inşallah canım dün de aramadı beni yaaaa meraktan ölüyorumannesini aradım onları da aramamıs
kızlar bir şey danışacağım size yemin töreni ile alakalı ben aşkımın ailesi ile tanıştım 2008 de. Ozamandan beride giderim onlara annesi babası kadeşi ile aram gayet iyi ama gitmeleim hep günlük yani hiç kalmadım ailesiyle yemin törenimiz 4 ocakta ve askerimin ailesinin ankarada çok akrabası var ailesiyle gidicem ve hafta sonu onlarla kalacağım aşkımın amcasının evinde onlar söyledi bunu bana teklif ettiler gel dediler aşkımda gel tabi amcamlarda kalırı, beraber 3 gün geçiririz dedi ama ben ailesinin göüznde ne duruma düşerim bilemedim yani ne derler kötü kız durumuna düşmiyim de:)))
kızlar bir şey danışacağım size yemin töreni ile alakalı ben aşkımın ailesi ile tanıştım 2008 de. Ozamandan beride giderim onlara annesi babası kadeşi ile aram gayet iyi ama gitmeleim hep günlük yani hiç kalmadım ailesiyle yemin törenimiz 4 ocakta ve askerimin ailesinin ankarada çok akrabası var ailesiyle gidicem ve hafta sonu onlarla kalacağım aşkımın amcasının evinde onlar söyledi bunu bana teklif ettiler gel dediler aşkımda gel tabi amcamlarda kalırı, beraber 3 gün geçiririz dedi ama ben ailesinin göüznde ne duruma düşerim bilemedim yani ne derler kötü kız durumuna düşmiyim de:)))
Onlarıda aramamış bak canım içimizi ferah tutalım zamanları fırsatları olmuyor olduğundada sıradan dolayı arıyamıyorlar inşallah bugün duyarsın askerinin sesini hepimiz duyarız inşallah
ya onları arasa biraz rahatlardım iyi arayabilio diye..ama onları da aramayınca cok merak ettm bşy mi oldu diye
hoşgeldin aramıza canım:81: aslında bizde uzun dönem istemiştik hatta nişanlım yedek subay olmak istiyorum diye belirtmişti ama nasip değilmiş olmadı. günler uzun ama üzülme geldiğinde rahat rahat düğününüzü yaparsınız inşallah. Askerlik bitince bide bu sorunlar başlayacak hiç rahat gün yok:106:
Canım kendileri teklif etmiş neden kötü kız durumuna düşesin herzaman görüştügün insanlar bu fırsatla beraber daha akrabalarıylada yakınlaşmış olursun sana deger veriyorlarki çağırıyorlar böyle düşünme askerinlede olucaksın sonuçta için rahat birşekilde imkanın varsa düşünme git derim
kızlar benim durumum karışık biraz kadeşimde bende annemle konşmuyoruz ne yazikki babamda bir yıllığına türkiyede değil ben babaannemle kalıyorum ve ona sordum git dedi izin verdi bizim aşkımla söz olayı yok ama o benim ailemi tanır ben onun ailesini tanırım içli dışlıyızdır bugüne kadar böyle bi durum olmadı ama askerlik farklı çok özlüyoruz başka birşey olsaydı gidip kalmazdım ama çooook özledim
amin canım inşallah istediğimiz yerlerde kalırlarevet canım uzun dönem 12 aybende seni gördüğüme çok sevindim daha tuzlaya cuma günü gelecekler 2.5 ay urda sonra kalma ihtimali de var gitme de inşaallah kalır ama :S
hoşbulduk canım benimki tankçı seninki de topçu olmuş demek ki:) Allah kavuştursun. İnşallah ikisi de dereceye girerler de Ankarada kalırlar. Ben kocaelideyim ankara olursa en azından gidip gelmem kolay olur. Sana da Allah zihin açıklığı versin tatlım ders çalışma açısından iyi olur. sevgilinle aynı şehirde olunca çalışması zor olur bilirim:))
Canım bize bunun açıklamasını yapmana gerek yokki tatlım karşındaki insana güveniyorsun ailesiyle arandaki bağları en iyi sen biliyorsun ee güven saygı sevgi olunca tabiki ne yanlış var bunda için rahat olsun canım illa söz nişan olması gerekmez bazı bağlar için canımcım kendine dert etme lütfen :112:
Serbest bırakmadılarmı acaba gerçi bıraksalarda bunun birde sıra beklemesi var dimi çok özledim sesini
konusabildin mi canım sen bende hala tık yok
Bendede hala ses yok canım
cnm ben ablasıyla konustum az önce sen cok üstüne düşüyosun bırak çakı gibi asker olsun.o el bebek gül bebek büyüdü.zorlugu görsün ki kıymetini anlasın.annesi babası senin kadar üstüne düşmüyo dedi.rahat ol bsy olmaz Allahın izniyle dedi.kötü şeyler getirme aklına.erkek bu yapacak o rahata cok alışkın dedi görsün brz zorlugu dedi.ilerde rahat birisi olmasın fln dedi içimi rahatlattı brz.bşy olsa zaten bzm haberimiz olur sen sıkma canını bu kdr dedi.
Elimizde değil napalım içimizi ferah tutuyoruz ama hasretle merak birleşince dayanılmaz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?