- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
İçine sinmesi önemli canım tabikiBende jumbonun manzini yemek takımını alıcam canım ocakta bakalım nasip olursa
Ben simdi her ay ufak ufak bisiler alıyorum bu su alamadım bu tost makinasını filan alsak koysak çeyize bi senede filan bisey olmaz herhalde dımı ?
Kızlar tchiboya da bakın çok hoş şeyler oluyor... Yarim askerden dönünce başlarım artık bende... Yaz sonu evlilik istiyorum ama işte iş bulamazsak seneye kalıyor.. Belirsizlik olunca hiç başlayasım gelmiyor çeyize falan
bizimki de öyle belirsiz canım ama yaz sonu erken siz nişanlı mısınız canım.biz yaz sonu ya da sonbahar gibi anca nişan seneye bahar ya da yaz gibi düğün düşünüorz
Kızlar tchiboya da bakın çok hoş şeyler oluyor... Yarim askerden dönünce başlarım artık bende... Yaz sonu evlilik istiyorum ama işte iş bulamazsak seneye kalıyor.. Belirsizlik olunca hiç başlayasım gelmiyor çeyize falan
Nişanlıyız biz canım.Kurban bayramında erdik muradımıza çok şükürDüğün içinde işte yatırım lazım biraz.Aileden birşey istemiyoruz ondan sanki hiç evlenmicekmişiz gibi hazırlığa başlayamıyorum:s Ama sanki döner dönmez evlencekmişiz gibide hevesliyim:S TUHAF
canım bu nasıl dikdörtgen mi kare mi anlayamadım ben:)
Kızlar nevresim havlulardan başlayın bornoz falan sonra mutfak eşyaları yemek takımı tencere falan en son küçük elektrikli ev aletleri beyaz eşya garanti açısından ve yeniliklerden en sona ben onları bıraktım ama yavaştan alın hepsini küçük görünüyorda okadar eksigimiz varmışki
Canım kare gibi dikdörtgen gibi
ikisini birleştirmişler sanki karacada bernardodada var aynı model ama onların ucu çok sivri ve tam kare bu ortasında o yüzden çok hoşuma gitti jumbo onlara göre daha güzel geldi bananasıl modeli begendinmi canım
ben bir de seramik tencere aldım o da pembe2 tane servisim var masa örtülü pecetelikli takımdan adına ne deniyor bilmiyorum.biri siyah beyaz.biri krem rengi.2 de kırık beyaz boncuklu salon örtüleri takımım var işte.:) ikisini de aynı renk almıs hangi akılla aldıysam artık havlu cok var ceyizimde dantelli fln bornoz da almıs ananem ama pek begenmedm ben..kendime yeni alıp onu erkek kardeşime verebilirim:)
Benimkide bana once askerlik sonra mesai saatleri belli olan bi iş sonra nisan dugun hemen olur dedi. Playstation cafesi var simdi onunda belli saati yok, en erken gece 1de kapatiyolar :/ o yuzden bekliyoruz bakalim. Kismetse agustos eylul gibi dedi. Telefonda senin ceyizin varmiydi dedi :) simdilik internetten 2 nevresim takimi, 1 catal kasik seti, banyo takimi bide tuzluk saklama kabi falan aldim 1 hafta icinde :) gordukce dayanamadim. Simdi dikis makinesi bakiyorum iyisinden bitane, cok yatkinim boyle seylere.
begendim canım sade ve şık.misafir için ideal.ben karaca modellerini çok begeniyorum ama artık tüm gencler karacadan alıyor.ben orjinal olsun istiyorum farklı olsn istiyorm ama maalesef aynı modeller genellikle canım.tontitoni diye bir marka var onun da yemek takımları gzl.bir erkek bir kadını izlerken görmüştüm araştırdm o markaydı.
Pembeyi çok seviyosun tatlım he ne güzel çok şirinlerdirBende bornoz alcam anannem ben doğdugumda bir model almış gülü var yakasında kocaman desen kullanamamki erkek kardeşime aynen vericem bende iki nevresim takımı aldım 1 havlu seti aldım saklama kabı 3lü aldım bavul takımı 2li 3 tane anahtarımızı bile aldım sıra yemek takımımda onlarında koyarım resimleri buluyum hepsi paketli çıkarıp çekemem netten bulmam lazım
hihii ben de istiyorum ki ondan:)Ay ben bide 1 kadin 1 erkekteki o nevresim takimindan istiyorummm ozel zamanlar iciin :)))))
modellerini göstersene canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?