349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gün içerisinde burada laklak yapınca , yazılanları okuyunca sanki gün geçiyor gibi geliyor iki gündür

Benimde hep burda, pc basinda geciyo gunlerim. Disari ciktim dün, sanki heryer boş gibi, 1 gram keyif alamadim.

Benimde hep burda, pc basinda geciyo gunlerim. Disari ciktim dün, sanki heryer boş gibi, 1 gram keyif alamadim.

aynen, geçen gün bi arkadaşımla sevgilisi aradılar. gittim, kafam dagılsın diye. el ele tutuşmalarına bile sinirlendim sonra çok bencilce birşey bu dedim kendime kızdım. en iyisi bir süre çıkmamak :)

aynen, geçen gün bi arkadaşımla sevgilisi aradılar. gittim, kafam dagılsın diye. el ele tutuşmalarına bile sinirlendim sonra çok bencilce birşey bu dedim kendime kızdım. en iyisi bir süre çıkmamak :)

Neyseki aşkim arayinca biraz rahatliyorum severim onun o güzel sesiniii :) bide dalga geciyo benle nerdesin sen ya diyorum 8.bolugun onundeyim sen nerdesin nizamiyede bulusalim diyo köpekk :)) kilo vermese bari zaten 67 kilo :)

Neyseki aşkim arayinca biraz rahatliyorum severim onun o güzel sesiniii :) bide dalga geciyo benle nerdesin sen ya diyorum 8.bolugun onundeyim sen nerdesin nizamiyede bulusalim diyo köpekk :)) kilo vermese bari zaten 67 kilo :)

yalnız ikinizinde sorması komik olmuş çocuk ne desin zaten nerde olcak :))) ona çok güldüm. evet ya yemek sıkıntıları varmış bizimkilerinde. bakalım usta birliğinde iyi olur canım herşey en olmadı geldiklerinde bol bol yediririz merak etmee :))

Bi ziyarete gidiyimde börek götüreyim aşkima 1 günde olsa düzgün bişey geçer boğazindan en azindan. İspanak yemiiş ya hicte sevmez, nimete igrenc demek istemiyorum ama bu ispanaga nimet bile diyemezsin diyo

Bi ziyarete gidiyimde börek götüreyim aşkima 1 günde olsa düzgün bişey geçer boğazindan en azindan. İspanak yemiiş ya hicte sevmez, nimete igrenc demek istemiyorum ama bu ispanaga nimet bile diyemezsin diyo

yumurtalı vermişler sanırım geçen gün, benimki de aynı şeyi dedi oda hasta olmamak için aç kalmamak için yapılcak bişi yok yedim biraz dedi kıyamam ya

yumurtalı vermişler sanırım geçen gün, benimki de aynı şeyi dedi oda hasta olmamak için aç kalmamak için yapılcak bişi yok yedim biraz dedi kıyamam ya

Aşci olarak bizi alsinlar gölköye ben varim diyorum aşkima hergun patates kofte yaparim hicte sıkılmaz onu yemekten

ben dün gönderdim :) sende gönder birlikte ptt var :) aranızın düzelmesine sevindim :)

sen ben mi canım benim yaa
yarın mektubu yazıp yollucam.. deli sade kokun yetmez o sende güzel çünkü ama yetinicez artık napalım diyo
canım korkma mert söyledi havacıları hep iyi yerlere veriyolar en kötü yer diyarbakır/yenişehir orasıda merkez karakol ama genelde bizim şirinlermizi istanbula falan yolluyolarmış
malum bizimkiler maviii
içini ferah tut sen

Sabah aradı yine 8.30'da Derste miydin dedi, hayır dedim yalan söyledim amfide dersim vardı alan kodunu görür görmez kendimi dışarı attım hoca fark etmedi bile Sesi geçen seferkine göre çok daha iyi geliyordu. İyileşmiş sonunda Kafasına göre birkaç arkadaş bulmuş, onlarla takılıyorlarmış. Hatta kapatmadan önce espri bile yaptı pis pis bakıyor vereyim telefonu diye, gülüştüler Çok yoruluyorlarmış ama alışıyorum artık dedi..

Aklımda soracak bir sürü şey var ama her seferinde unutuyorum, kapattıktan sonra derse döndüm not aldım bir daha unutmayayım diye Onun sesini o kadar iyi duyunca benim de bütün günüm güzel geçti, mutluyum

şafak 148..
mertonıusummmmmm aşkııııım sabret bi gün şafak doğan güneş olucak
ve o zaman bütün güneşli günler bizim olucak AŞK'erimmmm seni senin sevdiğinden de çok seviyorummmm
(mert&gül)

Eklentiler

• $ııv.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Kısmetse şafağımız 148...

Askerim , Aşk'erimmm , ömrüm seni çok özledimmmm

ALLAH(C.C)'ım sen sabrını ver herkese aminnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…