Şafak 148 bu arada :)
yok canım kendi adresini sol üste onunkini sağ alta yazıosun :)
gün içerisinde burada laklak yapınca , yazılanları okuyunca sanki gün geçiyor gibi geliyor iki gündür
Benimde hep burda, pc basinda geciyo gunlerim. Disari ciktim dün, sanki heryer boş gibi, 1 gram keyif alamadim.
aynen, geçen gün bi arkadaşımla sevgilisi aradılar. gittim, kafam dagılsın diye. el ele tutuşmalarına bile sinirlendimsonra çok bencilce birşey bu dedim kendime kızdım. en iyisi bir süre çıkmamak :)
Neyseki aşkim arayinca biraz rahatliyorum severim onun o güzel sesiniii :) bide dalga geciyo benle nerdesin sen ya diyorum 8.bolugun onundeyim sen nerdesin nizamiyede bulusalim diyo köpekk :)) kilo vermese bari zaten 67 kilo :)
yalnız ikinizinde sorması komik olmuş çocuk ne desin zaten nerde olcak :))) ona çok güldüm. evet ya yemek sıkıntıları varmış bizimkilerinde. bakalım usta birliğinde iyi olur canım herşey en olmadı geldiklerinde bol bol yediririz merak etmee :))
hayırlı tezkereler canım sanada.. aramıza hoşgeldin. :) burada konuşurken günleri saya saya şafağı aydınlatırız :)
Bi ziyarete gidiyimde börek götüreyim aşkima 1 günde olsa düzgün bişey geçer boğazindan en azindan. İspanak yemiiş ya hicte sevmez, nimete igrenc demek istemiyorum ama bu ispanaga nimet bile diyemezsin diyo
yumurtalı vermişler sanırım geçen gün, benimki de aynı şeyi dedioda hasta olmamak için aç kalmamak için yapılcak bişi yok yedim biraz dedi kıyamam ya
ben dün gönderdim :) sende gönder birlikte ptt var :) aranızın düzelmesine sevindim :)
şafak 148..
mertonıusummmmmm aşkııııım sabret bi gün şafak doğan güneş olucak
ve o zaman bütün genişli günler bizim olucak AŞK'erimmmmseni sevdiğinden de çok seviyorummmm
(mert&gül)
Çok tatlısınız canım Allah ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?