anladım canım 347topiğine sor sen bi istersen onlar tecrübelibende yazıp askerden gelince vermeyi düşünüyorum ama sonra çok saçma geliyor adam askerden gelince tekrar mı yaşasın o özlem duygusunu hem bir şey ifade etmez yani her şey zamanında
aaa senin sevdiğinde mi ıspartadan oraya gelecek yoksa tuzlada mı? çok sevindim seni bulduğuma :)
Biri ıspartamı dedi:92:Kim ıspartada
aaa senin sevdiğinde mi ıspartadan oraya gelecek yoksa tuzlada mı? çok sevindim seni bulduğuma :)
benim askerim ama yarın geliyor canım :)
kendimize iyi bakmalıyız vakti böyle böyle geçecek :)
Niye erken geliyor:26: Ispartada komandomu:/ ÇOk zorlar ısparta
canım komando çıkmıştı ama tuzlaya refüze oldu sağlık taramasından sonra.evet çok zor olacağını biliyodum zaten kurtuldu çok şükür şimdi normal uzun dönem yapacak
yok şuan tuzlada :) bende çok sevindim birbirimizden haberlerini alırız artık. ben anca 2 günde bi konuşabiliyorum
anladım canım benimki uzun dönem seninki kısa sanırım şanslısın
evet canım kısa benimki. seninki maaşlı teğmen mi oluyor uzun dediğin? telfn serbest oluyormuş onlara
Ooooo herkesss toplanmışşşşşş
Kizlar yaa aranizda evlenme teklifi alan var mi askerlerinden? Anlatsaniza nasildi:)
ben henüz almadım,askerden sonra edicek herlade... ondan çeyiz hazırlığını erteliyorum.. bide teklif etmez metmez belli olmaz valla:)))
evet asteğmen olacak ama yaklaşık 2.5 ay sonra.o zaman telefon serbest olacak şimdi ankesörlü işte ıspartadan beni günde 3 kez arıyordu bakalım şimdi nasıl olacak.bide yemin törenleri aynı zamanda olur sanırım sen biliyo musun ne zaman olacağını?
o etmezse ben ederimutan ulan erkekliinden derim hıh
28 aralıkta olacakmış canım. 2.5 ay sonra rahatsın ozaman:) benimki çok sıra var diyor bakalım dediği kadar yoğunmu değilmi :) senden alıcam haberini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?