ZHD canım eşinle konuşabiliyormusun çok yoğunlar hiç fırsat vermiyorlarmış günde bir kere bikaç dakika duyabiliyorum sesini askerimin
dün akşam aradı canım konuştukyemin töreninden sonra cuma ve ctsi akşamı evci çıkabiliyormuş hergün gidip imza atmak şartıyla ben gidince yemin törenine orda kalcaz beraber
kızlar napıosunuz ben yeni geldim işten cok yoruldum.nasıl gidiyor?bgn daha konusamadık sevdiceğimle... ama eskisi kadar üzülmüyorum.çünkü içimi rahatlattı aşkım dün..sonucta bunlar asker hergün arayamayabilirler.
Çok sevindim canım bende kalabilsem keşke günü birlik gidip dönücem cuma karşılaşırız belki orda bir sorun yoksa ordayım inşallahdağa çıkıp silah eğitimi yapıcaklarmış teslim etmişler tüfekleri dışardalar hep ya
o kadar ayrıntılı konuşamadık yağmur altında spor yapıyoruz dedi sadecekurulanmaları için zaman vermiyorlarmış "buna da alışın demişler" askerin olduğu yerde mantık olmaz
kızlar askerim şimdi aradı izinle alakalı uzun uzun konuştuk evci izni dedikleri şey izinden ayrı bir olaymış yanı yemin töreninden sonra ister izne çıkıyomuşsun terhis günün uzuyormuş yada evci izni ile aileden biri gelirse her haftasonu çıkabiliceğin şekilde ayarlıyabiliyormuşsun. sevgilim şöyle örnek verdi evli olsaydık sen izmire yerleşirdin evci iznimizi çıkarırdık ben cumadan çıkar tüm h.sonumu senin yanında geçiririmdim dedi. buda terhis gününü etkilemiyormuş. fakat adres bildirmek gerekiyormuş.
askerliğini yaptığın yere göre değişiyormuş bu kural canım,kağıt üzerinde varmış öyle bir şey ama çok yapmıyorlarmış ne bu öyle askerlik mi olur çıkamazsın her hafta evci demişler sevdiceğimeyani bulunduğu yere ve komutana göre değişiyor kurallar
bugün hiç duyamadım sesini..çok merak ediyorum..dün düşmüştü..iyimi en azından bi duysam sesini((
Tatlım geçmiş olsun nasıl olmuşş kii:26:
Benimki de hasta olmuş yaa çok soğukmuş
Eğitimleri baya yoğunlaşmış ondan arayamamıştır
tatlım,biz konuşurken arkadan eğitim yapanların
bağırış sesleri geliyordu
Kizlar benim askimda usutmus(( cok uzuldum
Bugun mebsde yemin toreni provasi varmis. Orda usutmus
Sordum atkıya bereye falan izin yok mu diye, sadece şapkayla parka oluyomuş
üzerlerinde üşütürler tabiKalın bişeyler verseler yaaa herkes hasta oluyo böyle
konuştum çok şükür ..tam çeşmeleri açmıştım ağlıyodumki aradı..aşkım yemek yapomuş tüm gün..iyimiş sızlıyo işte biraz dedi..sen yoksun ya ondan böle oluyorum dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?