Allah razı olsun canım aslında benimki ilk başta evlilik için birikim yaparım diye uzun dönem istiyordu fakat askerlik günü yaklaştıkça bi de hasretliği düşündükçe uzun dönemden vazgeçti. maalesef yine de uzun dönem çıktı( senin adına sevindim tatlım çünkü dediğin gibi mühendisliklerin çoğu uzun dönem yapıyormuş. usta birliğini nerede yapacak? benimki tankçı olduğu için tank modeline göre dağıtımda yerleri değişiyormuş. eğitimini gördüğü m60 tankı oduğu için de dağıtımda en batı ankara oluyormuş. doğu olarak hakkari şırnak ne ararsan var tek sevindiğim yanı tankçı olduğu için rahat olacak olması. Allah korusun çatışmaya falan girmiyorlarmış. bekleyip dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
usta birliği de çankaya-ankara cnm.ya ben hiç duymamıştım doğuya giden ilkkez senden duyuyorum gerçekten.belki ankarada da kalabilir,şans. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ama uzun dönemin en güzel yanı uzakta da olsa mesai dışında netten veya telden rahat rahat görüşebilirsiniz.artık iyi tarafından bakman lazım canım,düğün masrafları için birikim olur hem.inşallah iyi bi yere de çıkar da rahat edersin..
Hala sesini duyamadım neden kapandı dün telefon meraktan deliricem
cnm kartı bitmiştir üzülme arar inş.
2Tane almıştık gitmeden bi 300 dakika konuşma hakkımız vardı diye biliyorum yanlışmı anladık acaba başka birşey olmasında kartı bitmiş olsun çok özledim duysam sesini rahatlıycam inşallah arar canım bugün
Kızlar bu ptt'nin 4 tl olan kartları ile kaç dk konuşulabiliyor ? Başka kart bulamadım bikaç büfeye tekele postaneye sordum yokmuş.
2Tane almıştık gitmeden bi 300 dakika konuşma hakkımız vardı diye biliyorum yanlışmı anladık acaba başka birşey olmasında kartı bitmiş olsun çok özledim duysam sesini rahatlıycam inşallah arar canım bugün
Allah esirgesin hepsini inş kötü bir durum yoktur telefon bozulmuş olabilir hatlardan kesilmiş olabilir kartı bitmese bile bana benim tarz olasılıklar aklıma geliyor inş en kısa zamanda duyarsın sevdiğinin sesini aminnn....
Hala sesini duyamadım neden kapandı dün telefon meraktan deliricem
Amin canım inşallahdün mutfaktaydı bulaşıklarla temizlikle uğraşıyoruz dedi 3kere duydum sesini 3.arayışında oldu acaba diyorum kaçamakmı aradı biri geldi çok korkuyorum
Canim karti bitmistir yada hat kesilmistir..firsat buldumu arar en kisa zmanda..dun bizimde oyle oldu hat gitmis.bende cok merak etmistim ama sabah arayip soyledi oda 1 dakika konusabildik.
Günaydın kızlar...
Hoşgeldin canım:) Benimkide tutturmuştu uzun dönem die:/ 2.5 maaş varmış en az :S döndüğümüzde evleniriz düşüncesi vardıannemle ben istemedik çok şükür sınvda işartlediği yapmak istiyorumu geri sildi:) kısa dönemde şimdi.. Ama rahat olursun sabah 8 akşam 5 çalışıolar en azından akşamları kendi evinde olcak ve rahat rahat konuşabileceksiniz.. inşallah bide sana yakın yer olursa değme keyfine:)
Hoşgeldiniz:)) Allah kavuştursun inşallah.. 2 çocukla baya zor olurHem onlarla ilgilenmek hem tek başına geçinmek hemde asker yolu beklemekk.Allah yardımcınız olsunn
yok sanmam kaçamak arıyabileceklerini....büyük ihtimal hatlardan kesildi ve üç kez aradığı için tekrar dönmedi yada sırada bekleyenler vardı dönemedi zaten kesilince benimkide tekrar aramıyor bide konuşmak çok rahat değil sürekli arkadaşlar susarmısınız duyamıyorum diye kızıp duruyor benimki....
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. sevgilim elektirik mühendisi. acemi birliği ankara etimesgut oldu. uzun dönem tankçı olarakusta birliği de büyük ihtimal doğu olacakmışş ben beş ay nasıl dayanırım diye düşünürken bi de 12 ay çıktı. askerliği kısa dönem olur yaza evleniriz inşallah diyordum ama kısmet napalım hayırlısı buymuş demek ki. Allah hepimize sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?