349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Teşekkür ederim canım benim daha güzelleride senin olsun inşallah evteksitilibul.com(aldım ertesi gün elimdeydi nevresimim)nevresimdünyası.com,taçın online sitesi,sarevin online sitesinden bakıyorum dediklerinin haricinde tatlım limangoda var bak bide

Bu modelden enbüyüğü ile ortancasını aldım küçüğü çok küçüktü takım oluşturmadım bize yeter herhalde 2li

Çok hoş hepsi canımmmİnş ocişinle beraber musmutlu zamanlarında kullanırsın sende

Arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum ailem isyanda azcık yanlarında oturuyum sonra gelicem inşallah arar askerlerimiz hala ses yok

Kizlar aldiklariniza bayildim hepsi cok guzel.bende cogu seyimi aldim sayilir..genelde erkek tarafinin alacagi seyler kaldi bizde:) benim alcagim yatak odasi falan..mutfak tamam gibi:) askeimde aradi biraz once..cok yorulmuslar bugun..Bugun erken yatacaklarmis oyle demis komutan..o yuzden iyi geceler dmek icin arayamayacagim dedi

Arar canım merak etme..Biliyorum aramayınca hiçbirşey düzgün olmuyor ama 8 gün oldu 155 gün geçmez böyle..Alışmamız lazım herzaman arayamayabilirler

ya canım haklısın tabii ama insan bekliyor işte.merak ediyorum kötü bşy mi oldu diye.her gün arayan adam dün aramadı bgn de ses yok hala

ya canım haklısın tabii ama insan bekliyor işte.merak ediyorum kötü bşy mi oldu diye.her gün arayan adam dün aramadı bgn de ses yok hala

Aklına kötü şeyler getirme canım..bazı yerlerde denetım varmıs dıye okumustum nette..Belkı öyle bırseydır,fırsat olmamıstır ,kart bıtmıstır..bunları düşün..Zor seslerını duymadan gün gecırmek ama sabretmek zorundayız cnm..İnsallah en kısa zamnda sesını duyacaksın..ıyı düşün,iyi olsun

Kizlar bende manyak gibi surekli tabak canak nevresim bakiyorum:) demek yalniz degilmisim:)

şu an elim ayagım titriyor panikten.kartı vardı yeni almıstı ve bitmediğine eminim.çünküü ilk beni aramıstı kartla sonra ailesini aramamıs zaten.offff yaaa bu saatlerde arıyordu hep ama aramadı yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…