349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ebruuli canım ailene yalan söyleme ama kalırsın onlarda bir şey uydurursun sonra senin yalan söylediğini hem erkek tarafı bilir hem senin ailen öğrenir senin için kötü olur canımyemin töreni evet güzel ama çok çokta önemli değil bence yani onunla bir gün geçirmek daha mantıklı geliyor bana:26:tabi senin kararın canım
mektup yazasım geldi benim ya ama kpssye çalışmaktan duygusallık kalmıyoki mektup yazsam kendi sıkıntılarımı anlatırım ben

Ooo ceyiz meyiz bir teklif mi geliyo ne?

onun aılesı ctesı doncek canım,onlarda bılmıycek benım gıdip kaldıgımı..bilemyrm yaa planımıda yapmstm hersy yolundaydı smdı kafam karstı..cuma gelıp gıdeyım ben dedm,oda bikaç saat ıcın o kdar yolu cekme 4 ay görusemycz belkı bdaha dedı..aman ne zorms bee bu işleerr

evet canım çok zor gerçekten ve nedense zor durumda kalan biz oluyoruzo gelsin camdan girsin bacadan girsin

Ben gitmicem galiba yemin törenine Annesigilde gitmicek çok yalnız hissedermiki kendini :26:Ama kendi diyor gelmeyin diye OFF bilemedim ben onu

yok canım ya deme öyle şeyler aa çok ayıp hem ne demekmiş o dediklerincanım hala imkanın var ama yeminden sonraki gün görüşebiliceksiniz öyle değerlendir canım?nişan falan var mı?
sinemis canım ailesi gitmiyosa tabiki yalnız hisseder kendini ama mizacına bağlı böyle şeyleri takmıyosa hissetmez zaten 1 saat bir şey sürüyor

evet canım nişanlıyız,yanı aıleler arasında yuzuk takldı gttı askere..
ayyy kafam corba olduuu,byle seylerı takarımda benn :)

çok normal canım bende senin gibiyim anlayabiliyorum seni o yüzdenpeki hangi şehirdesin sen ve nişanlın hangi şehirde,şehir mi değiştirmen gerekiyor

Canım mizaç askerde değişior da:/ Kendi dior gelme soğuk kar kıyamet bişe olur/ Ben gelcem zaten hemen o parayı beraberken harcarız dio.. Zaten yemin töreninde görüşemiomuşuz, Eşyalarını toplayıp çıkana kadar konuşamıomuşuz

çok normal canım bende senin gibiyim anlayabiliyorum seni o yüzdenpeki hangi şehirdesin sen ve nişanlın hangi şehirde,şehir mi değiştirmen gerekiyor

ankaradayım canım..oda kutahyada..hızlı tren var eskıshrden aktrmalı 3 saat fln..yanı gunubırlk gdıp gelmk cok yıprtmaz benı

canım o zaman hiç kasma ya görüşücek imkanınız varmışta bak hem gidiceksende tek başına gidiceksin değil mi?tek başına bekle bekle sıkılırsın

Ufff karti bitti galiba bu aksam aradi tekrar aricam ama 10 dk kalmis bitebilir dedi kesin bitti yoksa arardi benim askim ya

ankaradayım canım..oda kutahyada..hızlı tren var eskıshrden aktrmalı 3 saat fln..yanı gunubırlk gdıp gelmk cok yıprtmaz benı

peki gece kalırsan nerde kalıcaksın canım otelde mi, birde gündüz gidip dönmeni ailen problem yapmaz değil mi?gündüz gidersen onuda mı söylemiceksin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…