- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Sen simdıden begenmeye basla canım,sevdiceğin gelincede ona gösterırsın,alırsınız..Hem en azından kafan dağılmıs,zaman gecmıs olur
günaydın...................349. Kısa dönem için terhise 147 gün 00 saat 18 dakika kaldı. (16.05.2013)
günaydın canlar ne soğuk birgüne başladık istanbulda büyükçekmecede oturuyorum ben heryer buz tutmuşısıtıcak kimsemizde yok şimdi :) dün akşamı nekadarda keyifli geçirmişsiniz çeyizler paylaşılmış ohhh allah bozmasın ne iyi olmuş bunlarla vakit geçirmek keşke bende katılsaydım. ben diyorumki kısa dönemler için şafağı plakalara düşünce saymaya başlıyalım 3 basamaklı sayılarda zor olur ne dersiniz?
günaydın kızlaristanbul buz gibi bugün dondum işe gelene kadar
Günaydın canım bende büyükçekmecedeyim tesadüfe bak işe gelene kadar ne çile çektim trafikte
Günaydın canım aynı çileyi bende çektim trefik 1buçuk saattir yollardayım sormaeşinle konuşabiliyormusun çok yoğunlar bugünlerde orda durumlar nasılmış tatlım
Eki Görüntüle 581855 Eki Görüntüle 581856 Eki Görüntüle 581857 Eki Görüntüle 581858 Eki Görüntüle 581859 Eki Görüntüle 581860 Eki Görüntüle 581861 Eki Görüntüle 581862 Eki Görüntüle 581863
Kızllaaar bunlarda benim aldığım ufak tefek ilk çeyizlik eşyalarııımm
canım nerden takip ediyorsun şafağı ?
merhaba canım hoşbulduk. nişanlının bölümü neydi canım? biz de kısa dönem istiyorduk ama uzun oldu hayırlısı artık:-/ sıkma canını düğün masrafları biraz yorar ama bir şekilde halledilir. en azından kısa dönem yapıp biran önce gelecek o açıdan düşün canım.
canım aramadı hala benımkı yaaaa :26:
Eki Görüntüle 581855 Eki Görüntüle 581856 Eki Görüntüle 581857 Eki Görüntüle 581858 Eki Görüntüle 581859 Eki Görüntüle 581860 Eki Görüntüle 581861 Eki Görüntüle 581862 Eki Görüntüle 581863
Kızllaaar bunlarda benim aldığım ufak tefek ilk çeyizlik eşyalarııımm
günaydın kızlaristanbul buz gibi bugün dondum işe gelene kadar
yok canım dün arayamadıbugün arar diye düşünüyorum bakalım.sen neler öğrendin var mı ekstra bir şey?
aaaa çok sevindim :) yakın olmak nekadar güzel. bende acayip zorlandım çok korktum gürpınarda işyerim buralar berbatmış şimdiden akşam eve nasıl gidicez düşüncesi sardı
bendebiz eşimle ebraber giderdik işe arabyla şimdi metrobüs beklerken donuyorum zaten gelene de binemiyorum full
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?