kızlar ben pazar günü rejime ve spora basladım hala devam bozmak yokmayısa kadar eşimi şaşırtıcam :) ..sizinle paylaşırım subat mart gıbı sonucları tartılmıcam o zamana kadar :) dün konustuk eşimle bu arada 4 ocakta ilk takımmıs onlar yemn törennde ama ben onumzdekı haftasonu gıtsem mı alırlar mı bılemıyorum havada cok soguk yollar falan hata mı ederım acaba zaten 4 unde toren baska ve daha verımlı bır zamana mı saklasam bu zıyaretı bılemedım hava cok fena actım klımayı ofıstee cayımı yudumluyorum :) buyurun gelin
Eki Görüntüle 581991 Eki Görüntüle 581989 Eki Görüntüle 581987
kızlar yemek takımları karacadan aldım kırmızı olan günlük diğeri özel yemekler için.
nihalemide çok severek aldım:)
oooh süper başarırsın inşallah canımben kocaman bir göbekler karşılayacağım kocamı asker dönüşü
off zaten metrobüs çilebence pembe metrobüs diye bir şey olmalı yaa o kadar adamla alt alta üst üste çok iğrenç karma binmek isteyen binsin ama bayanlara ayrı metrobüs olmalı bence
eğer bebeğimizi kaybetmesydik 2 aylkken benimde şu sıralar doğumum olcaktı 1 ya da 2 hafta kalmıştı belkide ...ama kısmet değilmiş belki de cok zor olucaktı gercekten Allah hakkımızda herseyın hayırlsıını versin inş askerden döndüğünde hayırlı zamanda Allah nasip eder :) senin zamanlama süper olmuş canım ya geldiğinde hem sana hem bebişe kavuscak inş :)
günaydın kızlar:))) izmitte de karlı bir sabaha uyandık.. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun bu soğuk günlerde..
bunu bende destekledim hatta bunun tartısması oldu arklarım arasında ...evet olmalı gelırken vallahı zor tutuyorum kendımı ya iğrenc gercekten ...ama tabi şurasıda muhakkak öyle bir sey olsa pembe sınırlı olur acelen olup dıgerıne bındıgınde de tacıze ugrarsan Allah muhafaza hakettın ne ısın var burda dıyıverırler
Allah yardımcımız olsun canım insan ister istemez düşünüyo tabi işletme bölümünü bitirdi
canım benide dün akşam 6 gibi aradı çok kalabalık heryer çok sıra oluyo arayamıyorum dedi bu iş böyle yürüyecek demekki telefon başında haber bekleye bekleye geçecek günler:18:
güle güle kullan canım bu mor kapaklı saklama kaplarını nereden aldın çok güzeller
ankarada da deli ayaz vardır şimdiama yağılı havalarda kar ay da aygmur farketmez kapalı salonda yapılıyor eğitim demıstı komutan
Ankarada hava 2 gundur biraz yumusadi kizlar, ayaz yok simdilik. Ama yagmur hic durmadi diyebilirim.
günaydın arkadaşlar şafak 147 kalmış offffffffff çok daha ya.banada koyn-maya başladı eşimin yokluğu.iki gündür arayamıyordu dün gece aradı ben hürreme bakıyordum çocuklar uyuyordu yatmadan önce arayayım dedi ama aramadı fırsatı olmadı herhalde olsun sesini duydum ya.askari erzincanda olan varmı aramızda.çok soğukmuş ya orası.buğün silah atışı yapacaklarmış
günaydın arkadaşlar şafak 147 kalmış offffffffff çok daha ya.banada koyn-maya başladı eşimin yokluğu.iki gündür arayamıyordu dün gece aradı ben hürreme bakıyordum çocuklar uyuyordu yatmadan önce arayayım dedi ama aramadı fırsatı olmadı herhalde olsun sesini duydum ya.askari erzincanda olan varmı aramızda.çok soğukmuş ya orası.buğün silah atışı yapacaklarmış
Canım çok güzeller mutlulukla kullan inşallah askerinle beraberyemek takımın benim modelime benziyor bende jumbonun manzini modelini alıyorum ocakta inşallah
amin canım inşallah.evet daha zor soruyor çocuklar sende hamilesin ilk bebeğin mi allah tamamına erdirsin kolaylık ve sabır versin...canım yaa çocuklarla daha zordur haklısın... Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin
Günaydın canım gittikçe hasret fazlalaşıyor Allahım ilk önce onlara sonra bizlere sabır versin inşallah geçiricez bugünleri aylarıda canım içini ferah tut sağsalim dönücekler
günaydın kızlar bugün böyle oldukça romantik şarkılar dinleyesim var,bu ihtiyacımıda yaşarla gideriyorum hasret ayazları,denizin tuzu yerlede vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?