedi canım..benmkide yemekciydim bugün diyo..hem denetm hem yemek yormuş çok..
çok geçmiş olsun sana canım..o gün yemn törennden sonra çıkıyolarmış..

ya 25i yada 28i dedi canım..benmkide yemekciydim bugün diyo..hem denetm hem yemek yormuş çok..
çok geçmiş olsun sana canım..o gün yemn törennden sonra çıkıyolarmış..

Çok saol tatlımm
Yeminden sonra kaç gün izinliler canım 1 gun mu?
Bi de yeminden hemen sonra ustaya geçiyolar mı
yoksa bi süre sonra mı geçiyorlar? Çok soru sordum galiba
Biz azcık konuşabildik de sorularımın hepsini unuttum

canımmm benim sevgilim çok anlayışlıdır hiç kırmaz beni bu olcak dediğimde tamam hayatım derr şimdi 21 yaşındayım :) sözlümde 25 yaşında ne olduysa bu 6 gün içinde oldu hiç bugüne kadar çalışma demedi kii ben cerrahi asistandım gece hastanede bile kalıyodum özggürlüğüme de çok düşkünümdür hayatta ezdirmem kendimi
mecburen anlayış gösteriyorum bugün arkadaşı aramış ona baya kızmış kızın ödemeleri var az anlayışlı ol hem seni özlüyo kafası dağılır demiş oda aradı ve özür diledi haklısın çok üzdüm seni
daha alışamadım dedi seni çok seviyorummm kendine nereye gidersen git sen laf söylettirmezsin dedi bende zaten yemin törenine kadar başlamıcam işe işim hazır nasıl olsa bi dergide işe başlıcam aşk'erimde onay verdi
çok saol canım benim değer verip tavsiye verdiğin içinn

canım cuma cıkcak ..akşama ordaym dedi..pzr 5e kadar teslm olcakmış usta birliğne..yani 1gün sadece ..kısmet olurda gidebilirsem görcem onu inşallah..

ilk günler çok zordu bu sitede atlattım o günleri. okudukça yazılanları yalnız olmadığımı anladım. inş ya o günleride göreceğiz :)

kısss kulisss senin kocişinle benim sevgilitom aynı bölükte :) 1.alay 4.bölük koğuşta 1 :)

benim sevgilim sabah aradı bana ne giydin diye sormaktan konuşma hemencecik bitiverdi
sonra saat yedi gibi aradı arkadaşlar vardı eve bırakıcaklar dedim dışarda dolanma üşütürsün ben gibi dedi
sonra gönlümü aldı özür diledi. 10 km yol gittik ne için biliyo musun sırf siz yemin töreninde izleyin diye dedi
çok yoruldum yatıcam dedi 10 dk konuştuk kapadıııı ahhhh çoooook seviyorum bu çocuğu bennnn
hıı bide mektup yaz bana içine parfümünden sık dedi

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sevgilimde eğirdir ıspartaya komando olarak gitti çok üzülmüştüm ancak sağlık probleminden dolayı Tuzla'ya refüze oldu çok mutluyum artık on görebilirim :) bide kısa dönem olsaydı bizim şafak çok karanlık (

ben dün gönderdim :) sende gönder birlikte ptt var :) aranızın düzelmesine sevindim :)

Mektup yazmaya bi başladim 2 kocaman sayfa bitti, bir satir boşluk yok ne kadar cok anlaticagim sey varmiş aşkimaa. Bu arada kizlar askimin adini adresi birligi taburu falan sag alt tarafa yazdim, gondereni sol uste mi yaziyodukk ??

hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz inş geçecek bitecek bugünler

hayırlı tezkereler canım sanada.. aramıza hoşgeldin. :) burada konuşurken günleri saya saya şafağı aydınlatırız :)

Mektup yazmaya bi başladim 2 kocaman sayfa bitti, bir satir boşluk yok ne kadar cok anlaticagim sey varmiş aşkimaa. Bu arada kizlar askimin adini adresi birligi taburu falan sag alt tarafa yazdim, gondereni sol uste mi yaziyodukk ??

yok canım kendi adresini sol üste onunkini sağ alta yazıosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…