Aynn gun gctikce icimize kapaniyoruz subatta noluruz artk bilmiormonlari dusunmek simdilik tek tesellim zaten biz bgn konusamicaz dun konustgmzda yarin arayamayabilirim demisti
inşallah arar yaaa((( arasın bugün nolurrrr
artık telefon için zaman bulmakta zorluk çekıyorlar sanırım ararsa süpriz olur senin için daha çok mutlu olursun. şubatta alışırmışız gibi geliyor ozamana kadar bir düzen oturttururuz hepimiz sevdiklerimizle bizde onlara ulaşabilirz diye umud ediyorum. ilk günler hepimiz için çok zor geçiyor allah onlarada bizede sabır versin gani gani
günaydın kızlar dün aramadı yaaa.....çok merak ediyorummm bennn((((((((
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. sevgilim elektirik mühendisi. acemi birliği ankara etimesgut oldu. uzun dönem tankçı olarakusta birliği de büyük ihtimal doğu olacakmışş ben beş ay nasıl dayanırım diye düşünürken bi de 12 ay çıktı. askerliği kısa dönem olur yaza evleniriz inşallah diyordum ama kısmet napalım hayırlısı buymuş demek ki. Allah hepimize sabır versin...
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. sevgilim elektirik mühendisi. acemi birliği ankara etimesgut oldu. uzun dönem tankçı olarakusta birliği de büyük ihtimal doğu olacakmışş ben beş ay nasıl dayanırım diye düşünürken bi de 12 ay çıktı. askerliği kısa dönem olur yaza evleniriz inşallah diyordum ama kısmet napalım hayırlısı buymuş demek ki. Allah hepimize sabır versin...
slm kızlar bende asker yolu gözlüyorum sizin gibi üstelik tek başımada değil iki tane evladımla..kaderde buda varmış ne yapalım.evliyken ve çocukla daha da zor.allah hepimize sabır versin.
Hoşgeldin canım Allahım sana iki kere sabır versin gerçekten çok zor evli ve çocuklu olunca daha zordur tahmin bile edemiyorum Allah bağışlasın evlatlarını maşallah ikitane hemde Allahım yardımcın olsun canım geçiçek bugünlerde inşallah birbirimize destek olucaz
inşallah canım Allah hepimize bol bol sabır versin güç versin.kısa dönem eşim erzincanda çok uzağa gitti yemin törenine bile gidemeyeceğim.izinde kullanmayı düşünmüyor eğer dayanabilirse çocukların hasretine aklıma getirmiyorum diyor düşünmemeye çalışıyorum diyor sonrada çokkkkk özledim diyor.....
Bencede gelmeliler artık bukadar askerlik yetti bize
Canim kusura bakma unutuyorum ya nerdeydi ?
evet..1hafta gecti ama sanki asır gibi..ne zormuş beklemek..özellikle beklenilen bu kadar seviliyosa..
manisada su an canım sonra kıbrıs((
Anladim canim cok fazla manisa duyuyorum cok kalabilk gercektn heralde umarim arar bugun yaa
Çok zor canım çok zor geçtide bu hafta bizide kendimizden geçirdi 5ayda neoluruz bilmiyorum bir rahat konuşabilseydik belki rahatlardık birazda olsa özlem olurdu sadece ama şimdi korku.stres.sıkıntı.merak.özlem hepsi birbirine girdi
arasın yaa her gün arıyodu dün aramadı merak ediyorum cokkk yaaa((((
evet heran arıcaklar diye telefona yapışık olduk resmen..kafalar karışık..özlem zaten aldı başını gidiyo..ama nolursa olsun kendimizi de düşünmemiz gerekiyo artık biraz..içimizi ferah tutmaya calışmalıyız..dua edelim..yoksa bukadar şey agır gelip bizlere zarar verir
cnm benm de sevgilim her gün arardı,dün çok geç arayabildi.tüm gün mutfak hizmetine vermişler,ordan da hiç çıkmalarına izin verilmemiş. öyle bişey olabilir,akşam da yorgunlukla arayamamıştır belki,ve eskiye göre telefon kuyrukları çok daha uzun oluomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?