349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ilk canım hayırlısı hakkımızda

tatlım tatlım yemek takımın çok sade hoş görünüyo. ben de öyle sade istiyorum da şimdi çok özendim birden benim bile gidip alasım geldi ya ben de evlencem bana ne ben de

)) hepimiz evlenceeezzz askerlerimiz gelince sasircaklar bu kizlara noldu boyle diye:))

kızlar az önce sevgilim aradı ama ilk kez sesini böyle duydum çok keyifsizdi. neden böyle geliyor sesin dedim bugün böyleyim keyifsizim dedi acaba bişey varda söylemiyormu aklım kaldı onda içim buruk kaldım böyle kimbilir nezaman arar bidaha. ne yapabilirim acaba keyfini yerine getirmek için offf ne zor :'((((((

günaydınn kızlar, bugün hiç keyfim yok nedense halbuki istanbulda da lapa lapa kar yağıyor, iyice hüzün bastı sanırım, geldiler...

aşkım hızla koşarken merdivenden düşmüş gece kolunun agrısından uyuyamamış..seside kötü geliyodu..bogazına inmiş..ay benim aşkıma ufff olmuşş

Onların sesi öyle olunca bizide etkiliyor canım işte aradığında ne olduysa geçiçek bitiricez diye destek ol tatlım sesinle güç ver inşallah geçirirler çabucak bu dönemleri çok yoruluyorlar

Bende cok keyifsizim, kartida yok sesini duyamiyorum, bi an once kartlari ve mektubu ulaşsada arasa askimm. Hatta bi an oncee gelsee artikkk yeter bu askerlik bize

valla canım sanırım bugün birçoğu silah eğitimine başlıyor. öyle yazanlar olmuş. belki öyle silah eğitimi falan etkilemişte olabilir, tabii sadece tahmin ama. sonuçta hava soğuk yoruluyorlar yemekler duş vs. sıkıntıda olabilir. o yüzden birçoğu aynı şartlarda. aklına kötü birşey getirme derim içini ferah tut canım

canım benimkide öyle oluyo bazı aradığında ama yapca bişi yok onlar orda yalnızlıklarıyla ve özlemle baş etmeye çalışıyolar işte bazende patlıyolar böyle bizde öyle değilmiyiz:) en azından bizim kafa dağıtacak uğraşlarımız oluyo gün içinde ya onlar ... yapabileceğimiz tek şey bizi arayabildikleri o kısacık zamanda en güzel en moralli ses tonumuzla (moralli olmasak bile)) onları yumuşatmak teselli etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…