öle tabii cnm.dedi ki biz bu kdr aramasını bile beklemiodk 1 2 hafta arayamaz diye düşünüodk dedi.millet gidiyo 1 ay arayamıyo dedi.vakti olmuyodur yoruluyodur sonucta asker dedi.sen alışkın değilsin ondan böyle oluyo dedi.
Alışkın değiliz tabi hiç asker beklemedik ve biran olsun ayrılmadık insan uzak kalmayı bilmediğinden daha zor oluyor
canım biz aslında ayrı şehirlerde oldugumuz için görüşemiyorduk fazla.ben kocaelideyim o izmirde.ama internette sürekli web cam den görüşüodk saatlerce yatana kdr hep.yanımda gibi hissediodm öyle olunca.telde de görüşüodk sürekli.öyle olunca boşluga düştüm yaa
Kizlar benimde annem boyle katiydi ilk basta, asla gidemezsin ne sifatla gidiyosun kocan mi diyodu.. Guzelce konustuk, bide halimi gorunce simdi hic sorun yaratmadi, otobus seferlerine bile bakmis cok ters saatler dedi arabayla gideriz dedi. 4-5 gun once bu kadar katiyken simdi beraber gidelim diyo :) hem ziyarete, hemde yemine. Bide yeminden sonra 2 kez carsi izni var onada gidicem :)
Ahhhh Ahhhh hepimiz düştük.. Allah yardımcıları yardımcımız olsun.. Bazen gelip amaaann geçer aman ne uzuluyosun diyenlere Bitane çarpmak istiyorum gercekten beklenmeyen anlamiyor
Aramadi daha askim. Buraya yazinca rahatliyorum sanki zaman cabuk geciyo gibi
kızlar annemle hiç özledim falan muhabetine giremem ben annemle o tarz konuşmalar yapma taraftarı değilim annemle başka her konuda çok rahat konuşabiliyorken böyle konularda kendimi açmama taraftarıyım çünkü arada resmi bir şey yok ve olmazsa falan anneme de babam için düşündüğüm şeyi yani mahcubiyet duymayı istemiyorum ne olursa olsun anne de olsa bu konu daha farklı geliyor bana,zaten annemden de kaynaklanan bir durum benim böyle düşünmem, kpssye hazırlanıyorum ben canım,üstelik sabah 8de gidicez 12de dönücem ben evime en geç 1 de bilemedin 2de evimde olucam annemin tek düşündüğü benim ordaki sıfatım...yaşım küçük olsa ya da annesiyle ve kendisiyle tanışmamış olsa ve başka şehirde olsa ben anneme teklif bile etmem yani ama işte böyle annem
Aradi cok az konusabildik. Gece aricakmis. Hasta oldugumu ogrenince Kizdi biraz hani seni merak etmicektim hani iyiydin diye( uffff oyle cok ozledimki burnumun diregi sizliyo bogazim aciyo onu dusununce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?