kızlar konuyla alakası yok ama :) bişi dicem;
yemin törenlerinden sonra 2 gün evci izinleri olcak mı askerlerimizin? bgn komutanlardan bazıları evci izni olmucak,aynı yerde ustasını yapacaklar aynı gün 5te teslim olucaklar diolarmış.çok moralimiz bozuldu.durum böle olunca 7gün izin mi kullansa die düşünmeye başladık!???????((((
kızlar konuyla alakası yok ama :) bişi dicem;
yemin törenlerinden sonra 2 gün evci izinleri olcak mı askerlerimizin? bgn komutanlardan bazıları evci izni olmucak,aynı yerde ustasını yapacaklar aynı gün 5te teslim olucaklar diolarmış.çok moralimiz bozuldu.durum böle olunca 7gün izin mi kullansa die düşünmeye başladık!???????((((
Canım aynı şehirde olanlar için ailesi ordaysa 1 gün evci izni alınabiliyormuş ama gidip imza atması gerekmiş il dışına çıkamıyor.. Biz 5 gün izin kullanıcaz mecbur..
Canim su bornoz takimini nerden kaca aldin ya cok begendim
ya kızlar ben cok endişeliyim bşy oldu galiba olmasa arıyodu her gün askım.2gündür aramıyo ne evi ne beni.olsa haber verirlerdi di mi ya bilmiyorum ne düşüneceğimi çok kötüyüm su an.bgn arıycak diye tahmin ediyodum ama aramadı...kartı vardı biliyorum.niye aramadı yaa
ya kızlar ben cok endişeliyim bşy oldu galiba olmasa arıyodu her gün askım.2gündür aramıyo ne evi ne beni.olsa haber verirlerdi di mi ya bilmiyorum ne düşüneceğimi çok kötüyüm su an.bgn arıycak diye tahmin ediyodum ama aramadı...kartı vardı biliyorum.niye aramadı yaa
Canımm içini ferah tut..Allah korusun ama kötü haber tez ulasır derler..Bı aksılık cıkmıstır..Arayacktır en kısa zamanda
Canım endişelenme vardır muhakkak bir sebebi.. Çok yoruluyordur.. 4 gün aramayanlar vardı.. Arar mutlaka başka şeyler düşün..
cnm 1 gün derken, cuma 1 gibi bitcek yemin töreni,sadece cuma gecesi mi izin olucak yoksa cumartesi içinmi 1 gün sayılıyo? cuma 1 de cıkıp pazar 5de girer die bilioduk hep biz(
İnanilmaazz şekeer bişey bu yaa :) Guzell gunlerde kullann :))
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, catal kaşık takımım ve saklama kaplarım elime ulaşmadı dün sipariş ettim. Bornoz takımım 270 liraydı canım hepsiburada.com'dan aldım.
Hemen bakiyorum bende. Yaa cok hevesliyim yaa:) nasil hosuma gidiyo
Anahtarlığın arabalısıda var kızlı erkekliside var canım diğer eşyalarımın resimlerini bulamadım buldukça koyarım iyi oldu bu arada dagılsın kafamızlaciverti sarevden aldım canım online sitesi var nevresim evi.comdada var evtekstilibul.comuda kullanıyorum ben karışık sabah bir başlıyorum markafoniden artık hangi site gelirse aklına
Hayir hayir hayir boyle seyler dusunme aricak bak goruceksin mutlaka vardir bi sebebi kotu seyleri dusunme bosuna
yaa inşallah birşey yoktur..ama neden aramıyor birşey yoksa....
Karti bitmistir yada kaybetmistir yada onun gibi bisey iste dur bakalim ferah tut yuregini
yaa inşallah birşey yoktur..ama neden aramıyor birşey yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?