349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Alışkın değiliz tabi hiç asker beklemedik ve biran olsun ayrılmadık insan uzak kalmayı bilmediğinden daha zor oluyor

Bende daha biraz önce konuşabildim of of çok zayıflamış üstündekiler çok büyük geliyomuş ay allahım ya bitsin bi an önce

ne yazık ki neredeyse her aile böyle canım.biraz yumusatmaya calış anneni.ne kdr üzgün oldugunu görüyordur zaten.ben de babama yalan söyledim ona bile izin vermedi.ama bu hafta yine sorucam

Son düzenleme:
Alışkın değiliz tabi hiç asker beklemedik ve biran olsun ayrılmadık insan uzak kalmayı bilmediğinden daha zor oluyor

canım biz aslında ayrı şehirlerde oldugumuz için görüşemiyorduk fazla.ben kocaelideyim o izmirde.ama internette sürekli web cam den görüşüodk saatlerce yatana kdr hep.yanımda gibi hissediodm öyle olunca.telde de görüşüodk sürekli.öyle olunca boşluga düştüm yaa

Selam kizlaaarrrr bir gunü daha geride biraktik.. Canım anneni biraz yumusstmâya çalış annesiyle tanışmış sonuçta gunü birlik mı gideceksin kalicakmisin...ve ne kadar özlediğimi söyle zor günler geçirdiğinden bahset çalışıyormusun okuyor musun yani annenin asıl terddutu nedir

Kizlar benimde annem boyle katiydi ilk basta, asla gidemezsin ne sifatla gidiyosun kocan mi diyodu.. Guzelce konustuk, bide halimi gorunce simdi hic sorun yaratmadi, otobus seferlerine bile bakmis cok ters saatler dedi arabayla gideriz dedi. 4-5 gun once bu kadar katiyken simdi beraber gidelim diyo :) hem ziyarete, hemde yemine. Bide yeminden sonra 2 kez carsi izni var onada gidicem :)

Ahhhh Ahhhh hepimiz düştük.. Allah yardımcıları yardımcımız olsun.. Bazen gelip amaaann geçer aman ne uzuluyosun diyenlere Bitane çarpmak istiyorum gercekten beklenmeyen anlamiyor

Aaaaa superr haber :) bende ailesiyle gidicem inşallah

Ahhhh Ahhhh hepimiz düştük.. Allah yardımcıları yardımcımız olsun.. Bazen gelip amaaann geçer aman ne uzuluyosun diyenlere Bitane çarpmak istiyorum gercekten beklenmeyen anlamiyor

aynen canım 5 ay değil mi nolcak deyip duruyolar yaaa sinir oluyorum

Aramadi daha askim. Buraya yazinca rahatliyorum sanki zaman cabuk geciyo gibi

Benimkide aramadi canim, dun soylemisti kantinde kart bitmis, bende 2 tane kart yolladim bugun. Bide 2 sayfa mektup :) seninkindede oyle bi durum olabilir. Kart bitince 1-2 gune anca geliyomuş.

Aradi cok az konusabildik. Gece aricakmis. Hasta oldugumu ogrenince Kizdi biraz hani seni merak etmicektim hani iyiydin diye( uffff oyle cok ozledimki burnumun diregi sizliyo bogazim aciyo onu dusununce

Ama annesi ike tanistirmissin canım yani düşündüğün gibi olmazsa bu nedenlede mahcup olabilirsin. Bence biraz yumuşatarak dene şansını.. Çünkü yalan söyleyip gidemezsin Yasin kaç canim

Aradi cok az konusabildik. Gece aricakmis. Hasta oldugumu ogrenince Kizdi biraz hani seni merak etmicektim hani iyiydin diye( uffff oyle cok ozledimki burnumun diregi sizliyo bogazim aciyo onu dusununce

Benimde oyle alismisim ki varlığına her yerde arıyorum kokusunu gülüşünü bakışını ozledimmm

Kizlaaarr APS ile mektubum kac gunde ulasir ? Ankara-kastamonuu.

şu ne sıfatla gideceksin muhabbetinden bıktım bende ya aslında haklılar yarın öbür gün kızım olsa ben nasıl davranırım diye düşünüyorum aslında onların düşündükleri kendilerine gelecek laf çünkü arkalarından ne biçim kız yetiştirmişler diye söyleneecek diye düşünüyorlar bunu yapan aileler var ama bazılarıda doğal karşılıyor ama milletin ağzı torba diilki büzelim dimi o yüzden haklılar bir yandan ama bizi de anlasınlar çocukların üstüne atlamıyoruz biliyoruz bizde haddimizi ya ailelerinin gözünün önünde hasret gideriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…