349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

usta birliği de çankaya-ankara cnm.ya ben hiç duymamıştım doğuya giden ilkkez senden duyuyorum gerçekten.belki ankarada da kalabilir,şans. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ama uzun dönemin en güzel yanı uzakta da olsa mesai dışında netten veya telden rahat rahat görüşebilirsiniz.artık iyi tarafından bakman lazım canım,düğün masrafları için birikim olur hem.inşallah iyi bi yere de çıkar da rahat edersin..

İnşallah canım. Ben de doğuya gitmez diye duymuştum ama daha sonra bayağı bi araştırdım hem kendisi de söyledi. m60 olanları doğuya veriyorlarmış genelde.eğer eğitimde derece yaparsa açılan yerlerden istediğini tercih edebiliyormuş. derece yapmaya uğraşacam diyo bakalım yeri belli olunca haber veririm buradan.inşallah da ankarada kalır ben de rahat rahat görmeye giderim. kısa dönem olsa düğünü yaza yapacaktık ama elde avuçta olmayınca zor olacaktı. dediğin gibi şimdi en azından birikimimiz olacak. hepimize hayırlı tezkereler...

cnm kartı bitmiştir üzülme arar inş.

2Tane almıştık gitmeden bi 300 dakika konuşma hakkımız vardı diye biliyorum yanlışmı anladık acaba başka birşey olmasında kartı bitmiş olsun çok özledim duysam sesini rahatlıycam inşallah arar canım bugün

Kızlar bu ptt'nin 4 tl olan kartları ile kaç dk konuşulabiliyor ? Başka kart bulamadım bikaç büfeye tekele postaneye sordum yokmuş.

eğitim çok yorucu akşama kadar yorgunluktan bitiyoruz dedi....uyuyabiliyormusun diye sordum horlayanlardan şikayet etti bide ayak kokusu.....kendi birliğinde aynı bölüm mezunu dört hemşerisi varmış

sabret canım arar inşallah içini rahat tut yemin törenine kadar çok sıkıyorlarmış.yemin törenini atlatınca rahatlarız inşallah. benimki de gece ondan sonra arayabiliyo ancak

Kızlar bu ptt'nin 4 tl olan kartları ile kaç dk konuşulabiliyor ? Başka kart bulamadım bikaç büfeye tekele postaneye sordum yokmuş.

Canım 4tlliği bilmiyorumda biz 10tllik almıştık cepe eve 100er dakika şeklindeydi eğer yanlış anlamadıysak askerlerin kullandığı şifreli kart diye geçiyordu adı 5liralıklarındanda vardı

Allah esirgesin hepsini inş kötü bir durum yoktur telefon bozulmuş olabilir hatlardan kesilmiş olabilir kartı bitmese bile benim aklıma bu tarz olasılıklar geliyor.... inş en kısa zamanda duyarsın sevdiğinin sesini aminnn....

Son düzenleme:

Amin canım inşallah dün mutfaktaydı bulaşıklarla temizlikle uğraşıyoruz dedi 3kere duydum sesini 3.arayışında oldu acaba diyorum kaçamakmı aradı biri geldi çok korkuyorum

Ben sifreli almadim daha uzun vaktini aliyomus sifre yaz numara yaz falan taksin konussun

Amin canım inşallah dün mutfaktaydı bulaşıklarla temizlikle uğraşıyoruz dedi 3kere duydum sesini 3.arayışında oldu acaba diyorum kaçamakmı aradı biri geldi çok korkuyorum

yok sanmam kaçamak arıyabileceklerini....büyük ihtimal hatlardan kesildi ve üç kez aradığı için tekrar dönmedi yada sırada bekleyenler vardı dönemedi zaten kesilince benimkide tekrar aramıyor bide konuşmak çok rahat değil sürekli arkadaşlar susarmısınız duyamıyorum diye kızıp duruyor benimki....

Canim karti bitmistir yada hat kesilmistir..firsat buldumu arar en kisa zmanda..dun bizimde oyle oldu hat gitmis.bende cok merak etmistim ama sabah arayip soyledi oda 1 dakika konusabildik.

İnşallah canım öyledir inşallah ararda bugün rahatlar içim aklıma başka şeyler getirmemeye çalışıyorum ama kafamda binbirtürlü senaryo dolaşıyor kendimi anlıyamıyorum artık nekdar zormuş

hoşbulduk canım sağol:) seni de Allah kavuştursun tatlım iyi şükür kısa dönemmiş. tez zamanda biter inşallah. Benimkinin en yakın ankara olabiliyormuş. inşallah da öyle olur. gidip gelmem rahat olur o zaman

Öyledir dimi doğru söylüyorsun canım onlar içinde zor zaten yorulmuştur temizlikle bitanem bugün arıycak inşallah dua ediyorum Allahım korusun tüm askerlerimizi

canım hoşgeldinbende uzun dönem sevdiceğiyimşimdi polatlıda ama ustası nerde olucak bakalım:44:canım bu aralık döneminde gidenlerin 3 te birini kıbrısa gönderiyorlarmış geri kalanları doğu ve batıya dağıtıyorlarmış, ankara çıkmasını bende çookk isterim ama çok zor gibi sanki ama olsun biz genede isteyelimeğitimlerine göre sıralamaya girenlere seçme hakkı veriyorlamış bakalım iyi gene seninkiyle benimki aynı kışlada değiller yoksa rakip olurduk seninlebenim sevdiceğim uzun istemişti hep kredisi falan var okulda aldığı onu ödemesi gerek, yakın bir yer çıkarsa canım ben uzunda hiç problem yapmam kendimi falan üzmem yani çünkü kendimde kpssye hazırlanıyorum iyi olur yani hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…