349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet bende öyle düşünüyorum canm. orda acemilikten sonra boş olduklarında okurlar.her ay bi ajanda göndersek onlar içinde çok iyi olur. ben söylediğimde çok sevindi ama göndereceğimi söylemedim tabi gelince vericm sanıyor.

evet canım kısa benimki. seninki maaşlı teğmen mi oluyor uzun dediğin? telfn serbest oluyormuş onlara

evet asteğmen olacak ama yaklaşık 2.5 ay sonra.o zaman telefon serbest olacak şimdi ankesörlü işte ıspartadan beni günde 3 kez arıyordu bakalım şimdi nasıl olacak.bide yemin törenleri aynı zamanda olur sanırım sen biliyo musun ne zaman olacağını?

28 aralıkta olacakmış canım. 2.5 ay sonra rahatsın ozaman:) benimki çok sıra var diyor bakalım dediği kadar yoğunmu değilmi :) senden alıcam haberini.

Bizim ilişkimizde hiç teklif olmadı:) Başlarken bile:) Ne o açıldı ne ben:) Birden elele tutuştuk:) Teklifsiz bir hayat sürüoz:127:

28 aralıkta olacakmış canım. 2.5 ay sonra rahatsın ozaman:) benimki çok sıra var diyor bakalım dediği kadar yoğunmu değilmi :) senden alıcam haberini.

hadi yaa 28 aralık bi hafta sonra hemen öğrenebilcekler miki bizimkiler düzeni:) sen gidicek misin ben sana haber veririm canım merak etme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…