349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldin aramıza canım:81: aslında bizde uzun dönem istemiştik hatta nişanlım yedek subay olmak istiyorum diye belirtmişti ama nasip değilmiş olmadı. günler uzun ama üzülme geldiğinde rahat rahat düğününüzü yaparsınız inşallah. Askerlik bitince bide bu sorunlar başlayacak hiç rahat gün yok:106:

bizde askere gitmeden 4yl lik kartlardan almıştık ama cep teline 12 dakika,ev teline 24 dk falan onlar.
şifreli zor olur die almadık o kdr sırada beklicek bi de şifre gir fln zor olmasın die.
bittikçe kantinden alıomuş ama sıra çok tabi,gittiğinde 5-10 tane al o zaman dedim kuzuma. ama daha hesaplı bi şey varmış 100-150 dakıkalık kart mı ne ondan alıcağını söledi bana.

Kelimelerin bitmesi çaresizce beklemek elinden birşey gelememesi ne zormuş yarabbim sen çaresizlik içerisinde bırakma kimseyi

Herkesi Allah sevdiğine kavuştursun kızlar, benimde eşim Amasya'da. usta birliği Erzincan. Hastalanmış , ilaç bile vermemişler. çok üzüldüm. acaba mektup gönderebiliyormuyuz? bir sorun olur mu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Canım hoşgeldin Allahım kavuştursun tez zamanda geçmiş olsun neden ilaç vermemişlerki illla çokmu kötü olmak gerekiyor off

Aradı canım benim 3kere hemde mutfakta temizlikte diye 3buçuk gibi aramıştı 3.aramasında tam konuşuyorduk kapandı telefon hatmı gitti kontörmü bitti birimi geldi neoldu anlayamadım

Ha tamam canim kesin kontor bitmistr ya bide bitiyo bulamiyolar falan kantinde bitiyomus hemen

benimki de günde iki kez arıyordu nefes almaya fırsat yok öğlen fırsat bulamıyorum artık diye akşamları arıyo artık
ben derdimi kimlere diyeyim kimlere anlatayım a dostlar adamın sesini duymak için akşamı bekliyorum. korkuyorum artık iki günde bi mi aramaya başlayacak artık diye :18:

Kelimelerin bitmesi çaresizce beklemek elinden birşey gelememesi ne zormuş yarabbim sen çaresizlik içerisinde bırakma kimseyi

amin canım bugün sende çok duygusalsın bugün arıycak bence seninki haber alıcaksın sevdiğinden merak etme tatlı bırakma kendini. görebilicekmisin askerini gidicekmisin yanına?

evet canım uzun dönem 12 ay bende seni gördüğüme çok sevindim daha tuzlaya cuma günü gelecekler 2.5 ay urda sonra kalma ihtimali de var gitme de inşaallah kalır ama :S

amin canım bugün sende çok duygusalsın bugün arıycak bence seninki haber alıcaksın sevdiğinden merak etme tatlı bırakma kendini. görebilicekmisin askerini gidicekmisin yanına?

Yemine gidicem inşallah canım ailesi giderse onlarla yoksa otobüsle baktımda sabah burdan 7de kalkıyor tabi oraya gitmem için 5gibi çıkmam gerek gece öğlen 1buçukta orda olucak yemine yetişemiycem 3-4 saatte olsa görücem inşallah akşamda 6da otobüs 11buçukta burda olucam böyle düşündüm ama bakalım inşallah kar yagmazda bir sorun olmaz uçak olmamamsı çok kötü oldu bizim için ama dayanamıyorum gidicem bugün çok duygusalım ya dokunsalar ağlıycam biraz ağladımda daha iyim şimdi geliyorlar arada işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…