bnm çok yakın bi kız arkadaşım eşine teklif etti valla... hem de öle böle bi teklif değildi o günün sartlarına göree... ne diosunuz beyler teklif etmezse siz edermisiniz kızlar???
c.si pazar heralde sadece. çok ii bilmiorum ama. ankarayı biliomusun cnm o saatte bulabilcekmisin etimesgut dolmuşlarını. ben izmitteyim çalıştıgım için haftaiçi gidemem c.si gitmek istiorum aslında ama ankara hiç bilmediğim yer çok tedirginim:S
nerdesn canım..gözümüz yollarda kaldı:)
Bizim ilişkimizde hiç teklif olmadı:) Başlarken bile:) Ne o açıldı ne ben:) Birden elele tutuştuk:) Teklifsiz bir hayat sürüoz:127:
evet 1haftadır üzüntüden aglamaktan yüzüm mahvolmuştu dur dedm artık ..
Bizim ilişkimizde hiç teklif olmadı:) Başlarken bile:) Ne o açıldı ne ben:) Birden elele tutuştuk:) Teklifsiz bir hayat sürüoz:127:
o etmezse ben ederimutan ulan erkekliinden derim hıh
hadi yaa 28 aralık bi hafta sonra hemen öğrenebilcekler miki bizimkiler düzeni:) sen gidicek misin ben sana haber veririm canım merak etme hiç
bulurum dıye dusunuyorum hıc yoktan bı tane taksıye bınerım. cunku bende ankarayı hıc bılmıyorum bıde yemın torenınden sonra 5 gun ızın kullanacak o acaba yol ıznı ıcınde 5 gunmu :s
Canım bunu okuyunca çok güldüm.Çünkü bizimkide öyle oldu hiç bı sekılde teklıf olmadı.dırek elımı tuttu bende cekmedım elimi :)) Hatta hala aramızda dalga konusudur bu
Biz de aynenZaten tanıştığımız ilk andan beri normal arkadaş gibi değildik ama
bi türlü teklif etmiyordu oduncannBi gün baktım ki aşkım demeye başladı msjlarında
E ben de diyim bariii, iyi hoş çocuk falan oldum ben de
ben aldım ama kendıne yakısır bı bıcımde :) kendılerı trakyalı olur rakıyıda cok sever onun evlenme teklıfı edecegı yerde oyle bır ortam olurdu herhalde hıc beklemıyordum askere gıdecegı de bellı degıldı. mekan tıklım tıklım kalabalık bırden kaldırdı ayaga ( bu arada sarhos degıldı ozellıkle dıkkat ettım :)) benı bır omur boyu cekebılırmısın beya tabı dahada sıvelı bır sekılde benımle evlenırmısın dıyıp bı yuzuk cıkardı ben sokk :) nasıl evet dedıgımı hatırlamıyorum cunku kıpkırmızı oldum evet dıyıp sarıldım neyse mıllet alkıslıyor falan oturduk neymıs efendım tam duyamamıs cevabımı dıyerek tekrar bagırdı :) guzeldı ama ummadıgım bı anda oldu
evet ya bende hep ağladım şuan iyiyim ama normale dönüyor hayatım
evet 1haftadır üzüntüden aglamaktan yüzüm mahvolmuştu dur dedm artık ..
zaman herseyin ilacı cidden..alışıyoruz artık
Aynıyız desenize:)) Bizde herkeze anlatırız böle takılırız :)
Güzel bi anı olmuş senin için:) Hep böyle mutlu olursunuz inşallah
yok ben gidemiyorum canımsen gidecekmisin?
ağladığın zamanlar içini kağıda dökmeyi dene canım. sanki o karşında onunla konuşuyor gibi yazmayı dene.insanı rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?