349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim de akşam olunca içimi bir hüzün kaplıyor yaa özlem daha bir basıyor..

Kizlar ben birligin iletisim numarasini arasan sevdicegimi cagirip konustururlarmi acabaa ??

kızlarr uçakla daha önce gitmedim bi yere. beni otobüs tutuyor ilaç alıyorum. uçakta da almam gerekir mi??

Canım istisna bir durum olmazsa uçak sallanmaz, mideni bulandırmaz bu yönden otobüse göre çok daha iyi yani Kaç saat uçacaksın? Alma bence ilaç, uyku yapıyormuş boşver..

Kizlar askim aradi, ağlatti beni köpek ya :) mektubumu almis, daha okumamis ama hemencecik koklamis, hep sen koktum simdi diyo, burnuna bi cekisi var kokuyu gelicem pazar dedimm 1 saat icin yorulma dedi sen karisma ozledim geliyorum haber verdim sadece dedim gel bende istiyorum dedi.. Aglatti benii ya cok ozledim burda vakit gecmiyo hic diyo 13 dk konusabildiiik.. ozledim askiim gel artikk gel hep yanimda kal ya

Gozunaydiiiiiinnn:) canim benim bak aradi iste oh cok sukur rahatladin bi:) ya bende mektup yollamak istiyorumda okuyunca daha fena olmasindan korkuyorum:) 1 hafta sonra geliyo canini sevdigim ondan bi rahatlama var ustumde

Bende verdim mektubumu ama okudumu okumadımı bilmiyorum arayıncada heycandan sormak gelmiyo aklıma ama sorucam bu sefer

Gozunaydiiiiiinnn:) canim benim bak aradi iste oh cok sukur rahatladin bi:) ya bende mektup yollamak istiyorumda okuyunca daha fena olmasindan korkuyorum:) 1 hafta sonra geliyo canini sevdigim ondan bi rahatlama var ustumde

Benimkinde yol izni istemis normalde ktm ile gidicekti, hastam var demis yalanini sevdigim :) kimseye soyleme sakın dedi senle olucam dedii eşeek :) ah nasill ozledimm koca bebegimii.. ama dayanamicam ben pazarr gidiyoruumm :) veee senin ceyizin hazir mi dedii bana.. Yolla caniim yaz icindekileri bence duygusallasiyolar ama cok hoslarina gidiyo.

Umarım benim bebeğimde mutlu olmuştur okuyunca :)

kızlaarr..smdı askerım aradıı..4 ocakta yemn torenı var aılesıde olucak muhtemelen brlkte gıdıcektık..babamla fln knstm gunubırlk cuma gidip gelıcektm,ama smdı dyokııı annemler cuma gelsn yemn torenıne,o gece onlarla kalayım ctesı sen gel bı gunde brlkte gecırelm dyo..hem yemn torenını gormk ıstyrmm benn ama bı taraftan onla dolu dolu 24 saat gecırmek ıstıyorumm :26: ama oyle olrsada evdekılere ne dıycm hafta ıcı olsa neysede haftasonu nerde kalcaksn derlersee bilemedım ben

bence ikincisi daha mantıklı ben senn durumunda olsam ikinciyi secerdim sevdigimle dolu dolu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…