Anladım cnm o zaman durumu izah edip askerine yemin törenine katılacagını söylersin
Benimkinde yol izni istemis normalde ktm ile gidicekti, hastam var demis yalanini sevdigim :) kimseye soyleme sakın dedi senle olucam dedii eşeek :) ah nasill ozledimm koca bebegimii.. ama dayanamicam ben pazarr gidiyoruumm :) veee senin ceyizin hazir mi dedii bana.. Yolla caniim yaz icindekileri bence duygusallasiyolar ama cok hoslarina gidiyo.
kızlar bende mektup yazmak istiyorum ama adres kısmını napcam bilmiyorum..
ebruuli canım ailene yalan söyleme ama kalırsın onlarda bir şey uydurursun sonra senin yalan söylediğini hem erkek tarafı bilir hem senin ailen öğrenir senin için kötü olur canımyemin töreni evet güzel ama çok çokta önemli değil bence yani onunla bir gün geçirmek daha mantıklı geliyor bana:26:tabi senin kararın canım
mektup yazasım geldi benim ya ama kpssye çalışmaktan duygusallık kalmıyoki mektup yazsam kendi sıkıntılarımı anlatırım ben
Canm askerinin verdigi adrese gonderceeksin.benim askerim boluguni falan soyledi onu yazdim direk..ulasmis bugun eline
onun aılesı ctesı doncek canım,onlarda bılmıycek benım gıdip kaldıgımı..bilemyrm yaa planımıda yapmstm hersy yolundaydı smdı kafam karstı..cuma gelıp gıdeyım ben dedm,oda bikaç saat ıcın o kdar yolu cekme 4 ay görusemycz belkı bdaha dedı..aman ne zorms bee bu işleerr
evet canım çok zor gerçekten ve nedense zor durumda kalan biz oluyoruzo gelsin camdan girsin bacadan girsin
çok normal canım bende senin gibiyim anlayabiliyorum seni o yüzdenpeki hangi şehirdesin sen ve nişanlın hangi şehirde,şehir mi değiştirmen gerekiyor
ankaradayım canım..oda kutahyada..hızlı tren var eskıshrden aktrmalı 3 saat fln..yanı gunubırlk gdıp gelmk cok yıprtmaz benı
Ufff karti bitti galiba bu aksam aradi tekrar aricam ama 10 dk kalmis bitebilir dedikesin bitti yoksa arardi benim askim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?