Eki Görüntüle 581991 Eki Görüntüle 581989 Eki Görüntüle 581987
kızlar yemek takımları karacadan aldım kırmızı olan günlük diğeri özel yemekler için.
nihalemide çok severek aldım:)
amin canım inşallah.evet daha zor soruyor çocuklar sende hamilesin ilk bebeğin mi allah tamamına erdirsin kolaylık ve sabır versin...
inşallah canım allah herkezin sevdiğini bağışlasın...özlüyor insan alışılmışlıklar var dün hürremi yanlız izledim mesala hep birlikte izlerdik çocukları uyutup keyif yapardık
tatlım tatlım yemek takımın çok sade hoş görünüyo. ben de öyle sade istiyorum da şimdi çok özendim birden benim bile gidip alasım geldi ya ben de evlencem bana ne ben de
)) hepimiz evlenceeezzz askerlerimiz gelince sasircaklar bu kizlara noldu boyle diye:))
kızlar az önce sevgilim aradı ama ilk kez sesini böyle duydumçok keyifsizdi. neden böyle geliyor sesin dedim bugün böyleyim keyifsizim dedi acaba bişey varda söylemiyormu aklım kaldı onda içim buruk kaldım böyle kimbilir nezaman arar bidaha. ne yapabilirim acaba keyfini yerine getirmek için offf ne zor :'((((((
kızlar az önce sevgilim aradı ama ilk kez sesini böyle duydumçok keyifsizdi. neden böyle geliyor sesin dedim bugün böyleyim keyifsizim dedi acaba bişey varda söylemiyormu aklım kaldı onda içim buruk kaldım böyle kimbilir nezaman arar bidaha. ne yapabilirim acaba keyfini yerine getirmek için offf ne zor :'((((((
günaydınn kızlar, bugün hiç keyfim yok nedensehalbuki istanbulda da lapa lapa kar yağıyor, iyice hüzün bastı sanırım, geldiler...
Benimde keyfim yok sevdigim orda napıyor ben burdaa byle üşürken orda eğitim yapıyor off
Bende cok keyifsizim, kartida yok sesini duyamiyorum, bi an once kartlari ve mektubu ulaşsada arasa askimm. Hatta bi an oncee gelsee artikkk yeter bu askerlik bize
Bende dayanamıycam herhalde askerden geldiğinde fazla şafak sayamıycam düğüne yetti gari
aynı şeyi düşünüyorum canım, yataktan kalkmak bile istemedim, sadece uyusam tüm günler geçse diye düşünüp duruyorumof çıkmalı bu ruh halinden
:)) ne sansli insanlar yaa
Bende cok keyifsizim, kartida yok sesini duyamiyorum, bi an once kartlari ve mektubu ulaşsada arasa askimm. Hatta bi an oncee gelsee artikkk yeter bu askerlik bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?