- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
doğrudur canım ben uzun zamandır gitmedim işlemediği için kaldırmışlardır. bu arada ambarlıda mudonun outleti var çok güzel şeyler oluyor. mudo concept normalde biraz pahalı ama burda avantajlı şeyler bulabilirsin taçın fabrika satış mağ. da gezmeni tavsiye ederim.
aynen öyle işte canım bide fena pazarlık yaparım ben :))) illah ettiririm adamı :)) ama senin durumunu anladım canım net senin için çok daha avantajlı olacaktır. ufak yerlerde esnaf daha bir çakal oluyor sanki dediğin gibi bana muhtaç güdüsü oluyor adamlarda sıkıntılı yani.
geçenlerde ayakkabı alayım dedim yan yana dükkanlar var e baka baka beğenip alcaz işte ilk girdiğim dükkana tekrar girdim beğendim ayakkabıyı 60 tl dedi pazarlık yapmaya başladık 5 tl bile inmedi diğer dükkanlarda yok bunlardan falan filan dedi mecburen aldım çok fenalar
:)))) ayakkabı işte en büyük zaaflarımızdan bikere bende bi ayakkabıya öldüm pazarlık yapmaya çalışıyorum adam istediğim fiyata düşmedi almıyorum dedim döndüm arkadamı gidiyorum arkadan bağrıyor gel tamam işte şukadar daha düştüm diye. inat ettim benim istediğime yaklaştı ama düşmedi almadım gittim ama sonra bütün yol boyunca pişmanlıktan öldüm sevgilime diyorum neolur dönelim alalım hayır dedi aklın başına gelsin madem bukadar beğendin ozaman alıcaktın dedi dönmedi((( ayakkabılar hala aklımda :)))
biraz inatçılık var demekki sende bende hiç pazarlık edemem beğendiysem alır giderim saf gibi
sizi bu kadar çok nasıl arayabiliyorlar ya çok şaşırıyorum kızlar:44:sizinkileri görüp iyi gene benimkine niye günde 3 kez arayıp 15 dakika 22 dakika falan konuşmuyorsun diye patlamıyorum
mrb kıslarr, bugün aşkımm aradı :102: 20 dk konuştukhala grip iyileşememiş o öksürdükçe ben mahvoldum :85:
yolug82 canım öyle düşünme,evet hepimiz 20 dakika konuşucak kadar şanslı olmuyoruz ama şu ilk zamanlarda olabildiğince sabırlı olmak gerekbak mesela benimki bugün yemekhanede nöbetçiymiş hani diğerlerine daha rahat olmasına rağmen bugün sadece 1 kere aradı ve 4 dakika konuşabildik sadece
beni 2 günde bir arıyor. pek bişe yaptığıda yokmuş hani soruyorum rahatım diyor. yemek bulaşık şu bu işleri yaptırıyorlar mı orda diyrm, yok diyor. hani boş olmasına rağmen sıraya giripte aramaya üşenyior gibi geliyor. ya da ben iyice kafayı yedim. erken yattık diyor bazen ama herkes erken yatmasına rağmen arıyor sevdiğini, öyle yatıyor. sabırlı olmam lazım geldiğinde kızarım artık ona :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?