benimki de öle bişiler demişti canım arasa sorcam..kafam karıştı ama ona göre alcam biletimi
Biz kullanmıycaz canım askerliği daha fazla yapmayalım diye ustasıda aynı yer ordan devam edicek öyle gelip tekrar gidip adapte olmalarıda zor olabilir ama hasrette zor tabi birşey diyemem kullanmanızla ilgili eğer bunaldıysa askerin kullansın
ustası aynı yerde olanlar 2 gün izin alabiliyorlarmıymış? ailesi gelirse eğer. şehir değiştirmemek şartıyla izin oluyormuş diye duydum doğrumu bilen var mı???
biz biletleri almıştık uçakla gidecektik 28ine bilet ayırtın diyo ama yılbaşı öncesi sıkıntı yaşarız diye korkuyorum rezrvsyon yapmazlar ki..off neyse net bişi öğrenirsem bende haber veririm canım saolasın
ben çok anlamam :))) bakarak anlıyor annemde eski üsül çatalı sokuyor üzerine bakıyor :) kokusu geldi burnuma attın herhalde fırtına :)))
ustası aynı yerde olanlar 2 gün izin alabiliyorlarmıymış? ailesi gelirse eğer. şehir değiştirmemek şartıyla izin oluyormuş diye duydum doğrumu bilen var mı???
Ben sevgilimi çok özlediim çook fazla özledim dayanıcak hal kalmadı
aynen canım doğru. bizim de öyle, başta istanbula gelicekti iki gün. ama aynı şehirde olmak şartıyla veriliyormuş o yuzden ailesi gidicek yemin töreninde iki gün onu evci gibi cıkarıcaklar beraber geçirecekler. ben aile şartlarından dolayı gidemicem sanırımçok kötü ama ne yapacağımı bilemedim şartları zorlasamda. aynı şehirde olunca gidip görebiliyorsun evli abi, evli abla anne ile çıkarıyolarmış canım
aslında doğru söylüyor, benim ki de gelme boşuna yorulma dedi, zaten çıkar çıkmaz ben gelicem dedi. ama eğer onu öyle görmek istiyorsan, ileride göremediğin için üzüleceğini düşünüyorsan git. ben gitmeyeceğim, önemli olan birlikte olmak, ha bir gün önce ha bir gün sonra çok farketmez bence
Kizlar okumak istermisiniz bilmem ama benimde esrhd e benzer bi hikayem var.
Bu arkadas sagolsun havali ama alcakgonullu bi tiptir. Tabi alcakgonullulugunu sonradn farkettim:) neyse bizim universitenin bir itiraf sitesi var. Kim kimi begenirse, yada basindan gecen ilginc eglenceli olaylari falan isim vermeden oraya yaziyo.
Bizimki bölüm temsilcisiydi o zaman. Bölumumuz 1000 küsür kisi herkes tanir bilir arkadastir falan. Dedikodusuda cabuk cikiyo tabi. Bir gun kizin biri buna itiraf yapmis. "bolum temsilcim asigim sana" falan diye. Bizimkinin arkadaslarindan biride bu itirafa yorum olarak "aradiginiz kisi x" diye direkt ifşa etmis benimkini.
Benimde bu direkt isim verme olayi hosuma gitti ve begendim o yorumu. Begenmez olaydim. Herkes benim yaptigimi sanmis o itirafi. Yani o asik kiz ben olmustum bolumun gozunde.
Aradan 2 3 gun gecti bolum calkalaniyo ama benim hic haberim yok:)
Zaten kendisiylede hic tanismiyorum (pek ilgilenmem okuldaki secim, klup bilmem ne olaylariyla)
neyse o sirada bir proje odevimiz vardi ve herkes hocalar tarafindan gruplara ayrilmisti. Benle ayni grupta olan bi cocukta benimkinden rica etmis "sen tanirsin bi bul damlayi" diye.
Neyse bu beni buldu odasina CAGİRTTİ. Resmen cagirtti:)
Ben gittim havali havali odasina sonrasi konusmalar şoyle
-beni ariyomussun
-evet. Aaa ben seni taniyorum yaa itiraftan.
-nasil ya ( bu sirada popom tavan yapmis durumda cunku fikrimce biri bana itiraf yapti o da beni ordan taniyo :) )
-ya biri bana itiraf yapmis da herkes seni sanmis
-nasil nasil yaaa ne itirafi anaaa (bu sirada butun havam sonmus soklardayim arkadaslarim gulme krizinde oda da)
Neyse biz arkadaslarla odadan ciktik ben sok olmusum. Nasil savunuyorum kendimi varya. Yapmadim etmedim bilmem ne:) hatta o kadar cirkinlestimki onu ezikleyip ben uste cikicam ki kurtulayim:)) ben ona bakarmiyim o kimdir falan filan havada ucusuyo iyice seviyeyi yerlere dusurdum.
Sonrasi klasik:) yavas yavas aldi goturdu beni. 3 4 ay sonra cikmaya baslamistik ve ben askimdan geberiyodum:)
bende şartlardan dolayı gidemiyorum maalesef( 2 gün izin alırsa uzamıyormuş sanırım askerlikleri. bana öyle dedi ama emin olmak istedim. ailesi gidiyormuş yanına bense hiçbişe yapamıyorum keşke şehir dışına çıkabilseydi. askerlere artık uçuşlar bedavaymış dün haberlerde gördüm.
selam kızlar hatay iskendrunda denizci sevdiği olanlar size bi soru yemin töreni 28 aralık olabilir dedi kardeşim sizin duyumlarınız neler acep
Adacım bi haber var mı bugün usta birlikleri belli olacaktı beni daha aramadı tetikte bekliyorum :18::18::18:
aynı durumdayız canım, evet dün haberlerde çıktı thy ile anlaşma yapılmış, doğuya gidenlerde çok yüksek ihtimal helikopterlerle teslim edilcekmiş birliklerine buna çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?