349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın canlar ne soğuk birgüne başladık istanbulda büyükçekmecede oturuyorum ben heryer buz tutmuş ısıtıcak kimsemizde yok şimdi :) dün akşamı nekadarda keyifli geçirmişsiniz çeyizler paylaşılmış ohhh allah bozmasın ne iyi olmuş bunlarla vakit geçirmek keşke bende katılsaydım. ben diyorumki kısa dönemler için şafağı plakalara düşünce saymaya başlıyalım 3 basamaklı sayılarda zor olur ne dersiniz?

Günaydın arkadaşlar şafak 147 çok şükür dün akşam 2dakikada olsa duydum yarimin sesini kurban olurum rahatsız çok yoğunlarmış istanbula kar yağdı elimi cebimden cıkaramıyorum o derece ayaz sevdigim orda nasıl eğitim yapıyor Allahım sen güç kuvvet sabır ver askerlerimize

Günaydın canım bende büyükçekmecedeyim tesadüfe bak işe gelene kadar ne çile çektim trafikte

Günaydın canım aynı çileyi bende çektim trefik 1buçuk saattir yollardayım sorma eşinle konuşabiliyormusun çok yoğunlar bugünlerde orda durumlar nasılmış tatlım

yok canım dün arayamadı bugün arar diye düşünüyorum bakalım.sen neler öğrendin var mı ekstra bir şey?

Allah yardımcımız olsun canım insan ister istemez düşünüyo tabi işletme bölümünü bitirdi

canım aramadı hala benımkı yaaaa :26:

canım benide dün akşam 6 gibi aradı çok kalabalık heryer çok sıra oluyo arayamıyorum dedi bu iş böyle yürüyecek demekki telefon başında haber bekleye bekleye geçecek günler:18:

güle güle kullan canım bu mor kapaklı saklama kaplarını nereden aldın çok güzeller

kızlar ben pazar günü rejime ve spora basladım hala devam bozmak yok mayısa kadar eşimi şaşırtıcam :) ..sizinle paylaşırım subat mart gıbı sonucları tartılmıcam o zamana kadar :) dün konustuk eşimle bu arada 4 ocakta ilk takımmıs onlar yemn törennde ama ben onumzdekı haftasonu gıtsem mı alırlar mı bılemıyorum havada cok soguk yollar falan hata mı ederım acaba zaten 4 unde toren baska ve daha verımlı bır zamana mı saklasam bu zıyaretı bılemedım hava cok fena actım klımayı ofıstee cayımı yudumluyorum :) buyurun gelin

bende biz eşimle ebraber giderdik işe arabyla şimdi metrobüs beklerken donuyorum zaten gelene de binemiyorum full

off zaten metrobüs çile bence pembe metrobüs diye bir şey olmalı yaa o kadar adamla alt alta üst üste çok iğrenç karma binmek isteyen binsin ama bayanlara ayrı metrobüs olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…