349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlae biraz kafamizi dağitalim diyorum, butun sayfalarimiz aradi aramadi haberleriyle dolmuş. Onlar gelene kadar kendimiz için bişeyler yapalim. Mesela ceyiz hazirlayan onlari yollasin, gelinlik secen yollasin, mesela 347.donemlerin topicte herkes kilosunu ve hedefledigi kiloyu yazmis. Bizde boyle seyler yapalim diyorum. Onumuzde herkese az gelse bile koca bi 5 ay var ve bu böyle hergün beklemeyle somurtarak uzulerek gecmez..

haklısın cnm ama insan sürekli düşünüyor.belki biz de asıcaz bunları ama şu anlık bir türlü aşamıyorum ben hep gözüm telde iice şapşala döndüm....çeyizime başladım ben de..atarım aldıım bikaç şeyin resmini...ama nasıl yüklendini bbilmiyorum

aynen öyle ya kilo vermek isteyen başlasın diyetine benim gibi almak isteyen abansın tatlıya Askerlerimiz geldiğinde dahada güzel bulsunlar bizi özenelim daha da kendimize salmayalım kendimizi

Benimde oyle canim inan hic farkim yok ama bu zaman oyle ya da boyle gecicek bunu biliyoruz, guzel degerlendirelim en azindan.. Koskoca 5 ayi boyle şapşal ve dalgin gecirmek istemiyorum..

Öylede zor canım telefonda kamerada görüyorsun konuşuyorsun sürekli ama şimdi onlarında kesilmesi büyük boşluk oluyor Biz yanyanaydık sürekli yakınız birbirimize çok şükür ayrı zamanlardada tel düşmüyodu pek elimizden şimdi hiçbiri yok o yüzden koca bir boşluktayım artık

Siddetle katiliyorum

Benimde oyle canim inan hic farkim yok ama bu zaman oyle ya da boyle gecicek bunu biliyoruz, guzel degerlendirelim en azindan.. Koskoca 5 ayi boyle şapşal ve dalgin gecirmek istemiyorum..

Evet kızlar cok haklısınız ben kilo vermek istiyorum mesela askerim gittiğinden beri iki kilo vermişim eskiden su içmezdim simdi cok iciyorum aksam pilav makarna yemiyorum bide bacak haraketleri yapıyorum sekiz kilo vermem lazım

Haklısın canım biraz farklı konulardan konuşsak rahatlarız belki bende başladım ufaktan çeyiz işine aldığım birkaç parça birşeycikler var herkes başlarsa bende başlarım göstermeye çeyizcikleri

Valla günlerdir diyorumda kimsenin gözü özlemden hasretten başka bişey görmüyor

Aynı zamanda çeyiz yapanlara tavsiyem evim.net birde altıncı cadde diye bi alışveriş sitesi var cok güzel seyler oluyor karacaninda kampanyaları takip edin ordan yüz liraya 6 kişilik 24 parça yemek takımı aldım günlük icin

Kendimizi toplayalim artik. Biz uzgun, onlar uzgun boyle olmaz.

Benim kilo sorunum yok boyum 1.67 kilom 50-52 arasi oynuyo :) saclarimi uzatmayi dusunuyorum, su an mikrobant kaynak kullaniyorum cok rahat kimse anlamiyo :) ama kendi sacim kiriklardan bi turlu uzamiyo :)

Cok haklisin canim birazcikta olsa baska seylerle oyalansak daha iyi olcak gibi kafamiz dagilsin azicik

Eki Görüntüle 581754

o zaman ben size kahvaltı takımımı gösteriyim.pembeyi ve renkli şeyleri cok seviyorum ve orijinal olmasını istiyorum her şeyimin.bunu aşkımla ankaraya gittiğimizde yazın begenmiştim cokkk veee benim olmalı bu demişttim oldu.resimlerinden cok daha güzel gerçekteki hali.inşallah resim yüklenmiştir cıkar...

Bende hepsiburada.com'dan dun siparis ettim cok hosuma gitti. 200 kusur parcali, catal kasik takimi, uzerlerinde minik minik kalpleer varrr :))

Ayy çok tatlıymış ama buu:)) evlimiydin sen yaa:/ yada düğün ne zman:)

Canım eczaneden bemix ampül al sinameki otunu kaynat badem yağı bemix ampülü azcıkta zeytinyağı saça çok iyi geliyor ben uyguluyorum yumuşaçıkta oluyor tavsiye ederim

İnanilmaazz şekeer bişey bu yaa :) Guzell gunlerde kullann :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…