349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biliyorum canım ama cok endişeliyim bir sesini duysam rahatlardım yaaa

bu ne zor iş yaa.ben 5 ay nasıl bekliycem böyle Allahım sabır verrr nolurrr cok zor duruyorummm.tel calınca yüüreğim oynuyor resmen bir bakıyorum vodafone

Canim bende 3 gun aranmadim biliyosun, vakit yok diyo. Sira gelince 3-5 kisi arayamiyosun ki diyo. Dahasi kantinde kart bitmis bizim, son kartinida benle bitirdi dun. Burasi ana kucagi degil ki diyo..

Canim bende 3 gun aranmadim biliyosun, vakit yok diyo. Sira gelince 3-5 kisi arayamiyosun ki diyo. Dahasi kantinde kart bitmis bizim, son kartinida benle bitirdi dun. Burasi ana kucagi degil ki diyo..

haklısın canım biliyorum benimkinin kartı vardı ve akşamm brz daha az kuyruk oluyor diyodu.ama şimdi niyee aramıyor bşy yoksa..

hiç keyfim kalmadı valla canım.bugün mutlaka arar diye bekliodum bu saatten sonra da aramaz artık

Canım bak benimki hastaydı.. Kıyamam bide çok hasta üstelik revirde sıra gelmemiş bi türlü ilacı bile yok:S herkes kaçmak için yer arıomuş:S hasta olanı almıolar revire.. Ama dua ediyorum iyidir diorum.. Yoksa o askerden dönene kadar bende ruh sağlığı falan kalmaz..

valla canım ben bu işten bşy anlamadm devlet askerine bile bakmıo

evt azaldık mı nolduk:S herkesin işi mi var acaba? bnm işim gücüm burası oldu da:)) sudem gitti mi acaba sinem. ondan dört gözle havadis bekliom:))))
En son gördüğüm yazısı ankaradayımdı :) kavuşmuştur sevdiceğine:) darısı bize inşallah... Az kaldı bizimde aha 9 gün kaldı :)

benim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.sadece aşkımın sesini duymak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…