Merhaba canım:) Benimki etimesgut ankarada sonrasıda güvercinlik hava okulu ankara ...Aminn inşallah o kavuşma günü yarın gibi çabuk gelsin
anladım canım. aynen öyle benimde daha 148 günüm varinşallah bizde hemencecik 8 leri görürüz de biter giderrr şafağı atarızz :)
İnşallah canım ben 148 sayıyorumda 5 gün izin kullancaz galiba tekrr 153 olcak( Ben bide yalnızım ailemin yanında değilim ondan biraz zor geçiyor zaman :/
Eki Görüntüle 581991 Eki Görüntüle 581989 Eki Görüntüle 581987
kızlar yemek takımları karacadan aldım kırmızı olan günlük diğeri özel yemekler için.
nihalemide çok severek aldım:)
kızlar yemek takımları karacadan aldım kırmızı olan günlük diğeri özel yemekler için.
kırmızı olanlar çok şekermiş canım ne kadara aldın? 12 parça mı bide
Çok güzel damlacımGüzel,mutlu,huzurlu yuvanızda kullanın inşallah...Bende çok severim kırmızı
cok güzeller canım güle güle kullanın nihaleni nerden aldın
Canim 24 parca da acaba bi set daha alip 48 parcami yapsam diyorum? Fiyatini unuttum canim annem bilir oyle seyleri ben ogrenip sana soylerim
Çok güzel damlacımGüzel,mutlu,huzurlu yuvanızda kullanın inşallah...Bende çok severim kırmızı
tmam canım bende merak ettim çok şekerlermiş. güle güle güzell günlerde kullanmak nasip olsun inşallah canımm :):)
Bu kirmizilarin dokusu golf topu gibi:) yani resimde biraz duz gozukuyo ama yakindan cok guzel. Eger ihtiyaciniz varsa mutlaka gidin gorun derim
Kizlar bi de karacanin catal bicak takimlarindan istiyorum hem gunluk hem ozel gunler icin ama benim elimmi oyle gidiyo yoksa zaten oyle mi bilemedim cok ucuk fiyatlar:) gerci karaca bu e biraz ucuk olcak ama ben gunluk icin kullanacaklarimida en iyilerden sectigim icin az biraz batiyorumkaracanin, esse ve tefalin indirimini bekliyorum heycanla:)
Tefalden actifry alcam. Annem cok memnun.
Esseden porselen tencere takimi.
Ve son olarakta bernardodan kahvalti takimi.
Bir yila tamamlamayi planliyorum. Hepimize kolay gelsin zira cok zor:)
Ha birde biraz tuzlu bi secenek ama gunluk bardak ve fincanlar, tuzluk yaglik vb icin mudoya bakabilirsiniz. Ben cok begeniyorum ancak daha siftah yapmadim:) yapamadim
evet bende bakmıstım cok guzeller esse nın ozellıkle tencerelerı falan tuzlu bıraz ama olsun renklı falan cok sevımlı ve en önemlisi saglıklı. actifry ı bende dsünyorum cok pratik birçok sey ıcın. haklısın ama zamanla hepsi birikir :)
iyi gecelerr kızlaarr :)
bugun gıremedım pek okul vs derken bıde 20lik diş çıktı basımazor gunler gecırıyorum hem askerımın ozlemı hem dış agrım hem fınal stresıı vsvsvs..ıyı haberlernı almssnzdr umarm bugn szde ben gbıı..oglen aradı yariimm :) dıs agrmdan bahsetmstm bkac saat snra tekrar aradı,snra saat bası aramaya basladıı,dedm hayrdr nasl arıyosun :) sıradakılere dıyoms nısanlım cok hasta habernı almam lazım dıye sağolsnlar ızın verıyolarms bi dk fln olsada :) o araynca agrmı flan unutuyorm gecıyoo ama ozleme care olmuyo uff işte öyle yıne tşörtunü koklayarak uyuycam..zaman hemeenn akııp gtsn ınsallahhh..eksildi bıgun daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?