349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bnm çok yakın bi kız arkadaşım eşine teklif etti valla... hem de öle böle bi teklif değildi o günün sartlarına göree... ne diosunuz beyler teklif etmezse siz edermisiniz kızlar???

ya ben ondan beklerim acıkcası o sürprizi o anı yasamak isterim.

bulurum dıye dusunuyorum hıc yoktan bı tane taksıye bınerım. cunku bende ankarayı hıc bılmıyorum bıde yemın torenınden sonra 5 gun ızın kullanacak o acaba yol ıznı ıcınde 5 gunmu :s

nerdesn canım..gözümüz yollarda kaldı:)

Accık film izledim accık da feyste çene çaldım geldimm

Bizim ilişkimizde hiç teklif olmadı:) Başlarken bile:) Ne o açıldı ne ben:) Birden elele tutuştuk:) Teklifsiz bir hayat sürüoz:127:

Biz de aynen Zaten tanıştığımız ilk andan beri normal arkadaş gibi değildik ama
bi türlü teklif etmiyordu oduncann Bi gün baktım ki aşkım demeye başladı msjlarında
E ben de diyim bariii, iyi hoş çocuk falan oldum ben de

Bizim ilişkimizde hiç teklif olmadı:) Başlarken bile:) Ne o açıldı ne ben:) Birden elele tutuştuk:) Teklifsiz bir hayat sürüoz:127:

Canım bunu okuyunca çok güldüm.Çünkü bizimkide öyle oldu hiç bı sekılde teklıf olmadı.dırek elımı tuttu bende cekmedım elimi :)) Hatta hala aramızda dalga konusudur bu

o etmezse ben ederimutan ulan erkekliinden derim hıh

ben aldım ama kendıne yakısır bı bıcımde :) kendılerı trakyalı olur rakıyıda cok sever onun evlenme teklıfı edecegı yerde oyle bır ortam olurdu herhalde hıc beklemıyordum askere gıdecegı de bellı degıldı. mekan tıklım tıklım kalabalık bırden kaldırdı ayaga ( bu arada sarhos degıldı ozellıkle dıkkat ettım :)) benı bır omur boyu cekebılırmısın beya tabı dahada sıvelı bır sekılde benımle evlenırmısın dıyıp bı yuzuk cıkardı ben sokk :) nasıl evet dedıgımı hatırlamıyorum cunku kıpkırmızı oldum evet dıyıp sarıldım neyse mıllet alkıslıyor falan oturduk neymıs efendım tam duyamamıs cevabımı dıyerek tekrar bagırdı :) guzeldı ama ummadıgım bı anda oldu

bulurum dıye dusunuyorum hıc yoktan bı tane taksıye bınerım. cunku bende ankarayı hıc bılmıyorum bıde yemın torenınden sonra 5 gun ızın kullanacak o acaba yol ıznı ıcınde 5 gunmu :s

özelden msj attım sana cnm bi baksana.buarada usta birliğineresi bilmiorum ama 5gün olan yol izni değil cnm. o izni kullanırsa 5gün geç tezkereyi alıcak. yol izni 2gün oluo bildiğim kadarıyla.

Canım bunu okuyunca çok güldüm.Çünkü bizimkide öyle oldu hiç bı sekılde teklıf olmadı.dırek elımı tuttu bende cekmedım elimi :)) Hatta hala aramızda dalga konusudur bu

Aynıyız desenize:)) Bizde herkeze anlatırız böle takılırız :)

Güzel bi anı olmuş senin için:) Hep böyle mutlu olursunuz inşallah

zaman herseyin ilacı cidden..alışıyoruz artık

evet ve iyi olduklarını biliyoruz korktugumuz gibi olmadıgını görüyoruz..bu da cok etkili.ben bir de kıbrısta bu dönemi yasıycam sanırım.keşke aynı yerde kalsaydı

Bizim iliskimiz ilginc basladi. Dükkani evimin yaninda :) tanidiklarimiz vardi ortak 1 bucuk sene beynimi yediler senden hoslaniyo bi taniş diye :) ne isim olur kro bilmem ne tipe bak bana bunu mu yakistiriyosunuz diyodum.. Bigun okul cikisi cok bunaldim arkadasimla oraya pes oynamaya gittim. Bi baktim bu geldi, ilk kez yakindan gordum. Cok cirkin buldum ama ilgisinede hasta oldum. O günde yeni numara almistim, arkadasima numarami verirken o da kaydetmis. Eve geldim mesaj atiyo tersledim bunu bi güzel.. Sonra bi cekici gelmeye basladi nedense, bigün bu iyice yakin davranmaya basladi, cikolata getirmeler, künefe getirmelerr falan :) bi mesajinda yavru ceylanim dedi, cok sinirlendim sen kimsin kii diye cikiştim sonrada uzunca bir mesajla sevgilim olurmusun tarzi seyler yazdi, baslarda dalgaya aliyodum bunu, tinlamiyodum. Bi baktiimm kii asiiik olmusum yanindan ayrilamiyorum :)))
Megerse 4 senedir hep dip dibeymisiz hergun gordugum biriymis ama ilgimi cekmemis kismett o güneymiss :)))

Pofff Güney kutbuna falan mı gitsem napsam:/ Şu akşamları vakit geçmior yaa :// uyku fobisi oluştu bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…