349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ZHD canım eşinle konuşabiliyormusun çok yoğunlar hiç fırsat vermiyorlarmış günde bir kere bikaç dakika duyabiliyorum sesini askerimin

dün akşam aradı canım konuştuk yemin töreninden sonra cuma ve ctsi akşamı evci çıkabiliyormuş hergün gidip imza atmak şartıyla ben gidince yemin törenine orda kalcaz beraber

Az önce konuşabildim aşkımla sonundaaa
Hasta olmuş yaaa öksürüp duruyodu çok soğukmuş
Uzuuuunnnn uzuuuuunnnn konuştuk, konuşamadığımız
4 günün acısını çıkardık Gidemeyeceğimi söyledim,,
"zaten havalar böyle devam ederse kapalı amfide yapılacak
tören,sadece 1 davetli kabul ediyorlarmış mekan ufak olduğu
için" diye beni teselli ettii yavrummmm

kızlar napıosunuz ben yeni geldim işten cok yoruldum.nasıl gidiyor?bgn daha konusamadık sevdiceğimle... ama eskisi kadar üzülmüyorum.çünkü içimi rahatlattı aşkım dün..sonucta bunlar asker hergün arayamayabilirler.

dün akşam aradı canım konuştuk yemin töreninden sonra cuma ve ctsi akşamı evci çıkabiliyormuş hergün gidip imza atmak şartıyla ben gidince yemin törenine orda kalcaz beraber

Çok sevindim canım bende kalabilsem keşke günü birlik gidip dönücem cuma karşılaşırız belki orda bir sorun yoksa ordayım inşallah dağa çıkıp silah eğitimi yapıcaklarmış teslim etmişler tüfekleri dışardalar hep ya

Evet canım çok yoğunlar bizde bugünlerde birkere konuşabiliyoruz sabah duydum sesini olsun duyuyumda iyi olduğunu napalım sabredicez

o kadar ayrıntılı konuşamadık yağmur altında spor yapıyoruz dedi sadece kurulanmaları için zaman vermiyorlarmış "buna da alışın demişler" askerin olduğu yerde mantık olmaz

o kadar ayrıntılı konuşamadık yağmur altında spor yapıyoruz dedi sadece kurulanmaları için zaman vermiyorlarmış "buna da alışın demişler" askerin olduğu yerde mantık olmaz

Evet canım malesef hiçbirşeye fırsat vermiyorlarmış işimiz çok zor Allahım yardımcıları olsun sürekli burası asker ocagı ana ocagı değil diyip duruyorlarmış

kızlar askerim şimdi aradı izinle alakalı uzun uzun konuştuk evci izni dedikleri şey izinden ayrı bir olaymış yanı yemin töreninden sonra ister izne çıkıyomuşsun terhis günün uzuyormuş yada evci izni ile aileden biri gelirse her haftasonu çıkabiliceğin şekilde ayarlıyabiliyormuşsun. sevgilim şöyle örnek verdi evli olsaydık sen izmire yerleşirdin evci iznimizi çıkarırdık ben cumadan çıkar tüm h.sonumu senin yanında geçiririmdim dedi. buda terhis gününü etkilemiyormuş. fakat adres bildirmek gerekiyormuş.

askerliğini yaptığın yere göre değişiyormuş bu kural canım,kağıt üzerinde varmış öyle bir şey ama çok yapmıyorlarmış ne bu öyle askerlik mi olur çıkamazsın her hafta evci demişler sevdiceğimeyani bulunduğu yere ve komutana göre değişiyor kurallar

doğrudur canım ama bizimki yer açısından komutan açısından falan çok şanslı çok yardımcı oluyolarmış hep böyle devam eder inşallah. evci iznine çıkartmıyorlardır belki ama sonuç olarak durum bu izin ve evci izni farklı şeylermiş.

bugün hiç duyamadım sesini..çok merak ediyorum..dün düşmüştü..iyimi en azından bi duysam sesini ((

Tatlım geçmiş olsun nasıl olmuşş kii:26:
Benimki de hasta olmuş yaa çok soğukmuş
Eğitimleri baya yoğunlaşmış ondan arayamamıştır
tatlım,biz konuşurken arkadan eğitim yapanların
bağırış sesleri geliyordu

merdivenden düşmüş canım hızla koşarken..kolum çok agrıyo diyodu..bugün hiç aramadı..çok merak ettm bende..(

Kizlar benim askimda usutmus(( cok uzuldum
Bugun mebsde yemin toreni provasi varmis. Orda usutmus

Son düzenleme:
Sordum atkıya bereye falan izin yok mu diye, sadece şapkayla parka oluyomuş
üzerlerinde üşütürler tabi Kalın bişeyler verseler yaaa herkes hasta oluyo böyle

aklım benımde orada bugun

dun hava muhalefeti yüzünden trafıkte 4 saat mahsur kaldım kocacım olsaydı boyle mı olurdu donuyordum dun eve 4 saatte ulasabıldım ahh ahhh ..........

bugun huzunlendım nedense

üzerlerinde üşütürler tabi Kalın bişeyler verseler yaaa herkes hasta oluyo böyle

bizimkinin bronşiti var çavuşla konuşmuş boyunluk takıyomuş yoksa hasta olucam demiş çavuşu da tak o zaman demiş..
kantinden mi dedi anlamadım askeri malzeme satılıyo ordan aldım dedi

konuştum çok şükür ..tam çeşmeleri açmıştım ağlıyodumki aradı..aşkım yemek yapomuş tüm gün..iyimiş sızlıyo işte biraz dedi..sen yoksun ya ondan böle oluyorum dedi:))

konuştum çok şükür ..tam çeşmeleri açmıştım ağlıyodumki aradı..aşkım yemek yapomuş tüm gün..iyimiş sızlıyo işte biraz dedi..sen yoksun ya ondan böle oluyorum dedi:))

Çok sevindim tatlımmmm gözün aydınnn
Dün de benimki bütün gün yemek yapmış
Antepli, yemek yapmayı da sever ama bu kez
lanet etmiş garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…