Ayy çok tatlıymış ama buu:)) evlimiydin sen yaa:/ yada düğün ne zman:)
Eki Görüntüle 581753 Eki Görüntüle 581754
o zaman ben size kahvaltı takımımı gösteriyim.pembeyi ve renkli şeyleri cok seviyorum ve orijinal olmasını istiyorum her şeyimin.bunu aşkımla ankaraya gittiğimizde yazın begenmiştim cokkk veee benim olmalı bu demişttim oldu.resimlerinden cok daha güzel gerçekteki hali.inşallah resim yüklenmiştir cıkar...
Canım eczaneden bemix ampül al sinameki otunu kaynat badem yağı bemix ampülü azcıkta zeytinyağı saça çok iyi geliyor ben uyguluyorum yumuşaçıkta oluyor tavsiye ederim
İnanilmaazz şekeer bişey bu yaa :) Guzell gunlerde kullann :))
yok canım evli değilim sevdiğimi bekliyorum askerden gelsin.işini bulsun evlencez inşallah 6 seneyi bitirdik 8 aralıkta
Oy oy neler varmış burda çok güzel canım mutlulukla aşkla kullanın inşallah
İnşallah çarçabuk bulurda iş evlenirsiniz hemencik canım:) Ya ben çeyiz falan hazırlamıcam galiba:S Çok tuhaf gelyor :S
Ben simdi her ay ufak ufak bisiler alıyorum bu su alamadım bu tost makinasını filan alsak koysak çeyize bi senede filan bisey olmaz herhalde dımı ?
Bunuda denicem, simdi bi sprey onerdi eczane, 5 tüp sprey var sac diplerine suruyosun 3 ay devam ediyosun falan, 1 ay olucak bakalim fayda gorcem mi
inşallah canım bu ara tuppera sardım ordan da baya şeyler aldım yavastan gösteririm hepsini:)))
kız basla bence cok heyecanlı oluyor ark larım takı kıyafet fln bakarken ben ceyiz bakıyorum
Ceyizimi tamamlayiipta evlenemem diye korkuyorum
onlar çok güzel ben nevresim takımından havludan başladım gösteririm du buluyum bakıyım resmini şimdi yemek takımı alıcam bi bulsam tam halini fikrinizi alıcamda
Ay canım benim param varsa yoksa kozmetiğe gidiyor:S daha işim de yok:S Anam da diyor tarih belli olduğunda alırız herbişeyi acelesi yok :S Benimde hoşuma gidiyor böle ev eşyası falan almakda işte tek bende heves olunca olmuo
ben bernardonun romance ı çok begendim günlük takım olarak ama askitom pek begenmedi.ama bana bırakıyor tabii.gönlünden ne geciyorsa onu al diyor.
ben bernardonun romance ı çok begendim günlük takım olarak ama askitom pek begenmedi.ama bana bırakıyor tabii.gönlünden ne geciyorsa onu al diyor.
Niye evlenmeyesin kız öyle şeymi olur insana öyle geliyorda evimizi kurup evlenicez inşallah insan bir başladımı çeyiz yapmaya durduramıyor kendini
Evettttt kesinlikle mükemmel romance ama çatal bıçak takımları yaramaz hemen paslaniyor benim günlük te 12 kişilik te yemek takımlarım yuvarlak heves ettim altı tane kare aldım krem rengi simdi kahvaltı takımı alıcım ama beyaz kare arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?