canım o zaman hiç kasma ya görüşücek imkanınız varmışta bak hem gidiceksende tek başına gidiceksin değil mi?tek başına bekle bekle sıkılırsın
peki gece kalırsan nerde kalıcaksın canım otelde mi, birde gündüz gidip dönmeni ailen problem yapmaz değil mi?gündüz gidersen onuda mı söylemiceksin yoksa
hıcbı fıkrm yok canm soramadım ama otelde kalmayız..soncta evlılık cuzdanını elımıze almadık daha oteldekler nasl karslarr,bu durumda bızı rahatsz eder halıyle..
orda unv okuyan bı arkdsı var onun evını dusunmustur belkı dıye dusunuyorum..
gunduz gıdıp gelrsem soylycem canm sabah ılk trenle gıdıce aksam 5de tekrar donus trenı var..
kalırsam gızlı gıdıcem mecburen :2:
ayy kız ben yemın torenınde sıkılırsın anlamnda bana soyledın sandmıyı dığılım
bakalm canm zaman gostersn artkk .)
sus kız benimki 2 günde bir arayabiliyo almayım seni ayağımın altınayolarım saçını başını
Hahahah ya 2 gunu 1 gunu mu var dakikalari sayiyorum ben ne farkeder
kızlar usta birliği aynı ilde olanlara yol izni veya evci izni vermemişler(neymiş birlikten birliğe farklılık varmış saçma) çok ama çok üzüldüm yaa:'( mecbur 2gün izin aldık, bu da demek oluo ki 2 gün geç terhis olucak((((((
bizde en ufak şeye tartışıyoduk gitmeden önce..stres yapıyodu farkındaydm ..ama 1 haftadır sanki onları hiç yaşamamış gibiyz çok şükür
her gün arıyor tabi seninki nerden biliceksin kıymetini hıhher gün aranmak çok başka canım ertesi gün gene arayacağını bilmek hele şahane ama bugün aradı yarın aramayacak diye bilmek çok kötü
Valla yasamayan bilemez ondan bilemiyorum
Kızlarrrrrr Bernardo'da 1 alana 1 bedava varrmışşş, çeyiziniz için bişeyler
almayı düşünüyosanız göz atın derim
ben henüz kitapçılardaki indirilimli kitaplara bakma aşamasındayım canım
aa canım nerden öğreniyoruz bu bilgiyi her yerde aynı mı bu durum?
hm sizinkiyle benimki farklı karıştırıyorum sizinkiler yeminden sonra usta birliklerine geçicekler doğru canım ama mantık çok saçmaymış
ben sürpriz olsun istiyorum..sadece kaçıncı bölük oldugnu biliyorum..sorsam anlar hemen..
tek vesaıtle ısımızı hallledermıyız yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?