yaa ya bugün de arayamazsaaa naparım ben o zaman(((
yaa ya bugün de arayamazsaaa naparım ben o zaman(((
Oyle dusunme canim bugun arar mutlaka ya cok yogunlar telefon karti da bulamiyo olabilirler cok kalabilk
Canım arıycak inşallah böyle düşünerek kendini üzme bende daha duymadım sesini 24 saat olcak sabredicez
Hoşgeldin canım aramıza içini ferah tut hayırlısıyla geçiricez bugünleride uzun dönem çıkması üzmüştür tabi haklısın herşeyde vardır bir hayır onlar memur gibi oluyorlar telefon problemleri olmuyor düğününüz eviniz için birikimde yapıcak birde bu açıdan bak tatlım inşallah çabukcak geçiçek zaman Allahım herkesin yardımcısı olsun dua et bol bol yapabileceğimiz tek şey malesef
çok sağol canım benim zor olsa da içimi ferah tutmaya çalışıyorum.evet yemin töreninine kadar sıkı tutuyorlarmış ama daha sonra rahat olacakmış telefonla konuşma açısından. Allah razı olsun moral verdiğiniz için bu bölümü görünce çok sevindim, halimi sizden iyi kimse anlayamaz. hep birlikte atlatacaz inşallah. Allah tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun inşallah.
Evet canım arkadaşlar banyo yapamıyorum arıycak diye söylerlerdi 347.dönemde okurdum gerçekten öyle ben saçımı bile yıkayamadım kaç gündürartık halime gülüyorum geçtim kendimden
Canım bitmiş olabilir bak bizimde konuşurken dün biranda telefon gitti bende merak ediyorum hatmı gitti kontörmü bitti orda birşeymi oldu kapandı biran çok üzüldüm meraklar içerisindeyim
off yaa( ben duramıyorummm yaaa
hiç sorma bende heran telefon titriyo gibi geliyo..öle olmasını istediğm içnde olabilir tabide..daha önce telefonumla hiç bukadar yakın olmamıştk:))
off yaa( ben duramıyorummm yaaa
Artık bizimle bir bütün telefonlarımız :102: bazen msj geliyor yüreğim agzıma geliyor başlıyorum kızmaya kardeşim halime gülüyor o derece yani ama anlamıyorki halimden :96:
Canim ariycak iyi dusun daha erken saat bende daha konusamadimkeske bizde istedigimiz zaman arayabilseydik onlari
Bende dayanamıyorum ama dayanmak zorundayız canım inşallah herkes haber alır bugün sevdiginden :102:
canım okuyunca içim cızz etti( Allah sabır versin canım bizlere,özellikle de sana. Benm de sevgilim elektrik müh. ve etimesgutta aynı senınki gibi.tek fark kısa olması.ama uzun cıkma ihtimaline de çok hazırlamıştım,çünkü genelde bu tarz bölümleri uzun alırlarmış.kendi mi istedi uzun yoksa şans eseri mi geldi? ama bildiğim kadarıyla elektirk müh.uzun cıkarsa ankara,ist,eskişehir ve erzurum oluomuş.biz epey araştırmıştık çünkü.
banada kardeşm gıcıgna tam daldığım zaman çaktırmadan arıyo..o zanediyorum bende sonra kopuyo tabi kıyamet..:) aslında tam trajikomik durumdayz..aşk komedi hasret film gibi
Birazda anlayışlı olsa üzüntümle başbaşa bırakmıyorlar hemen düzelmemi bekliyorlar ya ilk günler zor yani zamanla alışıcaz belki ama kafamı başka hiçbirşeye veremiyorum napıyım elimde değil bu böyle gidicek :126:
daha herşey çok yeni..1hafta oldu sadece..zamanla alışıcaz bu duruma..birden hemen kendimizi toplayamayız ki..
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. sevgilim elektirik mühendisi. acemi birliği ankara etimesgut oldu. uzun dönem tankçı olarakusta birliği de büyük ihtimal doğu olacakmışş ben beş ay nasıl dayanırım diye düşünürken bi de 12 ay çıktı. askerliği kısa dönem olur yaza evleniriz inşallah diyordum ama kısmet napalım hayırlısı buymuş demek ki. Allah hepimize sabır versin...
slm kızlar bende asker yolu gözlüyorum sizin gibi üstelik tek başımada değil iki tane evladımla..kaderde buda varmış ne yapalım.evliyken ve çocukla daha da zor.allah hepimize sabır versin.
arasın yaa her gün arıyodu dün aramadı merak ediyorum cokkk yaaa((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?