- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
yetdide artdı bile ben işe gidiyorum kızlarr görüşürüzzBencede gelmeliler artık bukadar askerlik yetti bize
yetdide artdı bile ben işe gidiyorum kızlarr görüşürüzz
simdi konustum kızlar iştimada 5 dk ara vermişler. aradı 1 dk konustuk zaman hiiç geçmiyor burda dedim.. ya burası dedisakın ağlama dedi b. hafta geçti bile bak dedi...
ahh ahh 156 gün kızlar.. dile kolay ama 460 günden 150 güne inen askerler var.. Allah hepsinin hepimizin yardımcısı olsun..
Herkese gunaydin ;( bugun cok mutsuz hissediyorum kendimi daha 1 hafta gecmis ama sanki aylardir yok gibi..
iyi bari canım ya normalde normal davranıyorsa bu geçici bir durum alttan almaya devam et ilk başlardacanımmm benim sevgilim çok anlayışlıdır hiç kırmaz beni bu olcak dediğimde tamam hayatım derr şimdi 21 yaşındayım :) sözlümde 25 yaşında ne olduysa bu 6 gün içinde oldu hiç bugüne kadar çalışma demedi kii ben cerrahi asistandım gece hastanede bile kalıyodum özggürlüğüme de çok düşkünümdür hayatta ezdirmem kendimi
mecburen anlayış gösteriyorum bugün arkadaşı aramış ona baya kızmış kızın ödemeleri var az anlayışlı ol hem seni özlüyo kafası dağılır demiş oda aradı ve özür diledi haklısın çok üzdüm seni
daha alışamadımdedi seni çok seviyorummm kendine nereye gidersen git sen laf söylettirmezsin dedi bende zaten yemin törenine kadar başlamıcam işe işim hazır nasıl olsa bi dergide işe başlıcam aşk'erimde onay verdi
çok saol canım benim değer verip tavsiye verdiğin içinn
canımm uzun dönem mi seninkide ah çok mutlu oldum seni gördüğüme benimkide uzun dönem ve burda benden başka kimsenin uzun dönem olduğunu görmedim birisi vardı ama onuda bayadır görmedim,diğer kızlarda saolsunlar hep destekçiler ama senle şimdi biz uzundönemdaş oluyoruzMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sevgilimde eğirdir ıspartaya komando olarak gitti çok üzülmüştüm ancak sağlık probleminden dolayı Tuzla'ya refüze oldu çok mutluyum artık on görebilirim :) bide kısa dönem olsaydı bizim şafak çok karanlık(
Kizlar merhaba bu sabah ben ciddi ciddi hastayim. Simdi O aradiginda sesimden anlicak ve cok uzulcek( eger evdeysem aradiginda uyuyodum ondan sesim boyle dicem ama okuldaysam mecburen dogruyu soylicem ( ya ben hastayim diye asagida arabada sabaha kadar bekledigini bilirim nasil soyliyim simdi (
kısss kulisss senin kocişinle benim sevgilitom aynı bölükte :) 1.alay 4.bölük koğuşta 1 :)
Herkese gunaydin ;( bugun cok mutsuz hissediyorum kendimi daha 1 hafta gecmis ama sanki aylardir yok gibi..
gerçekten de öyle canım her geçen gün daha bir zorlaşıyor gitgide içimize kapanır olduk. güçlü olmalıyız gelicek güzel günlerimizi düşünüp onlarada destek olmalıyız. şuam seslerini duymak bizim için altın değerinde
Günaydın canım bende kendimi mutsuz hissediyorum hiçbirşeye elim gitmiyor kendime bile bakamıyorum ben bugün daha iyi anladım kendimden bile çok seviyormuşum
günaydın kızlar dün aramadı yaaa.....çok merak ediyorummm bennn((((((((
Gunaydin :) canim bugun mutlaka arar sira oluyomus telefonlarda ve cok yoruluyolarmis artik hazirliklar basladigi icin bugun ariycaktir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?