kızlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. önerebileceğiniz bişeyler var mı?
aslında ne desem nası cvp versem fiyat aralığı bini 1'i geçmese sanki çok ii olur) bi taraftan güzel bişiler aliim diorum,bi taraftan paraya kıyamıorum,karışık haldeyim:)
kıyma parana bence:)
Canım paraya kıymak istersen note2 al derim ben kullanıyorum şimdi bayıldım..İphone vardı benim hiçmiş diorum iphone..Ama 1000 altı olsun diosan samsung galaxy modellerine bak derim
Evet canım, kısa dönem erde ne yapıyor mesala? hizmet bölüğünde mi? kantinde mi? yani neci?
işte diom ki bazen iphone 5veya galaxy note2 mi olsa en iilerinden birileri.sonrasında paraya kıyamıom:)) note2 biraz büyük geldi gözüme iphone5e de gerek yok
galaxy 2 veya 3 nasıl?
Safamın telefonu s3..çOK ÇOK çok memnun...samsung galaxyden şaşma derim... note2,s3,s2,nexus böle böle ... Note 2 büyük ama alışıyor insan:) Ben bilgisayara ihtiyaç duymuyorum:)
peki internet paketi nası oluo cnm? kullandıgın hatla mı ilgili?
O hattınla alakalı canım ben 1gb internet paketi yüklüorum aylık..Zaten evde okulda falan wireless var çok rahat yetio
Kafam bizimkilerle karıştı, onlar şimdi acemilikte ya. Neci oldukları belli değil pardon.
birazcık daha idare etsin telefona vericem parayla başka şeyler alırım çeyiz için diye diye 3-5 aydır erteledim:) napıcamı bilemedim ya, kararsızlık yapım da var, ama telefon dayanmıor artık,sevgilim bile aradıgında sesi gidip gelio mesela bunun için bile alınır ama dimi yeni telefon)
Kizlaaaarrrr 15 dk konstuk ven zevkten 4 kose:) cok mutluyum seviyorum asigim:))
mrb kızlar..benm moralim acaip bozuk..dün görmeye gittim saat 12den 5e kadar beklerdim lakin göremedmmm..orda anons kaydı yaptırıosunuz ben çocuğa 1.tabur 2.alay 3.bölük dedim lakin bana öle bi bölük yok dedi o karma çavuşluıktadır dedi ve orda ilan ettirdi..bekle bekle gelmedi.sonra komutan geldi yanıma saat 4 gibi siz daha görüşemedinz mi dedi bende yok dedim nerde dedi bende ben 1 2 3 diye biliodum dedim arkadaş yok öle bişe dedi dedm.komutan çocuğa döndü bastı yaygarayı ben girdim araya dedim önemli dğil yeterki 4dk da olsa göreyim..aşkmda sabahtan akşama koğuş temizliğinde kalmış gelicm die.ama saat 3te tümgeneral gelmiş konferansa götürmüşler ve tam içeri girdik adım anons edildi çıkamadım çıkartmadılar dedi..ao çocuk 3saat yanlış yerde anons verdirmiş.sonuç olarak göremedim((((((((..saat 17.10 oldu ben oturdum ağladım.komutan geldi özür diledi bu bizim ayıbımız ddi.ben sorun değil dedim ağlayarak gidiodum.etimesgut çok ters biyer tüm arabalarda dolu geliyoo.komutan sizi eve bırakayım öle affettireyim kendimizi dedi bende estafurullah gerek yok dedim ısrar etti beni kızılaya kadar bıraktı tekrar özür diledi..c.tesi gidicem görmeye artık..haftasonu gelicekseniz erkenden gelin saat 8.30da orda olum yoksa gidiyo karombole ve çok kalabalık oluyo oralarrr
Canım mesela vakit geçirceğin ortamlar çok olmuyorsa otobüs yolculuğu falan filan ..Sadece konuşmak için alıyorsan uygun bişeyler al...Htc falanda iidir..Akıllı telefonlarında uygunları var.. Biraz yavaş kalıyor ama işini görüyor..Güvediğin bi telefoncu varsa ondan yardımda alabilirsin 2. el falan:) Ispartada olsaydın:) Biz baya samimiyiz telefoncuyla=) benimki teknoloji mnyağı..Sayesinde az çok bilgi sahibi oluyorum:)
aslında bende salıdan gıtmeyı dusunuyorum benım erkek arkadasımda etımesgutta az once aradı 2 dk konustuk cocugu ıstımaya cagırdılarbenı bırraz bılgılendırırmısın mesela bı saat sınırlaması var mı ?
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sevgilimde eğirdir ıspartaya komando olarak gitti çok üzülmüştüm ancak sağlık probleminden dolayı Tuzla'ya refüze oldu çok mutluyum artık on görebilirim :) bide kısa dönem olsaydı bizim şafak çok karanlık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?