- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben sifreli almadim daha uzun vaktini aliyomus sifre yaz numara yaz falan taksin konussun
Öyledir dimi doğru söylüyorsun canım onlar içinde zor zaten yorulmuştur temizlikle bitanem bugün arıycak inşallah dua ediyorum Allahım korusun tüm askerlerimizi
İnşallah canım öyledir inşallah ararda bugün rahatlar içim aklıma başka şeyler getirmemeye çalışıyorum ama kafamda binbirtürlü senaryo dolaşıyor kendimi anlıyamıyorum artık nekdar zormuş
İnşallah canım şu yemin töreni geçsin rahatlıycaz sanki daha rahat olurlar inşallah
aminn canım arıyacak inş..... sakın üzülme içten içe... kendimizide hasta etmeyelim döndükleri zaman yıpranmıyalım askeriye orası olcak böyle şeyler daha ciddi sıkıntılarda olabilir Allah cansağlığı versinde geri kalanı atlatılacak şeyler.... inş. arıyacak bugün engeç sabaha
Aklina kötü seyler getirme canim..Allahim tüm askerlerimizi korusun..3 kere aradi demissin belki telefon kesilince geri arayamamistir.sira cok oluyormus..bida sira gelmedi demekki:44:
inşallah canım..hem aramaları da bi düzene girer..herşey yoluna gircek inşallah
çıkıp gitmek istiyorum evime işyerinde olmak beni daraltıyor gidip sevdiğimiz şarkıları dinleyip onu hayal etmek istiyorum. fotolarımıza bakmak istiyorum çok özledim deliricem artık. şimdi burda olsaydı keşke ben anlatsaydım dinleseydi sonra o anlatsaydı ben dinleseydim bıcır bıcır konuşsaydık yine(((( kalbim sıkışıyo vallahi
Bir düzene girerler inşallah yoksa mahvolucaz böyle
bakya....yapmayın böyle şeyler...bende özledim deli gibi bide gönderirken başımıza ellibin olay geldiki sonunda iftiraya uğradığını öğrendim kanıtlarla....hoş öğrenmeseydimde onu orda yalınız bırakmazdım....biz 1dk ayrı kalamıyorduk şimdi onu hiç göremiyorum....yemek bile yiyemiyorum ama güçlü olmak içinden elimden geleni yapıyorum onuda tesselli ediyorum dimdik olmalıyızki moral verebilelim onlar daha zor durumda ....onlar için güçlü olun orda bide bizim bu halimize üzülmesinler....napacağım ben aşkım çok zor dedi bugün bende güçlü olacağız uzun dönem yapan insanlar var benim için için güçlü ol haline şükret dedim beni arayabilmek için ailesinden kimseyi aramıyormus ailesi onu arıyormuş kıyamam saçının teline ama mecburum beklemeye Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi
ablam demişti biz askerliği 5.5 ay yaptık diye..cidden iki taraf birlikte yapıyo bu askerliği..bizimkide bi şekilde nöbet tutmak gibi oluyo..
Canım geçmiş olsunrahatsız olduğunu söyle anlıycaktır zaten ama okadar önemli değil hafif bir grip nezle gibi birşey de enazından içi biraz olsun rahatlıycaktır tatlım dikkat et kendine
canım hoşgeldinbende uzun dönem sevdiceğiyim şimdi polatlıda ama ustası nerde olucak bakalım:44:canım bu aralık döneminde gidenlerin 3 te birini kıbrısa gönderiyorlarmış geri kalanları doğu ve batıya dağıtıyorlarmış, ankara çıkmasını bende çookk isterim ama çok zor gibi sanki ama olsun biz genede isteyelim eğitimlerine göre sıralamaya girenlere seçme hakkı veriyorlamış bakalım iyi gene seninkiyle benimki aynı kışlada değiller yoksa rakip olurduk seninle benim sevdiceğim uzun istemişti hep kredisi falan var okulda aldığı onu ödemesi gerek, yakın bir yer çıkarsa canım ben uzunda hiç problem yapmam kendimi falan üzmem yani çünkü kendimde kpssye hazırlanıyorum iyi olur yani hakkımızda hayırlısı olsun
hoşbulduk canım sağol:) seni de Allah kavuştursun tatlım iyi şükür kısa dönemmiş. tez zamanda biter inşallah. Benimkinin en yakın ankara olabiliyormuş. inşallah da öyle olur. gidip gelmem rahat olur o zaman
napıyım canım ya ona hiçbirini yansıtmıyorum zaten o aradığı zaman ayaklarım yerden kesiliyor çok güzel konuşuyoruz herseferinde şanslı olduğumuzu söylüyorum hep destek tam destek ama böyle yalnız kalınca onun gücüne kudretine çok ihtiyacım oluyor sudan çıkmış balık gibi oldum. küçük bir kız çocuğu gibi severdi beni oyle özledimki onları. allahın izniyle kavuşucaz sabır sabır sabırrrrr
Cok sagol tatlim moralim iyice coktu hastalaninca
Kpsshayali kendii verebiliyormusun derslere:) Bi konu dahi bitiremedim ben daha yaa :/ eğitimi çalışırken bile askerlik dönemindeki psikolojilerini çözmeye çalışıom
Sağolasın canımm:) Benimki ankarada acemilikde ustada çok şükür inşallah seninkide öyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?