İnşallah canım. Ben de doğuya gitmez diye duymuştum ama daha sonra bayağı bi araştırdım hem kendisi de söyledi. m60 olanları doğuya veriyorlarmış genelde.eğer eğitimde derece yaparsa açılan yerlerden istediğini tercih edebiliyormuş. derece yapmaya uğraşacam diyo bakalım yeri belli olunca haber veririm buradan.inşallah da ankarada kalır ben de rahat rahat görmeye giderim. kısa dönem olsa düğünü yaza yapacaktık ama elde avuçta olmayınca zor olacaktı. dediğin gibi şimdi en azından birikimimiz olacak. hepimize hayırlı tezkereler...
çalışabiliyorum ama benim çalışmamı engelleyen başka sebepler var biraz o yüzden burada çok fazla takılıyorum buraya
Hayırdır canım asker beklemekten başka sorunlarınmı var?
evet canım ama geçici inşallah
Ciddi birşey değildir umarımİnşallah tez zamanda geçer
sizlerle konuşma rahatlatıyor arkadaşlar iyiki varsınız.... artık çıkmam lazım görüşmek üzere
Dikkat et kendine güçlü ol canım bugün bende çöktüm meraktan içim içimi yiyor
Dun aramamismiydi canim oyle hatirliyorum sanki
Herkesi Allah sevdiğine kavuştursun kızlar, benimde eşim Amasya'da. usta birliği Erzincan. Hastalanmış , ilaç bile vermemişler. çok üzüldüm. acaba mektup gönderebiliyormuyuz? bir sorun olur mu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Aradı canım benim 3kere hemde mutfakta temizlikte diye 3buçuk gibi aramıştı 3.aramasında tam konuşuyorduk kapandı telefon hatmı gitti kontörmü bitti birimi geldi neoldu anlayamadım
Ha tamam canim kesin kontor bitmistr ya bide bitiyo bulamiyolar falan kantinde bitiyomus hemen
Kelimelerin bitmesi çaresizce beklemek elinden birşey gelememesi ne zormuş yarabbim sen çaresizlik içerisinde bırakma kimseyi
Giderken almıştık 2tane şifreli kartlardan uzun süre gitsin diye ama nasıl bitmiş olabilirki bizmi yanlış anladık
iyi bari canım ya normalde normal davranıyorsa bu geçici bir durum alttan almaya devam et ilk başlardasevindim ama normal bir insan olmasına
canımm uzun dönem mi seninkide ah çok mutlu oldum seni gördüğüme benimkide uzun dönem ve burda benden başka kimsenin uzun dönem olduğunu görmedim birisi vardı ama onuda bayadır görmedim,diğer kızlarda saolsunlar hep destekçiler ama senle şimdi biz uzundönemdaş oluyoruzusta birliğini tuzlada mı yapıcak canım bizimki daha belli değil nerde yapıcağı meçhuuul karanlıkkkk
ay ben bu arada gördüm sevdiğimiirüyada gördüm ama olsun gördüm mü gördüm yanii
amin canım bugün sende çok duygusalsınbugün arıycak bence seninki haber alıcaksın sevdiğinden merak etme tatlı bırakma kendini. görebilicekmisin askerini gidicekmisin yanına?
Anlariz bu aksam tatlim arar mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?