- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
güle güle kullan nehirnilcim :) Bakalım bugün kimler telefon alacak :) Güzel huzur doluuuu bol telefonlu-hasret gidermeli bi gün olsun herkese
Çeyize eklediğim yeni mini minicik çeyizcikler daha zamanına vardı aslında ama şimdiden denk gelmişken alıyım dedim rengi cezbetti
Eki Görüntüle 584270
güle güle kullan canım çeyiz alışverişi bitmiyoooooooooorrrrrr hep eksik çıkıyo bi yerlerden
Teşekkür ederim canım daha güzelleride sana olsun inşallahhiç aklımda yoktu sonlarda alırdım ama rengi çok canlı hoşuma gitti internetten aldım markafoniden elime geçsin bakalım nasıllar
ne alırsan yanına kar kalıyor canım iyi yapmışsın trendyol,dekoreko,altıncı cadde güzel ev eşyaları satıyor orjinal şeyler var markafoniden bi kaç kez alışveriş yaptım 1 ürün iptal ettiler elimizde yok diye sonra aldıklarımın içine saten nevresim takımı koymuşlar yanlışlıkla! kargoya götürene kadar canım çıktı çok ağırdı iade ettim ekmek sepeti aldım kumaşları sararmıştı saklama kavanozu aldım 4 tane kapaklarının kenarları küçük küçük kırık geldi o günden beri soğudum onlardan açıkçası
Markafoni benimde habersiz iptal etmişti bir siparişimi bundada sorun çıkarsa birdahada yapmam canım önceki gibi değil artık bozdular
hakikaten bozdular kırılacak eşyaları filan çok özensiz gönderiyorlar. Sanırım iade etme seçeneğinin rahatlığına güveniyorlar iyide o kadar alışveriş yapıyorum günlerce bekliyorum açıkası kargoya kadar götürüp yorulmak beni bunaltıyo
günaydın kızlar. herkese iyi bir haftasonu geçirmesini dilerim. işinize karışmak istemem tabi ama bu tarz şeyleri neden internetten alıyorsunuz halbukı gidip yerlerinde görerek beğenerek dokunarak almak kadar keyiflisi yok. hem dolaşarak zaman geçiriyosun hem beğendiğin şeyi hemen alıp evine götürüyorsun gelmesi için sabırsızlıkla beklemene gerek yok. bide gittiğin yerde almak istediğin şeylere bakarken hayal kurmak çok keyifli oluyor belki internette fiyat cazip geliyor ama inanın dışardada uygun fiyatlı yerler bulabilirsiniz. tabi herkes kendi bilir ama ben hep dışarda yapıyorum alışverişimi
tabi görerek almanın tadı başka ama ben küçük bir yerde yaşıyorum her şey hem pahalı hemde beğenebileceğim hiçbirşey yok biraz daha orta yaşa hitap ediyor yakın illere gidip eşya alamıyorum haftada1 gün tatilim var ve arabamız filan yok internette görünce dayanamıyorum açıkçası
günaydın kızlar. herkese iyi bir haftasonu geçirmesini dilerim. işinize karışmak istemem tabi ama bu tarz şeyleri neden internetten alıyorsunuz halbukı gidip yerlerinde görerek beğenerek dokunarak almak kadar keyiflisi yok. hem dolaşarak zaman geçiriyosun hem beğendiğin şeyi hemen alıp evine götürüyorsun gelmesi için sabırsızlıkla beklemene gerek yok. bide gittiğin yerde almak istediğin şeylere bakarken hayal kurmak çok keyifli oluyor belki internette fiyat cazip geliyor ama inanın dışardada uygun fiyatlı yerler bulabilirsiniz. tabi herkes kendi bilir ama ben hep dışarda yapıyorum alışverişimi
oyle bir durumda tabi haklısın ama büyük yerlerde netten alışveriş yapmanın bence pek bir cazibesi yok. kampanyalar bazen benimde gözüme takılmıyor değil ama güvenemiyorum işte napcan huuy :)
Haklısın tabi canım ama mesela ben sarevin mağazasına hiç rastlamadım buralarda bulamıyorum mecburen netten yapmak durumundayım taçın aynı şekilde bütün seçeneklerini burda bulabiliyorum diğerleri kendi magazasından tabi kırılıcaklar yemek takımları falan onlar yerinden nevresim havlular ilk defada böyle küçük parçalar aldım bakalım nasıl gelicek
canım sarevin migrosun bodrum katında mağazası var istabul outlette sarar mağazanın içindede bölümü var. taçında bildiğim kadarıyla ambarlıya çıkarken fabrika satış yeri var zorlunun binasında. bizim bu taraflar daha bol bereketli yerler bu açılardan fabrikalar ve avm ler çok olduğundan daha kolay ulaşabilirsin.
tabi canım büyük yerdeysen tercihin fazla pazarlık yaparsın araştırırsın en iyisini kaparsınama burda pazarlık filan yapamazsın bikaç esnaf var onlarda nasıl olsa buranın halkı bize muhtaç diye düşünüyo fazla fazla paralarla satıyo
İstanbul outlette yok tatlım özellikle gidip sordum kaldırmışlar sanırsam yok bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?