349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canm oncelkle ıcın rahat olsunn..ankara evet soguk ayaz falan ama normal yanı kıs mevsımındeyızz..
kuzenm etımesgtta asteğmen bugun onunla gorustuk,bzde sıkmıyoruz askerlerı dedı..hatta zorunluluk getrmsler hergun aıleler arancak mutlaka dıye..cok yormuyoruz adamlar okumus kulturlu ınsanlar amelelık yaptrmaz kmse kı paşalar gıbıde bakıyoruz dedı..için rhat olsn yanı

Valla zaten şükrediyorum ankara çıktı diye...Hasta olmuş kapmış soğuğu hemen ama alışcak artık Ustasıda güvercinlikde olcak.. Zorlanmaz diolar:)

çok tesekkur ettım zaman gecmıyor resmen salı gecesı atlıyıp gıdıcem ama gunler bıtmıyor var daha 4 gun bıde rısk ya goremezsem dıyeee

Pazaar kastamonu yolcusuyum aşkimii görceem pastalar börekler yapicam bebegime yarin akşam ustuunden :))) Öküzüm nasil seviniyoo :)

bende bu haftasonu değil önümüzdeki haftasonu gitmeyi planlıyorum ama nasıl gıdıcem alırla rmı bılmıyorum neyse gıdebılırsem paylasırım kızlar sızınle ankara yolları gozukuyor en kotu 4 ocakta yemın torenı var ıns o zaman :) iyi geceler hepinize bende telefonda görüşemedim 2 gündür

hatta sarma borek yapmayı planlıyorum gıremez gorusemessem boreklerıde baskaları yıcek artık

En rahat gün pazar, almama gibi bi şanslari yok tabiki alirlar. En fazla biraz beklersin ziyaret yerinde.. Ben birliği aradim sordum, pazar akşama kadar görüş vardi. Ayrica sizin ankara ise, gonul rahatligiyla git canim, pazar tavsiye ediyorum ama. İşimi riske atmayim diyosan birliğin iletişim numarasini arayip sorabilirsin.

Günaydın kızlar askerim aradı az önce onunla uyandım diyebilirm Dün akşam biliyosunuz aramadı diye üzülüyodum ama akşama kadar eğitimden vakit olmuyormuş , bide hasta olmuş bebeğim revirde iğne yapmışlar :2:Rüyasında görmüş beni ben unutmuşum onu o geldiginde soğuk davranıyormuşum , küscem baak dedim güldürdüm onu azcık kıyamam yalnızlıktan neler düşünüp yatıyo kimbilir Bende ona günlüğü hergün yazdgmı söyledim :) Verdigim mektubu okuyomuş bu arada, son anda sormayı akıl etdim daha az önce okudum dedi Bitanem benim sesini duymak bile o kadar güzelki

Benide 7ye 10 kala aradi 22 dk konustuk tam:) cok guzeldi sesiyle uyanmak cok cok guzeldi oyle huzurluyumki bu sabah

Dün akşam bebegimin sesiyle uyudum sabah onun sesiyle uyandım dünyalara değişmem bu güzelliği şükürler olsun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…