bende aynısını düşünüyorum canım. bir anda pat diye hepsini almak için bütçe vs. zor toplanır. oysa yavaş yavaş alıp koymakta fayda var. yani teknolojik şeyler bi sene çok bişi farketmez diye düşünüyorum. yani yenisi çıksa çıksa ne kadar değişebilir ki
Herşeyi sade tercih ediyorum öyle seviyorum canım sonradan fikrimde degişmez büyük ihtimalbakmak nasip olmadı tontitoniye bakıcam enyakın zamanda
hihi anneannelern alıdıgı bornozlar erkek kardeşlere kalıyor sanırım.benimki öyle abartı değil biri pembe biri mavi işte ama ben kahve krem ya da eflatun beyaz gibi böle modern desenleri olan bşyler istiyorum:)
hihii ben de istiyorum ki ondan:)
Aynen canım ortak yaşam sonuçda:) İnşallah gönlümüze göre verir Rabbimbn de sen gibi düşünüorum cnm ya iş bulursa kuzucum bu yaz sonu olurcak düğünümüz hayırlısıyla inş. ama iş gönlümüze göre olmazsa seneye kalıcak. o yüzden pek başlamak istemiorumm. bi de kuzucum gelsin herşeyi birlikte alalım istiyorum ikimizinde beğendiğinden olsun herşey:)
sevindim cnm senin adına.benimki o konuda biraz tuhaf askerliğimi yapmadan işimi bulmadan seni isteyemem diyo.çok sorun yasadık bu konuda.çok agrıttım kafasını.şimdi o kadar pişmanım ki kavga ettiğimiz günler için
Dayanamadim askimada gosterdim onu izlerken, suratima bakti bakti kahkahayi patlatti cook utanmistiiimmm
Aynen canım ortak yaşam sonuçda:) İnşallah gönlümüze göre verir Rabbim
Canım benimkininde ailesi de askerlikten sonra diye falan direttide biz kazandık çok şükür.. Onunda ailesi öle istiyor olabilir...:26:
ben göstermedim.almak istiyorum aslında ama nerden bulurum bilmiyorum.bir de düşünsene ailesi fln çeyizini görcek onu gördüğünü
ben sadeliği de çok seviyorum ayrı bir havası oluyor ama tatlı şirin şeyleri cok seviyorum.evim aşk yuvası gibi olur heralde:) pembeler kırmzılar kalpler kelebekler ztn aldığım şeyler de böle şirin şeyler pazardan bile aldım ben bir tane fırca aldım bulasık fırcası kadın figüründe saçları fırcabi te tuzluk biberlik aldım kırmızı aşçı şeklinde.mıknatıslı iki parça ama takınca tek parca oluyo
Alt alta yüklemeyi becerebilirim inşallah hiç denemedim ve işte arkadaşlar benim şimdilik bulunan mini çeyizcikler
Eki Görüntüle 581771
Eki Görüntüle 581772
Eki Görüntüle 581773
Eki Görüntüle 581770
Eki Görüntüle 581774
kızlar yazdıklarınızı okudukça heveslendim ya:) aslında ufak tefek bi kaç şey alınabilir belki ama nereden başlanır acaba?!
kızlar yazdıklarınızı okudukça heveslendim ya:) aslında ufak tefek bi kaç şey alınabilir belki ama nereden başlanır acaba?!
ayy cok şirinler...yatak örtülerin cok gzl.özellikle 2.sine bayıldım nerden aldın canım.anahtarlıgı biliyorum kısmetse ben de istiyorum aynısından
Canım böylesi hayırlıdır belki.. Bizimkilerde öyle düşünüyordu ama bizim ailede çok dillendi ilişkimiz facebook saolsun ondan seslerini kapamak istedik artık...kendisi de öyle istiyor ailesi de açıkçası öyle istiyor.o yüzden beklemedeyiz.babanın karsısına hangi yüzle cıkarım diyor.sanki ne varsa.okmus etmiş yani
Canım çok güzeeller.. Çok mutlu musmutlu zamanlarda kullan hepsini inşallah...Alt alta yüklemeyi becerebilirim inşallah hiç denemedim ve işte arkadaşlar benim şimdilik bulunan mini çeyizcikler
Ay denizz bende imrendim vallakartta limit olsa hemen alcam bişeler
Canım böylesi hayırlıdır belki.. Bizimkilerde öyle düşünüyordu ama bizim ailede çok dillendi ilişkimiz facebook saolsun ondan seslerini kapamak istedik artık...
Canım çok güzeeller.. Çok mutlu musmutlu zamanlarda kullan hepsini inşallah...
Anahtarlığın arabalısıda var kızlı erkekliside var canım diğer eşyalarımın resimlerini bulamadım buldukça koyarım iyi oldu bu arada dagılsın kafamızlaciverti sarevden aldım canım online sitesi var nevresim evi.comdada var evtekstilibul.comuda kullanıyorum ben karışık sabah bir başlıyorum markafoniden artık hangi site gelirse aklına
evet görmüştüm o anahtarlıkları:) ben de tupperlarımı netten buluyorum şimdi koycam birazdan:)
Neyime 3tane anahtarlığı napcaksam aldım işte insan durduramıyor kendinihadi bakalım bekliyorum tatlım şirinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?