349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım o zaman hiç kasma ya görüşücek imkanınız varmışta bak hem gidiceksende tek başına gidiceksin değil mi?tek başına bekle bekle sıkılırsın

aılesı gıderse benıde gotururler canm..ama babası rahatsz bıraz gtmeyedeblrler..gtmezlerse zaten yemn torenıne gıdıcem yalnz brakamam onu orda..gıtmelerınıde evcı olabılmesı ıcın ıstyrz bı gun onlarla bıgun brlkte kalrz dedı..yanı hersey kayınvalıdeme bağlı belkı gelın kaynana brlkte atlar trene gıderız

peki gece kalırsan nerde kalıcaksın canım otelde mi, birde gündüz gidip dönmeni ailen problem yapmaz değil mi?gündüz gidersen onuda mı söylemiceksin yoksa

hıcbı fıkrm yok canm soramadım ama otelde kalmayız..soncta evlılık cuzdanını elımıze almadık daha oteldekler nasl karslarr,bu durumda bızı rahatsz eder halıyle..
orda unv okuyan bı arkdsı var onun evını dusunmustur belkı dıye dusunuyorum..
gunduz gıdıp gelrsem soylycem canm sabah ılk trenle gıdıce aksam 5de tekrar donus trenı var..
kalırsam gızlı gıdıcem mecburen :2:

her türlü zor canım sen kendine göre yapıcaksın artık ortaya karışık bir şeylerkolay gelsin canımhm canım şu hiç kasma orda bekler bekle rsıkılırsın msjını sinemis için yazdım ben:)

Son düzenleme:
ayy kız ben yemın torenınde sıkılırsın anlamnda bana soyledın sandm ıyı dığılım
bakalm canm zaman gostersn artkk .)

kızlar usta birliği aynı ilde olanlara yol izni veya evci izni vermemişler(neymiş birlikten birliğe farklılık varmış saçma) çok ama çok üzüldüm yaa:'( mecbur 2gün izin aldık, bu da demek oluo ki 2 gün geç terhis olucak((((((

aa canım nerden öğreniyoruz bu bilgiyi her yerde aynı mı bu durum?
hm sizinkiyle benimki farklı karıştırıyorum sizinkiler yeminden sonra usta birliklerine geçicekler doğru canım ama mantık çok saçmaymış

Son düzenleme:

yarenim söledi cnm,hatta bu akşam saat 8e kdr kaç gün izin kullancaklarını yazdırıolarmış hemen. yemin töreninden sonra 5te aynı ildeyse teslim olması gerekıomuş. yemin törenis onrası aileden bir de gelse adres de verilse evci izni yokmuş. normal izin kullanmaya giriomuş ve geç terhis olcak tabi. başka kimseyle konusmadım ama etimesgutta böle((((((

Biraz once konustuk bizde.usta birligi erzurum..kendisi teslim
Olacakti ama ucakla gotureceklermis.ktm ler gibi gec ulasmazlar yerlerien dimi?ya bikac gun haber alamazsam diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…