349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim ancak bukadar olur nerdeyse benim yaptığım dosyayla aynı resimler aynen böyle bişeyler istiyorum işte bende :)))) çok teşekkür ederim ellerine sağlım sende farklı olanlarda var hepsini kaydettim.

canım benim ancak bukadar olur nerdeyse benim yaptığım dosyayla aynı resimler aynen böyle bişeyler istiyorum işte bende :)))) çok teşekkür ederim ellerine sağlım sende farklı olanlarda var hepsini kaydettim.

Rica ederim canım benim nedemek Zevkler aynı tatlım benim işyerinde kayıtlı resimlerim evdede var dün akşam girmedim girince gönderirim ordanda çok güzeller dimi inşallah bunlardan birşeyler kombinleyip diktirmeyi düşünüyorum tabi denemek lazım güzel dururlar inşallah üzerdede

günaydın canlar çok kötü bir gece geçirdim gittiğinden beri ilk defa dün akşam aramadı dünyam. tam birazda olsun alıştığımı düşünüyorken dün akşam aramaması altüst etti beni gözyaşlarına boğuldum kendimi avutmak için her yolu denedim ama onun sesini duymak bile nekadar farklıymış bikez daha anladım. öylece uyuyup kalmışım az önce aradı dünyalar benim oldu meğer dün konferans falan vermişler saatlece kimseyi bırakmamışlar hiç rahat uyuyamadım diyo seni arıyamadığım için kurban olurum ben ona ya :)) anlaşılan yemin törenine kadar telefon beklemek çok doğru olmıycak hiç belli olmuyor hangi ara ne yaptıkları sürekli biyerlere toplanmamızı istiyorlar diyor. bırakalım telefon çaldığında süpriz olsun diycem ama mümkünmü hayır değil :)

bencede denemek lazım vucut şeklimize gidermi acaba ben balık etliyim :) nasıl bir gelinlik modeliyle daha iyi görünürüm muhakkak bakmam lazım üzerimde

Evet canım çok yoğunlar fıorsat buldukça arıyorlar yeminden acemilikten sonra rahatlıycaz inşallah şuan sabredip beklemek gerekiyor sadece dua edelim bol bol

Kizlar carsamba saat 1 gibi aps ile mektubumu yolladim. Ulaşmişmidir acaba ? Ankaradan kastamonuya ?

Evet canım çok yoğunlar fıorsat buldukça arıyorlar yeminden acemilikten sonra rahatlıycaz inşallah şuan sabredip beklemek gerekiyor sadece dua edelim bol bol

hatim indirdim akşam resmen :) inşallah rahatlarız düşündüğümüz gibi olur herşey az kaldı yemin törenleri sabır artık. ne zormuş beklemek

Ya bende evlenme teklifi almak istiyorum tektasiyla( neden benimki etmedi daha poff

Canım herşeyin bir zamanı var derdi askerim öyleymiş gerçekten inan bana ozaman gelince kendiliğinden gelişiyor herşey bende geçtiğimiz 15 kasımda aldım doğum günümde bana en güzel hediyeyi verdi bebegim o gün bu dünyaya neden geldiğimin bir anlamı daha olduğunu ögretti bana sevdigim :123:

Heycanla bekliyorum bende o gunu bi de merak ediyorum nasil edecegini. Aslinda en cok merak ediyorum:) ince dusunulmus ozel bisey istiyorum ama dogalda olsun yani bi senaryo islenmesin planli ama dogal gelissin. İnsallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…