349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aslında ne desem nası cvp versem fiyat aralığı bini 1'i geçmese sanki çok ii olur) bi taraftan güzel bişiler aliim diorum,bi taraftan paraya kıyamıorum,karışık haldeyim:)

Canım paraya kıymak istersen note2 al derim ben kullanıyorum şimdi bayıldım..İphone vardı benim hiçmiş diorum iphone..Ama 1000 altı olsun diosan samsung galaxy modellerine bak derim

Canım paraya kıymak istersen note2 al derim ben kullanıyorum şimdi bayıldım..İphone vardı benim hiçmiş diorum iphone..Ama 1000 altı olsun diosan samsung galaxy modellerine bak derim

işte diom ki bazen iphone 5veya galaxy note2 mi olsa en iilerinden birileri.sonrasında paraya kıyamıom:)) note2 biraz büyük geldi gözüme iphone5e de gerek yok
galaxy 2 veya 3 nasıl?

işte diom ki bazen iphone 5veya galaxy note2 mi olsa en iilerinden birileri.sonrasında paraya kıyamıom:)) note2 biraz büyük geldi gözüme iphone5e de gerek yok
galaxy 2 veya 3 nasıl?

Safamın telefonu s3..çOK ÇOK çok memnun...samsung galaxyden şaşma derim... note2,s3,s2,nexus böle böle ... Note 2 büyük ama alışıyor insan:) Ben bilgisayara ihtiyaç duymuyorum:)

O hattınla alakalı canım ben 1gb internet paketi yüklüorum aylık..Zaten evde okulda falan wireless var çok rahat yetio

birazcık daha idare etsin telefona vericem parayla başka şeyler alırım çeyiz için diye diye 3-5 aydır erteledim:) napıcamı bilemedim ya, kararsızlık yapım da var, ama telefon dayanmıor artık,sevgilim bile aradıgında sesi gidip gelio mesela bunun için bile alınır ama dimi yeni telefon)

Canım mesela vakit geçirceğin ortamlar çok olmuyorsa otobüs yolculuğu falan filan ..Sadece konuşmak için alıyorsan uygun bişeyler al...Htc falanda iidir..Akıllı telefonlarında uygunları var.. Biraz yavaş kalıyor ama işini görüyor..Güvediğin bi telefoncu varsa ondan yardımda alabilirsin 2. el falan:) Ispartada olsaydın:) Biz baya samimiyiz telefoncuyla=) benimki teknoloji mnyağı..Sayesinde az çok bilgi sahibi oluyorum:)

Kizlaaaarrrr 15 dk konstuk ven zevkten 4 kose:) cok mutluyum seviyorum asigim:))

Gözünaydın canımmm :)) Bendaha konuşamadım:/ Anamları aramış eşşek:) Kaynanasını benden çokmu sevioki P Arar gece heralde Maşallah mutluluğun bozulmasın :)

aslında bende salıdan gıtmeyı dusunuyorum benım erkek arkadasımda etımesgutta az once aradı 2 dk konustuk cocugu ıstımaya cagırdılar benı bırraz bılgılendırırmısın mesela bı saat sınırlaması var mı ?

hangi amaçla alındıgı önemli tabi cnm böle düşünmemiştim çok saol yardımcı oldugun için,biraz daha inceliim internette falan bakiim karar vericem artık.

bnde çok isterdim gitmek bu haftasonu yemin törenınden önce,ama anıtkabire gidiceklermiş hem de sivil galiba:)))) aynı yerdeler bizimkiler; sen sudem ben sinem:)) sen nerdesın peki cnm? nası gidiceksin?

ayyy ben o kalpli banyo takımlarını cok beendim yaaa gözüm hala onlarda hihi:)

canım tuzlaya geçtimi sevdiğin?

kızlarr ben sevdiğime ajanda göndermek istesem içeri alırlar mı? hani mektup gönderiliyor biliyorum ama ajanda çok uzun olacak.kontrol etmeleri zaman alır diye içeri almazlar gibi geliyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…