349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok sağol canım benim zor olsa da içimi ferah tutmaya çalışıyorum.evet yemin töreninine kadar sıkı tutuyorlarmış ama daha sonra rahat olacakmış telefonla konuşma açısından. Allah razı olsun moral verdiğiniz için bu bölümü görünce çok sevindim, halimi sizden iyi kimse anlayamaz. hep birlikte atlatacaz inşallah. Allah tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun inşallah.

Canım bitmiş olabilir bak bizimde konuşurken dün biranda telefon gitti bende merak ediyorum hatmı gitti kontörmü bitti orda birşeymi oldu kapandı biran çok üzüldüm meraklar içerisindeyim

Bizi en iyi biz anlıyoruz canım destek olarak atlatıcaz inşallah evde ailemle bile konuşamıyorum birşey yapmak içimden gelmiyor buraya kilitlendim bende isyan ediyorlar azcık ama sanki burdan haber geliyor bana sevdigimden öyle hissediyorum

Evet canım arkadaşlar banyo yapamıyorum arıycak diye söylerlerdi 347.dönemde okurdum gerçekten öyle ben saçımı bile yıkayamadım kaç gündür artık halime gülüyorum geçtim kendimden

hiç sorma bende heran telefon titriyo gibi geliyo..öle olmasını istediğm içnde olabilir tabide..daha önce telefonumla hiç bukadar yakın olmamıştk:))

hiç sorma bende heran telefon titriyo gibi geliyo..öle olmasını istediğm içnde olabilir tabide..daha önce telefonumla hiç bukadar yakın olmamıştk:))

Artık bizimle bir bütün telefonlarımız :102: bazen msj geliyor yüreğim agzıma geliyor başlıyorum kızmaya kardeşim halime gülüyor o derece yani ama anlamıyorki halimden :96:

Artık bizimle bir bütün telefonlarımız :102: bazen msj geliyor yüreğim agzıma geliyor başlıyorum kızmaya kardeşim halime gülüyor o derece yani ama anlamıyorki halimden :96:

banada kardeşm gıcıgna tam daldığım zaman çaktırmadan arıyo..o zanediyorum bende sonra kopuyo tabi kıyamet..:) aslında tam trajikomik durumdayz..aşk komedi hasret film gibi

Allah razı olsun canım aslında benimki ilk başta evlilik için birikim yaparım diye uzun dönem istiyordu fakat askerlik günü yaklaştıkça bi de hasretliği düşündükçe uzun dönemden vazgeçti. maalesef yine de uzun dönem çıktı( senin adına sevindim tatlım çünkü dediğin gibi mühendisliklerin çoğu uzun dönem yapıyormuş. usta birliğini nerede yapacak? benimki tankçı olduğu için tank modeline göre dağıtımda yerleri değişiyormuş. eğitimini gördüğü m60 tankı oduğu için de dağıtımda en batı ankara oluyormuş. doğu olarak hakkari şırnak ne ararsan var tek sevindiğim yanı tankçı olduğu için rahat olacak olması. Allah korusun çatışmaya falan girmiyorlarmış. bekleyip dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

banada kardeşm gıcıgna tam daldığım zaman çaktırmadan arıyo..o zanediyorum bende sonra kopuyo tabi kıyamet..:) aslında tam trajikomik durumdayz..aşk komedi hasret film gibi

Birazda anlayışlı olsa üzüntümle başbaşa bırakmıyorlar hemen düzelmemi bekliyorlar ya ilk günler zor yani zamanla alışıcaz belki ama kafamı başka hiçbirşeye veremiyorum napıyım elimde değil bu böyle gidicek :126:

daha herşey çok yeni..1hafta oldu sadece..zamanla alışıcaz bu duruma..birden hemen kendimizi toplayamayız ki..

günler telefona yapışık bekleyerek geçiyor resmen. içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor, kafamı veremiyorum. burada aynı durumu paylaştığın insanları dinlemek rahatlatıyor bi :) biz şu an telefon konusunda rahatız umarım hep böyle devam eder günde 2 3 kez konuşabiliyoruz. ama pek bir şey anlatmıyor bulunduğu yerle ilgili, bir sıkıntı yok falan diye geçiştiriyor. anlatmayın diyorlarmış zaten ama neden?

Günaydın kızlar...

Hoşgeldin canım:) Benimkide tutturmuştu uzun dönem die:/ 2.5 maaş varmış en az :S döndüğümüzde evleniriz düşüncesi vardı annemle ben istemedik çok şükür sınvda işartlediği yapmak istiyorumu geri sildi:) kısa dönemde şimdi.. Ama rahat olursun sabah 8 akşam 5 çalışıolar en azından akşamları kendi evinde olcak ve rahat rahat konuşabileceksiniz.. inşallah bide sana yakın yer olursa değme keyfine:)
slm kızlar bende asker yolu gözlüyorum sizin gibi üstelik tek başımada değil iki tane evladımla..kaderde buda varmış ne yapalım.evliyken ve çocukla daha da zor.allah hepimize sabır versin.

Hoşgeldiniz:)) Allah kavuştursun inşallah.. 2 çocukla baya zor olur Hem onlarla ilgilenmek hem tek başına geçinmek hemde asker yolu beklemekk.Allah yardımcınız olsunn

arasın yaa her gün arıyodu dün aramadı merak ediyorum cokkk yaaa((((

Canım telefon kartı bitmiştir belki. Kıbrıs'a teslim tarihleri değişmiş.1 ocaktı ya 31 aralık olmuş.O yüzden herkes ailesini arayıp uçak biletini değiştirmeye çalşıyordu.. DÜn bunlarla uğraşmaktan vakit bulamamış olabilir.Bugün kesin arar.Merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…