349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba..benım nısamlımda amasyada..pazartesı gönderdım ben mektup..Bugün yarın elinde olur galıba..Nısanlıma sordum zaten göndermeden sorun olmaz dedi..

tesekkur ederim,hiç bilmiyorum ilaç neden vermediler.Ama eşim çok üzgündü suratına bakıp gidebilirsin demiş doktor (( yazık hepsine ya.

Bende bugün çok duygusalım

Nasıl muamele yapıyorlar askerlerimize ya biz saçlarının teline kıyamazken içeri ilaçta sokmuyorlar bari vermiyceksiniz bakmıycaksınız bırakın biz tedbirimizi alıcak şekilde alalım ilaçlarımızı

bikaç saat olsa bile git canım kalma imkanın varsa çok iyi olur. ama mutlaka aileyle beraber gitmen gerekiyormuş yoksa bırakmıyolarmış sanırım öyle söyledi benimki. bende çok duygusalım keşke ağlıyabilsemde rahatlsam ama çok zor ağlıyorum :) deli gibi sallanıp duruyorum masamda. sabret akşamı bekliyelim arıycaklar biliyorum

tesekkur ederim,hiç bilmiyorum ilaç neden vermediler.Ama eşim çok üzgündü suratına bakıp gidebilirsin demiş doktor (( yazık hepsine ya.

Bende bugün çok duygusalım

Dün telefonda konusurken hemen kapatmıstı vedat,bı arkadas cok hasta revıre götürcez diye..Acaba sizin esinizmiydiki??:44:çok gecmıs olsun,Allah acıl sifalar versin ..

Evet canım aile olması gerekiyor evci için ama ben kalamam ailemden dolayı hep gittiğimde böyle günü birlik gidicem gitmeden nikahmı kıysaydık şu evciden dolayı Aile gitmese bile yemin töreninden sonra 5e kadar çarşıya çıkabiliyorlar dimi o şekilde çarşı iznine çıkarabilirim istegim birkaç saatte olsa görebilmek acemiliği devam etcek henüz çarşı iznide görünmüyor bize inşallah arıycaklar canım bende umutluyum sabırla bekliyorum

ewt ancak bize çarşı izni veriyolarmış saat 5 e kadar. benimkide diyo keşke nikah yapsaydık ben sana demiştim diyo bikaç saat bile çok öenmli şimdi bizler için değer yani buna.

haber bekliyorum kendisinden ya annesiyle yada tek başıma gidicem büyük ihtimal annesiyle beraber gidicez çünkü evci izni almak istiyoruz biz 1 günde olsa dolu dolu geçirelim istiyoruz.

Çok güzel olur canım öyle bir imkanın varsa nede çok sevinir dolu dolu birgün yaşamayı özledim bende gerçekten

hoşbulduk canım benimki tankçı seninki de topçu olmuş demek ki:) Allah kavuştursun. İnşallah ikisi de dereceye girerler de Ankarada kalırlar. Ben kocaelideyim ankara olursa en azından gidip gelmem kolay olur. Sana da Allah zihin açıklığı versin tatlım ders çalışma açısından iyi olur. sevgilinle aynı şehirde olunca çalışması zor olur bilirim:))

ewt ancak bize çarşı izni veriyolarmış saat 5 e kadar. benimkide diyo keşke nikah yapsaydık ben sana demiştim diyo bikaç saat bile çok öenmli şimdi bizler için değer yani buna.

Birkaç saat bile kokusunu duymak sarılmak gözlerine bakmak okadar önemliki canım düşün 11 saat yol çekicem sadece 3buçuk saat için ama değer fazlasıyla değer bir gidebilsem hayırlısıyla inşallah

Birkaç saat bile kokusunu duymak sarılmak gözlerine bakmak okadar önemliki canım düşün 11 saat yol çekicem sadece 3buçuk saat için ama değer fazlasıyla değer bir gidebilsem hayırlısıyla inşallah

kaldı 9 günümüz şunun şurasında sizinde 28 inde dimi yemin töreni öyle yada böyle zorlıycaz imkanları gidip görücez sevdiklerimizi allahın izniyle ayyy çok heycanlanıyorum :)

merhaba kızlar askerlerimiz bu hafta itibariyle daha sıkı galiba askerlereimize yardımcı olsun allah. Ankara çk soğukmuş kar varmış beytepe de. Ama kar yağınca çıkarmıyorlarmış hasta olmasınlar diye öyle dedi aşkım.

aa bizimkininde 4 ocakta :) bende gidicem biletleri aldıkkk :) bugün sadece 9 da 1 dk konustum dün bu saatlerde aramıstı telefon kulubüesini arıyorum ama hep mesgul çok özledim bian önce arasa ya

Ben daha almadım canım bu cumartesi alıcam ailesi giderse eğer kar duruma bağlıymış onlarınki iptal ederim yada açık bilet yapıcam sonra kullanıcam nasılsa giderim sonra konuşamadım daha duyamadım bugün sevdigimin sesini nasıl geriliyorum duymayınca sesini bir arasada duysam getirse beni kendime askerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…