- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Heycanla bekliyorum bende o gunu bi de merak ediyorum nasil edecegini. Aslinda en cok merak ediyorum:) ince dusunulmus ozel bisey istiyorum ama dogalda olsun yani bi senaryo islenmesin planli ama dogal gelissin. İnsallah:)
En güzeli canım abartıya kaçmadan planlanmış ve doğal olması bana göre içten geldiğini o sıcaklığı hissettiğinan diğer hiçbirşey umrunda olmuyor çünkü :132:
Evet o sicakligi o duyguyu hissediyim yeter orda bi incelik var onu kapalim yeter:)
Evet canım inşallah tadarsın kısa zamanda askerlik dönüşü bekliyordu bence senide ince bir teklif
kızlar merhaba,
sevgilim dün arayıp onu ankesörlüden geri aramamı söyledi. üst üste defalarca aradım hat düşsün diye ya meşgul çalıyordu yada hiç çalmadan kapanıyordu, 10 dakika boyunca aradım en sonunda biri açtı. aradığınız kişi gitti dedi, o an tüm gün telefonunu bekledim 4 sn sesini duydum oda aramadığımı düşünüp pes edip gitmiş. aradan 10 dakika sonra tekrar aradım belki bekliyodur diye, başka bir çocuk çıktı, Aytekin diye biri var mı orda dedim seslendi. 8.bölükte mi diye sordu evet dedim aynı koğuştayız dedi ben söyliyim ona aradığınızı dedi çok sevinirm dedim. ancak daha demin aradı, dün klube başında beklediğini onu aramadığımı söyledi. halbuki defalarca aramaya çalıştım hattı düşürünceye kadar. akşam basketbol oynarken kalorifere kolunu çarpıp incitmiş. revire gitmiş morarmış, az daha kırılıyormuş, duyunca çok üzüldüm dün devamlı içim sıkılıp durmuştu.komutan geldi acil kapatmalıyım dedi kapattı. yani kendimizi, duygularımızı ifade edemeden bu kadar kısa sürede kelimeleri söyleyemeyip yutuyorsan boğazın düğümleniyorsa, nasıl geçecek bu şafak?
Canim benim ne zor gecmistir gece senin icininsallah bir an once iyilesir cok gecmis olsun
evet canımgünlerin böyle geçecek olması çok kötü
Ne demek istedigini cok iyi anliyorum. Ben askere gitmeden bile cok paniktim. Mesela diyelim telefonu acmadi mesajlarima cevap vermedi krize giriyodum bisey mi oldu diye boyle yuregim agzimda atiyodu kisacik anlardi ama vurunca vuruyodu sebepli sebepsiz. Simdi cok daha kotu. Allah hepimize sabir ve guc versin. Bazen telefonda bogazim kilitleniyo soylemek istedigim yuzlerce kelime var ama hic biri agzimdan cikamiyo sok gibi bi durum
bende öyleydim, birde usta birliği bizi çok etkiledi. Amin evet korkmadan geçicek biliyorum ama geceden mesela neler söyleyeceğimi hepsini kafamda kurguluyorum. aa şunu sormayı unuttum diye, ya tüm gün telefon çalmıyor ya da aradığında birşey çıkıyor. bundan şikayet etmiyorum aslında sadece üzüldüğüm için dile getiriyorum. biliyorum zaten şikayet edilmez böyle bişi için, sevdiğine. ama zor geldi, elbet baş edeceğim bununla öğrenicem ama zorlu bir süreç. en kötüsü de hayatı senin en çok sevdiğinle birlikte böyle öğretmesi. onu kaybetme korkusu içinde yaşatması. ve bu süre içinde bırak sadece inan sabret ve olumlu şeyler yolla demek çok güç. hele ki bu hayatta önemli birçok şeyi kaybetmiş biri olarak..
Ayyy aminn insallah gerci sinyalleri verdi bana:)) askim beniiiiimmmm heycanlandim yaa insallah onuda burda paylasacagim gunler gelir:) bu arada su gelinlik modellerine bayildim ozellikle ilk modele bittim bende oyle birsey dusunuyorum. Ama arada aklim strapleze kayiyo bilmiyorum yaa tek bi tane gelinligim olmak zorunda mi? Bi onu bi bunu giysem:))
Oyle guzel anlattinki diyecek soz ekleyecek bisey yok. Neler kaybettigini bilmiyorum ama guzel bi sevgin iliskin oldugu kesin. Dunyanin buyuk bir cogunlugunun sahip olamadigi bisey
kızlar merhaba,
sevgilim dün arayıp onu ankesörlüden geri aramamı söyledi. üst üste defalarca aradım hat düşsün diye ya meşgul çalıyordu yada hiç çalmadan kapanıyordu, 10 dakika boyunca aradım en sonunda biri açtı. aradığınız kişi gitti dedi, o an tüm gün telefonunu bekledim 4 sn sesini duydum oda aramadığımı düşünüp pes edip gitmiş. aradan 10 dakika sonra tekrar aradım belki bekliyodur diye, başka bir çocuk çıktı, Aytekin diye biri var mı orda dedim seslendi. 8.bölükte mi diye sordu evet dedim aynı koğuştayız dedi ben söyliyim ona aradığınızı dedi çok sevinirm dedim. ancak daha demin aradı, dün klube başında beklediğini onu aramadığımı söyledi. halbuki defalarca aramaya çalıştım hattı düşürünceye kadar. akşam basketbol oynarken kalorifere kolunu çarpıp incitmiş. revire gitmiş morarmış, az daha kırılıyormuş, duyunca çok üzüldüm dün devamlı içim sıkılıp durmuştu.komutan geldi acil kapatmalıyım dedi kapattı. yani kendimizi, duygularımızı ifade edemeden bu kadar kısa sürede kelimeleri söyleyemeyip yutuyorsan boğazın düğümleniyorsa, nasıl geçecek bu şafak?
Buyuk supriz olmustur heralde hic beklenmedik bi olay cunku:)))
günaydınn canım..alışıyoruz artık..galiba matem döneminden cıkıyoruz artık..
kesın orda tanısmıslardır o zaman aynı bolukde dıyodu butun erzuruma gıdecek olanlar :)
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun için nasıl yanmıştır Allahım sabırler versin inşallah çabucak kavuşur askerin sağlıgına dua et canım bol bol çok zor gerçekten insan söyliyceklerini bile unutuyor telefonda konuşurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?