349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Damlacım ben yemek takımlarımı karacadan aldım..evet fıyatlar ucuk ama hakkını verıyor gercekten..hatta annem aynı takımın bardak setınıde aldırdı..yanı cay tabagı,kadehi,su bardagı,sürahııs falan..tabı bunlar mısafır ıcın olan agır dursun ıstedım bıraz :) kahvaltı takımını ve gunluk yemek takımını ıse daha eglencelı seylerden sectım..karaca ve bernardo dan memnun kaldık kısaca biz

Bende bernardonun kahvalti takimini cok sevdim. Sade romantik tozpembe minik minik cicekli. Sanki 70lerin ingiliz romantik filmlerinden cikmis gibi:) kisacasi bende karaca bernardo ve esseyi cOk begendim

Ayy birde kocacimla agiz tadiyla kullandigimiz gunleri gorsem:))

Amın,amınn :) kahvaltı takımını o sectı bende onayladım..gıtmeden o kahvaltı takımıyla ne mutlu kahvaltılar yapıcaz,aglama bunları düşün diyordu..Aklıma geldı sımdı bak

Hemde pazar gunleri yayila yayila offf askimmm gelde bi evlenelim yaa:)) cok heycanlaniyorum o gunler icin yaa. Ona birseyler hazirlamak birlikte sohbet ederek evimizde yemeklee yemek istiyorum ben yaaa(

Hemde pazar gunleri yayila yayila offf askimmm gelde bi evlenelim yaa:)) cok heycanlaniyorum o gunler icin yaa. Ona birseyler hazirlamak birlikte sohbet ederek evimizde yemeklee yemek istiyorum ben yaaa(

Ne güzel hayaller bunlar ya..Hayırlısıyla gelsınlerde hepımız sevdıklerımıze kavusalımm ınsallah :) insallah bıkac ay sonra baska bır topc te düğün için konusyor oluruz:2:

İyi geceler kızlarrrr Herkes mutsuz moddan çıkmışşş ne güzelll
çeyizler paylaşışmışşş oh ohhh Benim aşkım bugün
arayamadı ama artık duruma alıştım,kaygılanmıyorum. Yoğun olduğunu
düşünerek accık üzülüyorum sadece

Benim şuanda çeyizim olamayacağı için ben de beğendiğim şeyleri
koyayım ara ara

Koy canim koy fikir alisverisi yapiyoruz burda iyi olacaga benziyo

Ay aradı kuşum dedim çeyiz bakıorum oda heycanlandı :)) puff:/ Şimdi memlekette deilim işte:/ alsam bile koycak yer yok:) öğrenci evi küçücük:) hem ben duramam kullanırım Gelsinde safam beraber alırız inşallah :/ Ama dediğiniz gibi belki indirim fırsat falan bulursam başlayabilirim ufak tefek :26:

Sen simdıden begenmeye basla canım,sevdiceğin gelincede ona gösterırsın,alırsınız..Hem en azından kafan dağılmıs,zaman gecmıs olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…