kızlar, usta birliğine geçerken dağıtım iznini kullamayanlar, evci izin kullanabiliolar mı hftasonu için? bileniniz var mı?
Günaydın kızlaarr:))
Kıyameti atlattık çok şükür
Bizimki sonunda gidebilmiş revire bu seferde sıra gelmiomuşBana diyor gelme yemin törenine ,göremezsi zaten beni çok kalabalık olcak dio.. Görüşemezmişiz zaten..Eşyalarını toplamaya götürceklermiş sonra en son çıktığında anca görüşürüz dio:S ki ZATEN HEMEN atlayıp yanına gelcem diyor.. Çok kararsız kaldım:26:
kızlar merhaba,
borcamda kek pişirilir mi ? pişirilirse kaç derecede nasıl olur bilen var mı acaba? kendimi oyalayacak birşeyler yapmaya çalışıyorumda:)
sizin yarenleriniz dağıtım izni kullancak mı canlar????? biz çok kararsız kaldık ya, bgn de cvp vermesi gerekiomuş ,dağıtım izimlerini bölmüşler isterse 2-4-7gün olarak. napsak die düşünüoz.kullandıgı izin kdr da geç cıkıcaklar o da var? gittiler alıştık derken hiç izin kullanmasalar mı yoksa fikrinize ihtiyacım var(
kızlar merhaba,
borcamda kek pişirilir mi ? pişirilirse kaç derecede nasıl olur bilen var mı acaba? kendimi oyalayacak birşeyler yapmaya çalışıyorumda:)
annem hep borcamda yapar canım keklerini sanki daha güzel oluyor. çok hafif yağlaman yeterli kalıplardaki kadara geerek yok. eğer ufak bir borcamsa dereceyi yok yükseltme yani kalın bir kek yapıcaksan içi pişmez. ama geniş hacimli bir borcam kullanıcaksan rahatlıkla 180 derecede pişirebilirsin. çok canım çekti anamın havuçlu tarçınlı cevizli kekinden((( ama diyet yapıyorum zayıflamam lazımmmmm :)
Pişirilir canım çokda lezzetli oluyor ben geçen gün revani yaptım ayıptır söylemesi çokta güzel oldu180 derecede pişirebilirsin arada kürdanla içinin pişip pişmediğine göre derecesini ayarlıyabilirsin tatlım
sizin yarenleriniz dağıtım izni kullancak mı canlar????? biz çok kararsız kaldık ya, bgn de cvp vermesi gerekiomuş ,dağıtım izimlerini bölmüşler isterse 2-4-7gün olarak. napsak die düşünüoz.kullandıgı izin kdr da geç cıkıcaklar o da var? gittiler alıştık derken hiç izin kullanmasalar mı yoksa fikrinize ihtiyacım var(
ahhh canımm kıyamam ben yapıyım yollıyım :):):) valla ben de normalde kalıpta yapıyordum ama kalıp ortalarda yok tuhaf bi şekilde :):) çokta canım istedi borcam olsa olur mu diyordum tam.. peki geniş bi borcam mesela 170-180 dereceyi kaç dakikada pişirmeli sence?
biz kullanıcaz canım dayanamıycaz 2 gün kullanıcak ama bana söylediği askerimin 2 gün etkilemiycek terhis tarihini dedi. bilmiyorum belki yanlıştır ama herşeyi sormuş öğrenmiş bilgileri falanda almışlar kimler gidicek dşye eğer birlikte zaman geçirme imkanınız varsa en azından 1 günü değerlendirin derim.
kızlar merhaba,
2gün izin alalım dıoz ama yoksa 4gün olsa yılbasını birlikte mi geçirsek dioruz?2gunun terhiste etkili olmaması gibbi bi durum varsa çok gzl olur
Aynen canim iyide yapiyoruz aslinda nasi gecicekti onca ay :) neyse bana biraz da iyi geldi benm nisanlim biraz odundur 5 yildir duymadigim seyleri duyuyorum telefonda ondan
selam kızlar hatay iskendrunda denizci sevdiği olanlar size bi soru yemin töreni 28 aralık olabilir dedi kardeşim sizin duyumlarınız neler acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?