349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki de öle bişiler demişti canım arasa sorcam..kafam karıştı ama ona göre alcam biletimi

biz biletleri almıştık uçakla gidecektik 28ine bilet ayırtın diyo ama yılbaşı öncesi sıkıntı yaşarız diye korkuyorum rezrvsyon yapmazlar ki..off neyse net bişi öğrenirsem bende haber veririm canım saolasın

Adacım bi haber var mı bugün usta birlikleri belli olacaktı beni daha aramadı tetikte bekliyorum :18::18::18:

ustası aynı yerde olanlar 2 gün izin alabiliyorlarmıymış? ailesi gelirse eğer. şehir değiştirmemek şartıyla izin oluyormuş diye duydum doğrumu bilen var mı???

ustası aynı yerde olanlar 2 gün izin alabiliyorlarmıymış? ailesi gelirse eğer. şehir değiştirmemek şartıyla izin oluyormuş diye duydum doğrumu bilen var mı???

Evci izni ailesi giderse oluyor diye biliyorum canım bize verilen kağıtta öyle yazıyordu ailesi yada evli erkek kardeşi olursa aynı şehirde ikameti gösterip evci çıkılabiliniyor

tamam canım bende öğrenirsem bildirrm

Ben sevgilimi çok özlediim çook fazla özledim dayanıcak hal kalmadı

biz öyle yapıcaz canım acemiliğini izmirde yaptı ustada izmirde biz gidicez annesiyle beraber 2 gün birlikte izmirde kalıcaz.

aynen canım doğru. bizim de öyle, başta istanbula gelicekti iki gün. ama aynı şehirde olmak şartıyla veriliyormuş o yuzden ailesi gidicek yemin töreninde iki gün onu evci gibi cıkarıcaklar beraber geçirecekler. ben aile şartlarından dolayı gidemicem sanırım çok kötü ama ne yapacağımı bilemedim şartları zorlasamda. aynı şehirde olunca gidip görebiliyorsun evli abi, evli abla anne ile çıkarıyolarmış canım

bende şartlardan dolayı gidemiyorum maalesef ( 2 gün izin alırsa uzamıyormuş sanırım askerlikleri. bana öyle dedi ama emin olmak istedim. ailesi gidiyormuş yanına bense hiçbişe yapamıyorum keşke şehir dışına çıkabilseydi. askerlere artık uçuşlar bedavaymış dün haberlerde gördüm.

Çok kararsızım..onu o şekilde göremzmişim bile çok fazla asker varmış... Ve çok kalabalık olcakmış pofff

Kizlar askerim aradi. Dun gece aklima tanismamiz geldi tekrar yasadim sanki dedi. O sirada bende bunlari yaziyodum. Nasil bi tesaduf:)

aynı durumdayız canım, evet dün haberlerde çıktı thy ile anlaşma yapılmış, doğuya gidenlerde çok yüksek ihtimal helikopterlerle teslim edilcekmiş birliklerine buna çok sevindim

ZHD canım eşinle konuşabiliyormusun çok yoğunlar hiç fırsat vermiyorlarmış günde bir kere bikaç dakika duyabiliyorum sesini askerimin

aynı durumdayız canım, evet dün haberlerde çıktı thy ile anlaşma yapılmış, doğuya gidenlerde çok yüksek ihtimal helikopterlerle teslim edilcekmiş birliklerine buna çok sevindim

Yuksek ihtimal demeselerde kesin deseler artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…