tatlım endişelenme fırsatı yoktur. ben benimkinden biliyorum deli gibi kuyruk bekliyoruz ölüyorum yorgunluktan deyip duruyor. allahtan telefon kulubesi çokmuş da arayabiliyor eninde sonunda. onun orda daha azdır belki komutanlar belli bi saatte izin vermiyordur, tatlım olumsuz asla düşünme ve ararsa da sitem edip kızma. onların bize bizim sonsuz sevgimize gerçekten çok ihtiyacı var.
bu ne zor iş yaa.ben 5 ay nasıl bekliycem böyle Allahım sabır verrr nolurrr cok zor duruyorummm.tel calınca yüüreğim oynuyor resmen bir bakıyorum vodafone
bu ne zor iş yaa.ben 5 ay nasıl bekliycem böyle Allahım sabır verrr nolurrr cok zor duruyorummm.tel calınca yüüreğim oynuyor resmen bir bakıyorum vodafone
Canim bende 3 gun aranmadim biliyosun, vakit yok diyo. Sira gelince 3-5 kisi arayamiyosun ki diyo. Dahasi kantinde kart bitmis bizim, son kartinida benle bitirdi dun. Burasi ana kucagi degil ki diyo..
haklısın canım biliyorum benimkinin kartı vardı ve akşamm brz daha az kuyruk oluyor diyodu.ama şimdi niyee aramıyor bşy yoksa..
düşünme canımm yolla bakim çeyizlerini başka neler neler aldınnnn :)
hiç keyfim kalmadı valla canım.bugün mutlaka arar diye bekliodum bu saatten sonra da aramaz artık
Canım bak benimki hastaydı.. Kıyamam bide çok hasta üstelik revirde sıra gelmemiş bi türlü ilacı bile yok:S herkes kaçmak için yer arıomuş:S hasta olanı almıolar revire.. Ama dua ediyorum iyidir diorum.. Yoksa o askerden dönene kadar bende ruh sağlığı falan kalmaz..
damla nasılsın cnm? yaptın mı şafak kartını
yok canım ya henüz vaktim olmadı sen yaptınmı
Ayyy bugün bitmek bilmiyor:S Depresyonamı giriorum ne :S Hatunlar nerdesiniz yaa(
kızlar birazdan bende çeyizlerimi paylaşcam heycanlandım fotolarını arıyorum:)
En son gördüğüm yazısı ankaradayımdı :) kavuşmuştur sevdiceğine:) darısı bize inşallah... Az kaldı bizimde aha 9 gün kaldı :)evt azaldık mı nolduk:S herkesin işi mi var acaba? bnm işim gücüm burası oldu da:)) sudem gitti mi acaba sinem. ondan dört gözle havadis bekliom:))))
benim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.sadece aşkımın sesini duymak istiyorum
En son gördüğüm yazısı ankaradayımdı :) kavuşmuştur sevdiceğine:) darısı bize inşallah... Az kaldı bizimde aha 9 gün kaldı :)
merhabalarr :) nerede yapıyor canım? Allah kavuştursun hepimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?