349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oooh süper başarırsın inşallah canım ben kocaman bir göbekler karşılayacağım kocamı asker dönüşü

oooh süper başarırsın inşallah canım ben kocaman bir göbekler karşılayacağım kocamı asker dönüşü

eğer bebeğimizi kaybetmesydik 2 aylkken benimde şu sıralar doğumum olcaktı 1 ya da 2 hafta kalmıştı belkide ...ama kısmet değilmiş belki de cok zor olucaktı gercekten Allah hakkımızda herseyın hayırlsıını versin inş askerden döndüğünde hayırlı zamanda Allah nasip eder :) senin zamanlama süper olmuş canım ya geldiğinde hem sana hem bebişe kavuscak inş :)

günaydın kızlar:))) izmitte de karlı bir sabaha uyandık.. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun bu soğuk günlerde..

off zaten metrobüs çile bence pembe metrobüs diye bir şey olmalı yaa o kadar adamla alt alta üst üste çok iğrenç karma binmek isteyen binsin ama bayanlara ayrı metrobüs olmalı bence

bunu bende destekledim hatta bunun tartısması oldu arklarım arasında ...evet olmalı gelırken vallahı zor tutuyorum kendımı ya iğrenc gercekten ...ama tabi şurasıda muhakkak öyle bir sey olsa pembe sınırlı olur acelen olup dıgerıne bındıgınde de tacıze ugrarsan Allah muhafaza hakettın ne ısın var burda dıyıverırler

her şeyiin hayırlısı canım bakalım bizim nasibimizde ne var... asker şafağıyla doğum şafağı arasında 40 gün var

sabah akşam yoğun koysunlar 3 taneden 1 i pembe olsun mesela diğer saatlerde daha seyrek olsun bizim dememizle olsa keşke

günaydın arkadaşlar şafak 147 kalmış offffffffff çok daha ya.banada koyn-maya başladı eşimin yokluğu.iki gündür arayamıyordu dün gece aradı ben hürreme bakıyordum çocuklar uyuyordu yatmadan önce arayayım dedi ama aramadı fırsatı olmadı herhalde olsun sesini duydum ya.askari erzincanda olan varmı aramızda.çok soğukmuş ya orası.buğün silah atışı yapacaklarmış

Canim cogunu hepsiburada.com'dan aldim sizde ordan guvenle alabilirsiniz. O mor kapaklilarda ordan, cok kullanislilar, ve fiyatida inanilmaz uygun. 49 parca toplam, 24 kap var ve 20 tl sadece.

ankarada da deli ayaz vardır şimdi ama yağılı havalarda kar ay da aygmur farketmez kapalı salonda yapılıyor eğitim demıstı komutan

Ankarada hava 2 gundur biraz yumusadi kizlar, ayaz yok simdilik. Ama yagmur hic durmadi diyebilirim.

Ankarada hava 2 gundur biraz yumusadi kizlar, ayaz yok simdilik. Ama yagmur hic durmadi diyebilirim.

ankara bana hep soguk gelmiştir mecazen de ama şimdi ankarada olanlarınızı duyunca ozenıyorum ben orda olsaydım dıye ...her gun onu gorcegımden degıl ama sankı aynı sehırde olunca daha ıyı gelır gıbı :) onu ılk bıraktıgımız gun ankaraya dıyor kı bana sız hemen doncek mısnız kalırsak daha mı ıyı hıssedıceksın demıstım evet yanı aynı sehırd eolmak rahatlatabılırdı dıyor :) aldıklarını güle gğle kullan canım huzurla mutlulukla ıns ....Allah birlikte eskitmeyi nasip etsin

canım yaa çocuklarla daha zordur haklısın... Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin

Günaydın canım gittikçe hasret fazlalaşıyor Allahım ilk önce onlara sonra bizlere sabır versin inşallah geçiricez bugünleri aylarıda canım içini ferah tut sağsalim dönücekler

canım yaa çocuklarla daha zordur haklısın... Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin
amin canım inşallah.evet daha zor soruyor çocuklar sende hamilesin ilk bebeğin mi allah tamamına erdirsin kolaylık ve sabır versin...
Günaydın canım gittikçe hasret fazlalaşıyor Allahım ilk önce onlara sonra bizlere sabır versin inşallah geçiricez bugünleri aylarıda canım içini ferah tut sağsalim dönücekler

inşallah canım allah herkezin sevdiğini bağışlasın...özlüyor insan alışılmışlıklar var dün hürremi yanlız izledim mesala hep birlikte izlerdik çocukları uyutup keyif yapardık

günaydın kızlar bugün böyle oldukça romantik şarkılar dinleyesim var,bu ihtiyacımıda yaşarla gideriyorum hasret ayazları,denizin tuzu yerlede vs vs vs

günaydın kızlar bugün böyle oldukça romantik şarkılar dinleyesim var,bu ihtiyacımıda yaşarla gideriyorum hasret ayazları,denizin tuzu yerlede vs vs vs

bende evde kahve içip karı izleyrek müzik dinlemek isterdim iş yerindeyim :S pofff bu arada hepsiburadaya üye odlum şimdi bende gercekten hem ucuz hem guzel urunler var benim çeyiz hazırlığı olayım 1 yıl once bıttı ama ev değiştrcez o zaman yenlycm mutfakta bazı seylerı tavsıye ederm kızlar saklama kapları gercekten guzel ve uygun 34 parca 12.90 dıyo netten almak daha mantıklı kesinlikle

herkese merhaba..bugün nasılız kızlar..inşallah bugün hepimiz beklediğimiz telefonları alır huzurlu bi gün geciririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…