349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hahaha bendede birden alınca bütçeyi sarsar ikeayida takip edin kizlarrr cook ucuz mutfak gereçleri oluyor

Herşeyi sade tercih ediyorum öyle seviyorum canım sonradan fikrimde degişmez büyük ihtimal bakmak nasip olmadı tontitoniye bakıcam enyakın zamanda

ben sadeliği de çok seviyorum ayrı bir havası oluyor ama tatlı şirin şeyleri cok seviyorum.evim aşk yuvası gibi olur heralde:) pembeler kırmzılar kalpler kelebekler ztn aldığım şeyler de böle şirin şeyler pazardan bile aldım ben bir tane fırca aldım bulasık fırcası kadın figüründe saçları fırca bi te tuzluk biberlik aldım kırmızı aşçı şeklinde.mıknatıslı iki parça ama takınca tek parca oluyo

Dayanamadim askimada gosterdim onu izlerken, suratima bakti bakti kahkahayi patlatti cook utanmistiiimmm

Aynen canım ortak yaşam sonuçda:) İnşallah gönlümüze göre verir Rabbim

Canım benimkininde ailesi de askerlikten sonra diye falan direttide biz kazandık çok şükür.. Onunda ailesi öle istiyor olabilir...:26:

Dayanamadim askimada gosterdim onu izlerken, suratima bakti bakti kahkahayi patlatti cook utanmistiiimmm

ben göstermedim.almak istiyorum aslında ama nerden bulurum bilmiyorum.bir de düşünsene ailesi fln çeyizini görcek onu gördüğünü

kendisi de öyle istiyor ailesi de açıkçası öyle istiyor.o yüzden beklemedeyiz.babanın karsısına hangi yüzle cıkarım diyor.sanki ne varsa.okmus etmiş yani

ben göstermedim.almak istiyorum aslında ama nerden bulurum bilmiyorum.bir de düşünsene ailesi fln çeyizini görcek onu gördüğünü

Ondanda cekiniyorumda, evde birakirim onu sonra alirim gorucekleri zaman koymam ortaliga :) internette alisveris siteleri var tatlim dizideki gordugun urunler satiliyo.

kızlar yazdıklarınızı okudukça heveslendim ya:) aslında ufak tefek bi kaç şey alınabilir belki ama nereden başlanır acaba?!

Kırmızı şeyleri çok seviyorum bende küçük detaylarda hep kullanıcam kırmızı rengimi asla vazgeçemem

kızlar yazdıklarınızı okudukça heveslendim ya:) aslında ufak tefek bi kaç şey alınabilir belki ama nereden başlanır acaba?!

ben de nerden baslasam diye cok düşünüyordummm.elektronik hariç her şeyi alıyorum ben artık.görüp begendiğim şeyleri alıyorum.mutfaktan basladım özellikle..

ayy cok şirinler...yatak örtülerin cok gzl.özellikle 2.sine bayıldım nerden aldın canım.anahtarlıgı biliyorum kısmetse ben de istiyorum aynısından

Anahtarlığın arabalısıda var kızlı erkekliside var canım diğer eşyalarımın resimlerini bulamadım buldukça koyarım iyi oldu bu arada dagılsın kafamız laciverti sarevden aldım canım online sitesi var nevresim evi.comdada var evtekstilibul.comuda kullanıyorum ben karışık sabah bir başlıyorum markafoniden artık hangi site gelirse aklına

Ay denizz bende imrendim valla kartta limit olsa hemen alcam bişeler

kendisi de öyle istiyor ailesi de açıkçası öyle istiyor.o yüzden beklemedeyiz.babanın karsısına hangi yüzle cıkarım diyor.sanki ne varsa.okmus etmiş yani
Canım böylesi hayırlıdır belki.. Bizimkilerde öyle düşünüyordu ama bizim ailede çok dillendi ilişkimiz facebook saolsun ondan seslerini kapamak istedik artık...
Alt alta yüklemeyi becerebilirim inşallah hiç denemedim ve işte arkadaşlar benim şimdilik bulunan mini çeyizcikler
Canım çok güzeeller.. Çok mutlu musmutlu zamanlarda kullan hepsini inşallah...

Son düzenleme:

Canım benim çok teşekkür ederim hepimiz mutlulukla kullanalım inşallah

evet görmüştüm o anahtarlıkları:) ben de tupperlarımı netten buluyorum şimdi koycam birazdan:)

Neyime 3tane anahtarlığı napcaksam aldım işte insan durduramıyor kendini hadi bakalım bekliyorum tatlım şirinleri

nehirnilcim ben de çok beendim hepsi çok güzeller favorim 2. ve 3. resimdeki ciciler ama. böyle ev eşyaları olsun,yatak örtüsüdür havludur vs. internetten bakılacak siteleri bana sölermisiniz? ben sadece trendyol,markafoni biliorum. netten alışverişe çok sardım 1yıldır ev eşyalarını da alabalirim netten:)

Eki Görüntüle 581819
karıştır sakla mega şekşek veee mutfak incisi

bunlar da renkli kutularım 3 tane var daha dün elime geçti:)

süper şef süper rondo patates soğanlık aldım 2 tane:) 3 şekerpare :)

Eki Görüntüle 581828

süzgecimmm

bunları cok begenmiştim bi video izledim tupperın sitesinde cok hoştu..tuppercım hediye getirdi onca şey alınca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…