349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben sifreli almadim daha uzun vaktini aliyomus sifre yaz numara yaz falan taksin konussun

Onu bilmiyodum canım bak o sorunda olabilir okadar konuşulcak şey varki ona konuşmaya sıra gelseydi söylerdi askerim ötekilerde avantajlıysa daha iyi tabi canım iyi yapmışsın

Öyledir dimi doğru söylüyorsun canım onlar içinde zor zaten yorulmuştur temizlikle bitanem bugün arıycak inşallah dua ediyorum Allahım korusun tüm askerlerimizi

aminn canım arıyacak inş..... sakın üzülme içten içe... kendimizide hasta etmeyelim döndükleri zaman yıpranmıyalım askeriye orası olcak böyle şeyler daha ciddi sıkıntılarda olabilir Allah cansağlığı versinde geri kalanı atlatılacak şeyler.... inş. arıyacak bugün engeç sabaha

Aklina kötü seyler getirme canim..Allahim tüm askerlerimizi korusun..3 kere aradi demissin belki telefon kesilince geri arayamamistir.sira cok oluyormus..bida sira gelmedi demekki:44:

çıkıp gitmek istiyorum evime işyerinde olmak beni daraltıyor gidip sevdiğimiz şarkıları dinleyip onu hayal etmek istiyorum. fotolarımıza bakmak istiyorum çok özledim deliricem artık. şimdi burda olsaydı keşke ben anlatsaydım dinleseydi sonra o anlatsaydı ben dinleseydim bıcır bıcır konuşsaydık yine (((( kalbim sıkışıyo vallahi

İnşallah canım arar Evet iyi olmamız lazım güçlü olmamız lazım herkese ben söylüyorum kendim neler yapıyorum

Aklina kötü seyler getirme canim..Allahim tüm askerlerimizi korusun..3 kere aradi demissin belki telefon kesilince geri arayamamistir.sira cok oluyormus..bida sira gelmedi demekki:44:

Olabilir canım inşallah arasın bi duyuyim sesini elinde olmadan düşünüyor insan Allahım korusun bütün askerlerimizi

bakya....yapmayın böyle şeyler...bende özledim deli gibi bide gönderirken başımıza ellibin olay geldiki sonunda iftiraya uğradığını öğrendim kanıtlarla....hoş öğrenmeseydimde onu orda yalınız bırakmazdım....biz 1dk ayrı kalamıyorduk şimdi onu hiç göremiyorum....yemek bile yiyemiyorum ama güçlü olmak içinden elimden geleni yapıyorum onuda tesselli ediyorum dimdik olmalıyızki moral verebilelim onlar daha zor durumda ....onlar için güçlü olun orda bide bizim bu halimize üzülmesinler....napacağım ben aşkım çok zor dedi bugün bende güçlü olacağız uzun dönem yapan insanlar var benim için için güçlü ol haline şükret dedim beni arayabilmek için ailesinden kimseyi aramıyormus ailesi onu arıyormuş kıyamam saçının teline ama mecburum beklemeye Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi

napıyım canım ya ona hiçbirini yansıtmıyorum zaten o aradığı zaman ayaklarım yerden kesiliyor çok güzel konuşuyoruz herseferinde şanslı olduğumuzu söylüyorum hep destek tam destek ama böyle yalnız kalınca onun gücüne kudretine çok ihtiyacım oluyor sudan çıkmış balık gibi oldum. küçük bir kız çocuğu gibi severdi beni oyle özledimki onları. allahın izniyle kavuşucaz sabır sabır sabırrrrr

ablam demişti biz askerliği 5.5 ay yaptık diye..cidden iki taraf birlikte yapıyo bu askerliği..bizimkide bi şekilde nöbet tutmak gibi oluyo..

Aynen yapıyoruz beraber sadece emir altında görev yapmıyoruz ama aynı hasret merak özlem korku onun yanında yapsam bukadar zorlanmaz acımaz canım

Kpsshayali kendii verebiliyormusun derslere:) Bi konu dahi bitiremedim ben daha yaa :/ eğitimi çalışırken bile askerlik dönemindeki psikolojilerini çözmeye çalışıom

Sağolasın canımm:) Benimki ankarada acemilikde ustada çok şükür inşallah seninkide öyle olur..

bebek gibi severler incitmeye kıyamazlar biz bazen onları üzeriz nazımı çekerler yinede herzaman severler ....yalnız değiliz canım herşeyden önce Allah bizimle ve bizlerde varız aynı kaderi aynı duyguları acıları kederleri yaşıyoruz paylaşıyoruz aynı şeyler mutlu ediyor bizi destek alıyoruz birbirimizden....inş hepimiz sağlıkla kavuşacağız

çalışabiliyorum ama benim çalışmamı engelleyen başka sebepler var biraz o yüzden burada çok fazla takılıyorum buraya

Kızlarrrrrr nasılsınızzzz

Aşkım bugün aricakk inşallahhh Mektup göndermek için bütün bilgileri
alıcammm, rahat rahat nazlanıcam(gerçi geçti ağrım ama olsun)

Şifreli telefon kartı daha mı hesaplı oluyoo ? Biz gitmeden ptt den 10 tane
8tl lik kart almıştık O bitince mektubun yanına koyar gönderirim artık
kartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…