349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bir şey danışacağım size yemin töreni ile alakalı ben aşkımın ailesi ile tanıştım 2008 de. Ozamandan beride giderim onlara annesi babası kadeşi ile aram gayet iyi ama gitmeleim hep günlük yani hiç kalmadım ailesiyle yemin törenimiz 4 ocakta ve askerimin ailesinin ankarada çok akrabası var ailesiyle gidicem ve hafta sonu onlarla kalacağım aşkımın amcasının evinde onlar söyledi bunu bana teklif ettiler gel dediler aşkımda gel tabi amcamlarda kalırı, beraber 3 gün geçiririz dedi ama ben ailesinin göüznde ne duruma düşerim bilemedim yani ne derler kötü kız durumuna düşmiyim de:)))

inşallah canım dün de aramadı beni yaaaa meraktan ölüyorum annesini aradım onları da aramamıs

Onlarıda aramamış bak canım içimizi ferah tutalım zamanları fırsatları olmuyor olduğundada sıradan dolayı arıyamıyorlar inşallah bugün duyarsın askerinin sesini hepimiz duyarız inşallah

aaa hiç bişey olmaz merak etme git kal tabiki bende gitmeden bi gece önce ailesinde kalıcam sonra ucakla gidicez. sabah erken saatte olduğu için baska carem yok hem zaten kendileri teklif etmiş sen hiç düşünme

Canim bugun ayni teklifi bende aldim ama kabul etmedim. Bu benim tercihim yani kotu kiz durumuna duserim diye degil babama ayip olur diye yapmadim. Yani eger ailen izin veriyosa gidebilirsin tatlim bunda kotu bisey yok yani zaten dusunceli insanlarsa seni zor durumda birakacak sekilde hareket etmezler evin icinde

Canım kendileri teklif etmiş neden kötü kız durumuna düşesin herzaman görüştügün insanlar bu fırsatla beraber daha akrabalarıylada yakınlaşmış olursun sana deger veriyorlarki çağırıyorlar böyle düşünme askerinlede olucaksın sonuçta için rahat birşekilde imkanın varsa düşünme git derim

Onlarıda aramamış bak canım içimizi ferah tutalım zamanları fırsatları olmuyor olduğundada sıradan dolayı arıyamıyorlar inşallah bugün duyarsın askerinin sesini hepimiz duyarız inşallah

ya onları arasa biraz rahatlardım iyi arayabilio diye..ama onları da aramayınca cok merak ettm bşy mi oldu diye

kızlar bugün saat 1 gibi APS ile mektubumu ve telefon kartlarını yolladım. Kaç güne elinde olur acaba yollayan varmı hiç ? Ankaradan Kastamonuya.

ya onları arasa biraz rahatlardım iyi arayabilio diye..ama onları da aramayınca cok merak ettm bşy mi oldu diye

Canım öyle şeyler düşünme sakın Allah korusun eğitimleri sıkı oluyor fırsat olmuyor olduğunda belki halleri bile kalmıyordur içini ferah tut tatlım arıycaktır bugün inşallah Allahım bütün askerlerimizi korusun

merhaba canım hoşbulduk. nişanlının bölümü neydi canım? biz de kısa dönem istiyorduk ama uzun oldu hayırlısı artık:-/ sıkma canını düğün masrafları biraz yorar ama bir şekilde halledilir. en azından kısa dönem yapıp biran önce gelecek o açıdan düşün canım.

kızlar benim durumum karışık biraz kadeşimde bende annemle konşmuyoruz ne yazikki babamda bir yıllığına türkiyede değil ben babaannemle kalıyorum ve ona sordum git dedi izin verdi bizim aşkımla söz olayı yok ama o benim ailemi tanır ben onun ailesini tanırım içli dışlıyızdır bugüne kadar böyle bi durum olmadı ama askerlik farklı çok özlüyoruz başka birşey olsaydı gidip kalmazdım ama çooook özledim

Canım bize bunun açıklamasını yapmana gerek yokki tatlım karşındaki insana güveniyorsun ailesiyle arandaki bağları en iyi sen biliyorsun ee güven saygı sevgi olunca tabiki ne yanlış var bunda için rahat olsun canım illa söz nişan olması gerekmez bazı bağlar için canımcım kendine dert etme lütfen :112:

evet canım uzun dönem 12 ay bende seni gördüğüme çok sevindim daha tuzlaya cuma günü gelecekler 2.5 ay urda sonra kalma ihtimali de var gitme de inşaallah kalır ama :S
amin canım inşallah istediğimiz yerlerde kalırlar

amin canım çok teşekkür ederimü kişi olduk uzun dönem yuppiii

kızlar ben günübirlik görmeye razıyken teklif gelince çook heycanlandım çoookta mutlu oldum:) kavuşma gününü hayal ediyorum kızlar 4 ocağı.. inşallah isteyen herkes gidip görebilir aşkını bol bol hasret giderebilir

Serbest bırakmadılarmı acaba gerçi bıraksalarda bunun birde sıra beklemesi var dimi çok özledim sesini

Bendede hala ses yok canım

cnm ben ablasıyla konustum az önce sen cok üstüne düşüyosun bırak çakı gibi asker olsun.o el bebek gül bebek büyüdü.zorlugu görsün ki kıymetini anlasın.annesi babası senin kadar üstüne düşmüyo dedi.rahat ol bsy olmaz Allahın izniyle dedi.kötü şeyler getirme aklına.erkek bu yapacak o rahata cok alışkın dedi görsün brz zorlugu dedi.ilerde rahat birisi olmasın fln dedi içimi rahatlattı brz.bşy olsa zaten bzm haberimiz olur sen sıkma canını bu kdr dedi.

Elimizde değil napalım içimizi ferah tutuyoruz ama hasretle merak birleşince dayanılmaz oluyor

Elimizde değil napalım içimizi ferah tutuyoruz ama hasretle merak birleşince dayanılmaz oluyor

öle tabii cnm.dedi ki biz bu kdr aramasını bile beklemiodk 1 2 hafta arayamaz diye düşünüodk dedi.millet gidiyo 1 ay arayamıyo dedi.vakti olmuyodur yoruluyodur sonucta asker dedi.sen alışkın değilsin ondan böyle oluyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…