- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
amin canım bugün sende çok duygusalsınbugün arıycak bence seninki haber alıcaksın sevdiğinden merak etme tatlı bırakma kendini. görebilicekmisin askerini gidicekmisin yanına?
Canım hoşgeldin Allahım kavuştursun tez zamanda geçmiş olsun neden ilaç vermemişlerki illla çokmu kötü olmak gerekiyor off
Herkesi Allah sevdiğine kavuştursun kızlar, benimde eşim Amasya'da. usta birliği Erzincan. Hastalanmış , ilaç bile vermemişler. çok üzüldüm. acaba mektup gönderebiliyormuyuz? bir sorun olur mu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
tesekkur ederim,hiç bilmiyorum ilaç neden vermediler.Ama eşim çok üzgündü suratına bakıp gidebilirsin demiş doktor(( yazık hepsine ya.
Bende bugün çok duygusalım
Yemine gidicem inşallah canım ailesi giderse onlarla yoksa otobüsle baktımda sabah burdan 7de kalkıyor tabi oraya gitmem için 5gibi çıkmam gerek gece öğlen 1buçukta orda olucak yemine yetişemiycem 3-4 saatte olsa görücem inşallah akşamda 6da otobüs 11buçukta burda olucam böyle düşündüm ama bakalım inşallah kar yagmazda bir sorun olmaz uçak olmamamsı çok kötü oldu bizim için ama dayanamıyorum gidicembugün çok duygusalım ya dokunsalar ağlıycam biraz ağladımda daha iyim şimdi geliyorlar arada işte
tesekkur ederim,hiç bilmiyorum ilaç neden vermediler.Ama eşim çok üzgündü suratına bakıp gidebilirsin demiş doktor(( yazık hepsine ya.
Bende bugün çok duygusalım
Canım sende gidicekmisin askerinin yanına ?
bikaç saat olsa bile git canım kalma imkanın varsa çok iyi olur. ama mutlaka aileyle beraber gitmen gerekiyormuş yoksa bırakmıyolarmış sanırım öyle söyledi benimki. bende çok duygusalım keşke ağlıyabilsemde rahatlsam ama çok zor ağlıyorum :) deli gibi sallanıp duruyorum masamda. sabret akşamı bekliyelim arıycaklar biliyorum
Evet canım aile olması gerekiyor evci için ama ben kalamam ailemden dolayı hep gittiğimde böyle günü birlik gidicem gitmeden nikahmı kıysaydık şu evciden dolayıAile gitmese bile yemin töreninden sonra 5e kadar çarşıya çıkabiliyorlar dimi o şekilde çarşı iznine çıkarabilirim istegim birkaç saatte olsa görebilmek acemiliği devam etcek henüz çarşı iznide görünmüyor bize inşallah arıycaklar canım bende umutluyum sabırla bekliyorum
haber bekliyorum kendisinden ya annesiyle yada tek başıma gidicem büyük ihtimal annesiyle beraber gidicez çünkü evci izni almak istiyoruz biz 1 günde olsa dolu dolu geçirelim istiyoruz.
canım hoşgeldinbende uzun dönem sevdiceğiyim şimdi polatlıda ama ustası nerde olucak bakalım:44:canım bu aralık döneminde gidenlerin 3 te birini kıbrısa gönderiyorlarmış geri kalanları doğu ve batıya dağıtıyorlarmış, ankara çıkmasını bende çookk isterim ama çok zor gibi sanki ama olsun biz genede isteyelim eğitimlerine göre sıralamaya girenlere seçme hakkı veriyorlamış bakalım iyi gene seninkiyle benimki aynı kışlada değiller yoksa rakip olurduk seninle benim sevdiceğim uzun istemişti hep kredisi falan var okulda aldığı onu ödemesi gerek, yakın bir yer çıkarsa canım ben uzunda hiç problem yapmam kendimi falan üzmem yani çünkü kendimde kpssye hazırlanıyorum iyi olur yani hakkımızda hayırlısı olsun
ewt ancak bize çarşı izni veriyolarmış saat 5 e kadar. benimkide diyo keşke nikah yapsaydık ben sana demiştim diyobikaç saat bile çok öenmli şimdi bizler için değer yani buna.
Birkaç saat bile kokusunu duymak sarılmak gözlerine bakmak okadar önemliki canım düşün 11 saat yol çekicem sadece 3buçuk saat için ama değer fazlasıyla değer bir gidebilsem hayırlısıyla inşallah
kaldı 9 günümüz şunun şurasında sizinde 28 inde dimi yemin töreni öyle yada böyle zorlıycaz imkanları gidip görücez sevdiklerimizi allahın izniyle ayyy çok heycanlanıyorum :)
4Ocak canım bizim yemin töreni bendede var stres heycan hepsi :97:
aa bizimkininde 4 ocakta :) bende gidicem biletleri aldıkkk :) bugün sadece 9 da 1 dk konustum dün bu saatlerde aramıstı telefon kulubüesini arıyorum ama hep mesgul çok özledim bian önce arasa ya
aramadı aşkım halaa ya bgn de aramassa naparm ben o zaman
Daha benim askerimde aramadı 5de serbest olduklarında inşallah arıycaklar canım öyle umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?