349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ambarlıya bi gitmek lazım ozaman teşekkür ederim canım

geçenlerde ayakkabı alayım dedim yan yana dükkanlar var e baka baka beğenip alcaz işte ilk girdiğim dükkana tekrar girdim beğendim ayakkabıyı 60 tl dedi pazarlık yapmaya başladık 5 tl bile inmedi diğer dükkanlarda yok bunlardan falan filan dedi mecburen aldım çok fenalar

:)))) ayakkabı işte en büyük zaaflarımızdan bikere bende bi ayakkabıya öldüm pazarlık yapmaya çalışıyorum adam istediğim fiyata düşmedi almıyorum dedim döndüm arkadamı gidiyorum arkadan bağrıyor gel tamam işte şukadar daha düştüm diye. inat ettim benim istediğime yaklaştı ama düşmedi almadım gittim ama sonra bütün yol boyunca pişmanlıktan öldüm sevgilime diyorum neolur dönelim alalım hayır dedi aklın başına gelsin madem bukadar beğendin ozaman alıcaktın dedi dönmedi ((( ayakkabılar hala aklımda :)))

biraz inatçılık var demekki sende bende hiç pazarlık edemem beğendiysem alır giderim saf gibi

selam kızlar nasılsınız...ben oturuyorum öyle..bgn baya uyumusum..dün sevdiğimle konustuk grip olmus kıyamam ben ona sesi fena geliyordu

Günaydın kızlar
Biz sabah öğle akşam konuşuyoz maşallah:) hersabah 6 da uyandırıyor beni Konuşuyoruz ama ben sersem oluyorum tabi kapatınca tekrr uyuyorum bide 12 de kaldırıyor ... Dün akşam arayamadı Kuşumm çok dert etmiş diyo özür dilerim çok uğraştım bulaşık bitmedi:/ Bulaşık yıkatıolarmış kuşuma Anıtkabirdeler şimdi.. Yemin törenine gitmicem galiba:/

sizi bu kadar çok nasıl arayabiliyorlar ya çok şaşırıyorum kızlar:44:sizinkileri görüp iyi gene benimkine niye günde 3 kez arayıp 15 dakika 22 dakika falan konuşmuyorsun diye patlamıyorum

sizi bu kadar çok nasıl arayabiliyorlar ya çok şaşırıyorum kızlar:44:sizinkileri görüp iyi gene benimkine niye günde 3 kez arayıp 15 dakika 22 dakika falan konuşmuyorsun diye patlamıyorum

Ben benimkine dun sordum canim hemen cevap verdii. Daha cok aricak vaktin yok mu dedim . Var ama cok yorgun oluyorum herseyin sirasi var tuvalet sirasi duş sirasi bilmem ne derken arayamiyorum dedi.. Sen yinede firsat bulunca ara dedim. Bizde anca aksam 5-8 arasi 20 dk konusabiliyoruz bu da en fazla

ilk hafta uyuyamıyordum, bu haftada yataktan kalkamıyorum.sürekli uykum var nolcak bu halim benim. sesini bi duysaydım düzelirdim ama aramıyor.haftasonu olmasına rağmen aramıyor beni !!

yolug82 canım öyle düşünme,evet hepimiz 20 dakika konuşucak kadar şanslı olmuyoruz ama şu ilk zamanlarda olabildiğince sabırlı olmak gerekbak mesela benimki bugün yemekhanede nöbetçiymiş hani diğerlerine daha rahat olmasına rağmen bugün sadece 1 kere aradı ve 4 dakika konuşabildik sadece

Son düzenleme:
kızlar benmki ile acil konuşmam gerekyo ama birliğn telefon numarasını bilmiyorum iskenderun da 19. ..tel numarası nasıl bulabilirm ..bilen varmı??

canım adres çubuğun aratıp yazınca çıkmıyor mu herhangi bir numara?118li numaraları arayıp öğrenebilirsin canım aklıma başka bir şey gelmedi:44:

beni 2 günde bir arıyor. pek bişe yaptığıda yokmuş hani soruyorum rahatım diyor. yemek bulaşık şu bu işleri yaptırıyorlar mı orda diyrm, yok diyor. hani boş olmasına rağmen sıraya giripte aramaya üşenyior gibi geliyor. ya da ben iyice kafayı yedim. erken yattık diyor bazen ama herkes erken yatmasına rağmen arıyor sevdiğini, öyle yatıyor. sabırlı olmam lazım geldiğinde kızarım artık ona :/

canım benide 2 günde 1 arıyor ve aradığında da nerde 20 dakikalar5 dakika konuşabiliyoruz, ben çok takmıyorum canım ya ben ondan daha iyi durumdayım sonuçta aramazsa o kaybederkendimi aramadı diye helak etmek yersiz geliyor sıraya mı geçmeye üşendi,yorgun bir an önce uyumak mı istiyor gitsin uyusun o zaman erkekler orda da benciller bunu unutmayalımbunun için onları suçlamam ben çünkü öncelik fizyolojik ihtiyaçlardır o nedenle kendini düşünücek tabiki bunu az çok biliyoruz o yüzden kendimizi yıpratmayalım sonuçta onlarda keyiflerinde aramıyor değiller böyle düşün canım

canım bazılarının psikolojisi daha farklı işliyor orda mesela benimki bana aslında seni 2 günde bir arasam daha iyi olur dedi kahroldum öyle diyince niye diye sordum dayanamıyorum sesini duyunca dedi alışamıyorum buraya aklıma düşüyosun dedi kimi sevdiğinin sesinden güç alır kimide dayanamaz sevdiğinin sesini duymaya öyle olabilir bence açıkça konuş sevgilinle bana öyle diyince üzüldüğümü ve bütün gün ondan gelecek tek haberi beklediğimi telefon hep elimde dolandığımı onu merak ettiğimi söyledim haklısın özür dilerim dedi yani seninkinde de böyle bi durum olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…