349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oy oy neler varmış burda çok güzel canım mutlulukla aşkla kullanın inşallah

Canım eczaneden bemix ampül al sinameki otunu kaynat badem yağı bemix ampülü azcıkta zeytinyağı saça çok iyi geliyor ben uyguluyorum yumuşaçıkta oluyor tavsiye ederim

Bunuda denicem, simdi bi sprey onerdi eczane, 5 tüp sprey var sac diplerine suruyosun 3 ay devam ediyosun falan, 1 ay olucak bakalim fayda gorcem mi

Ben simdi her ay ufak ufak bisiler alıyorum bu su alamadım bu tost makinasını filan alsak koysak çeyize bi senede filan bisey olmaz herhalde dımı ?

Bunuda denicem, simdi bi sprey onerdi eczane, 5 tüp sprey var sac diplerine suruyosun 3 ay devam ediyosun falan, 1 ay olucak bakalim fayda gorcem mi

inşallah canım görürsün ben bilmiyorum o spreyi görürsen söyle bende alıyım yanlız uzamasından değilde çok dökülüyo saçlar kel kalıcam yakında :108:

inşallah canım bu ara tuppera sardım ordan da baya şeyler aldım yavastan gösteririm hepsini:)))

onlar çok güzel ben nevresim takımından havludan başladım gösteririm du buluyum bakıyım resmini şimdi yemek takımı alıcam bi bulsam tam halini fikrinizi alıcamda

kız basla bence cok heyecanlı oluyor ark larım takı kıyafet fln bakarken ben ceyiz bakıyorum

Ay canım benim param varsa yoksa kozmetiğe gidiyor:S daha işim de yok:S Anam da diyor tarih belli olduğunda alırız herbişeyi acelesi yok :S Benimde hoşuma gidiyor böle ev eşyası falan almakda işte tek bende heves olunca olmuo

onlar çok güzel ben nevresim takımından havludan başladım gösteririm du buluyum bakıyım resmini şimdi yemek takımı alıcam bi bulsam tam halini fikrinizi alıcamda

ben bernardonun romance ı çok begendim günlük takım olarak ama askitom pek begenmedi.ama bana bırakıyor tabii.gönlünden ne geciyorsa onu al diyor.

hepsi birden zor olur canım yavastan baslamak lazım aslında..

ben bernardonun romance ı çok begendim günlük takım olarak ama askitom pek begenmedi.ama bana bırakıyor tabii.gönlünden ne geciyorsa onu al diyor.

Evettttt kesinlikle mükemmel romance ama çatal bıçak takımları yaramaz hemen paslaniyor benim günlük te 12 kişilik te yemek takımlarım yuvarlak heves ettim altı tane kare aldım krem rengi simdi kahvaltı takımı alıcım ama beyaz kare arıyorum

İçine sinmesi önemli canım tabiki Bende jumbonun manzini yemek takımını alıcam canım ocakta bakalım nasip olursa

hmm benimki de çatal bıcak takımını begenmedi zaten..ben de kare istiyorum acıkcası.ama kahvaltı takımını görünce kare mare aklımdan uctu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…