349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gözünaydın canımmm :)) Bendaha konuşamadım:/ Anamları aramış eşşek:) Kaynanasını benden çokmu sevioki P Arar gece heralde Maşallah mutluluğun bozulmasın :)

Darisi senin basina tatlim ya benimkide oyle bazen benden once annemi ariyo mesela oglen annemi ariyo aksam beni. Oyle bozuluyorumki:) annemle birbirlerini cok sevrler. Annem benim kadar aglamistir yani

bnde çok isterdim gitmek bu haftasonu yemin törenınden önce,ama anıtkabire gidiceklermiş hem de sivil galiba:)))) aynı yerdeler bizimkiler; sen sudem ben sinem:)) sen nerdesın peki cnm? nası gidiceksin?

ben ıstanbuldayım salı gecesı bınıcem otobusle gıdıcem carsamba sabah 6-7 gıbı orada olurum yemın torenıne gıdıcegımı bılıyor suprızı olmaz dıye bıkac gun onceden gıdeyım dedım. bu anıtkabır olayını bana soylemedı ama acaba hafta ıcıde gıderler mı kı ?

c.si pazar heralde sadece. çok ii bilmiorum ama. ankarayı biliomusun cnm o saatte bulabilcekmisin etimesgut dolmuşlarını. ben izmitteyim çalıştıgım için haftaiçi gidemem c.si gitmek istiorum aslında ama ankara hiç bilmediğim yer çok tedirginim:S

kıyamammmcanım hiç fikrim yok alırlar mı almazlar mı görüşme imkanın yok mu yeminde falan hiç o zaman kendisine versen olmaz mı?

maalesef görüşme ihtimalim hiç yok mayısa kadar yakınlardaki ptt de gönderebilirim, çarşı iznine çıktı zaman alır ama içeri götürebilir mi bilmiyorum ki sonra kapıda çöpe atmasınlar o kadar yazdığımı.

anladım canım 347topiğine sor sen bi istersen onlar tecrübelibende yazıp askerden gelince vermeyi düşünüyorum ama sonra çok saçma geliyor adam askerden gelince tekrar mı yaşasın o özlem duygusunu hem bir şey ifade etmez yani her şey zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…