Eeee 21 aralıktayız ama hala bişi yok :26:
saati de vermişler cnm 13:11 de olcakmıs
Tuh ya aşkimla konuşsaydim bariiimektubumu okusada oyle kopsakk
canım bşy sorcam sen banyo ve klozet takımını nerden aldın hepsiburada da bulamadım ben
mrb hoşgeldn canm..erzurumun neresi benmkide orda dadaşköyü
Hosgeldin canim.haklsiin pozitif olmak lazim.bugun bende o moddayim :)bnim
Nisamlimda usta birligini erzurumda yapacak
simdilik il jandarma ama ordan ılcelere dagıtım olurmu onu henuz bılemıyoruz maalesef.. ama kastamonu erzurumlar aynı boluktelermıs sanırım :)
iyi geceler, Allah kavuştursun, benim de nişanlım 349. dönem askeri. yorumunuzu gördüm etimesguta gideceğinizden bahsetmişsiniz, nişanlımın ailesi orada oturuyor da, ist.dan gidecekseniz aşti'de yani terminalde ineceksiniz. oradan terminalin içinden ist.daki gibi minibüsler geçiyor etimesguta giden. oradan da sorarsınız, içiniz rahat olsun rahat rahat gidersiniz :) demek istedimevet canım gidicem inşallah
iyi geceler, Allah kavuştursun, benim de nişanlım 349. dönem askeri. yorumunuzu gördüm etimesguta gideceğinizden bahsetmişsiniz, nişanlımın ailesi orada oturuyor da, ist.dan gidecekseniz aşti'de yani terminalde ineceksiniz. oradan terminalin içinden ist.daki gibi minibüsler geçiyor etimesguta giden. oradan da sorarsınız, içiniz rahat olsun rahat rahat gidersiniz :) demek istedim
etimesgut görünce hemen atlıyorum :) benim aşkım da usta birliğini orada yapacak Allah'ın izniyle :)
iyi geceler, Allah kavuştursun, benim de nişanlım 349. dönem askeri. yorumunuzu gördüm etimesguta gideceğinizden bahsetmişsiniz, nişanlımın ailesi orada oturuyor da, ist.dan gidecekseniz aşti'de yani terminalde ineceksiniz. oradan terminalin içinden ist.daki gibi minibüsler geçiyor etimesguta giden. oradan da sorarsınız, içiniz rahat olsun rahat rahat gidersiniz :) demek istedim
Günaydın şafak 146
günaydın kızlar... 3 gündür rüyalarıma girmeye başladı, bi taraftan çok seviniorum rüyamda olsun görüorum die, bi taraftan da özlem artıoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?