349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yarim saate yakin konustuk yine:) arkadas ziyarete gitmis bugun resimleri atti o da superim yani:)

kesinlikle katılıyorum benide 2 günde bir arıyor hatta geçen 3 gun oldu oyle aradı aradıgında da en fazla 5 dk konusabılıoruz sesı hep durgun bı yorgun gelıyor ıyıyım dıyor ama alısamamıs bellı. yanı bencede takılacak bırsey yok once saglıklarına dıkkat etsınler bazen 7de yatırıyolarmıs bıle.

nasıl fotoğraf çekebilmiş ziyarette cnm serbest mi öyle??

Sanirim telefonuyla cekmis. Cunku fotograf makinesiyle gidecegini zannetmiyorum erkek sonucta:)
Gecen haftada babasi gitmisti ziyaretine o da telefonuyla cekip yollamisti bana. Hatta yarim saatden fazla konusmustuk babasinin telefonundan

Sanirim telefonuyla cekmis. Cunku fotograf makinesiyle gidecegini zannetmiyorum erkek sonucta:)
Gecen haftada babasi gitmisti ziyaretine o da telefonuyla cekip yollamisti bana. Hatta yarim saatden fazla konusmustuk babasinin telefonundan

yani ziyarete giderken telefon serbest mi? ee bu cok ıyı :)

Topiğimiz çok durgunlaştı:92::92:Nerdesiniz kızlarrrr..:103: Forma girmek isteyenler başladınızmı sporaAz kaldı yemin törenlerine:)) Kuaföre gidip bakım yaptırmalıyım gelmeden

Topiğimiz çok durgunlaştı:92::92:Nerdesiniz kızlarrrr..:103: Forma girmek isteyenler başladınızmı sporaAz kaldı yemin törenlerine:)) Kuaföre gidip bakım yaptırmalıyım gelmeden
Ben finallerimin bitmesini bekliyorum diyete ve spora baslicam ama simdi onlari dusunecek halim yok malesef

burdayım ben yaa bak mesajını okudum ıyıce heyecn yaptım ya az kaldı dımı yemın torenıne :))))
Az kaldı azz 6 gün sonra kavuşuyorum ben mesala

Ben finallerimin bitmesini bekliyorum diyete ve spora baslicam ama simdi onlari dusunecek halim yok malesef

Benmde haftaya finaller var canım Bi yandan da kpss:26: Diyete başladımda spor için bende final sonrasını bekliyorum

Benimki dun mektubu okuyup aricam demisti aramadi ya bozuldummm

Benimki dun mektubu okuyup aricam demisti aramadi ya bozuldummm

Canım öküz diyip duruon adama Aramaması normal sanki Malsef erkekler kadınlar kadar duyarlı ve duygulu olamıyorlar

bende 4 gun sonra Etımesguttayımmm :))))

Ben etimesgutu göremicem galiba:44: Yarimin bana gelmsini beklicem:26: Artık ziyaretlerimi güvercinliğe saklıyorum

olsun ya kavusunda ama yemın torenıne ımkanın varsa gıt derım ya her ne kadar kalabalık ve gorememe ıhtımalımızde olsa cok guzel bı duygu olsa gerek :)

Yarın bebeğimi görücem inşallah izin alabilirse gidip alıcaz akşam 5 e kadar dışarda olcak ben çalışıyorum ama işyerime süpriz yaparlarsa çok mutlu olucam

olsun ya kavusunda ama yemın torenıne ımkanın varsa gıt derım ya her ne kadar kalabalık ve gorememe ıhtımalımızde olsa cok guzel bı duygu olsa gerek :)

Ya gelme diyor.. Benim sınavlarım var bide soğukmuş hasta olurum diye korkuyor Bide yola vereceğin parayı gelince beraber harcarız diyor Bilmiyorum akşam bidaha konuşcam,

Dün yedimmm bugün yedimmm stoğumu yaptımm, yarın itibariyle diyete başlayabilirim
Tam buğday ekmeği, az yağlı yoğurt ve süt tüketip şekerle tuzu minimuma indirmeyi düşünüyorum
başarabilirsem, hadi hayırlısı E tabi günde 1 saat falan da spor yapmak lazım Offf offf

Ben bugün kaçamak yaptım 1 haftadır yemiyorum tatlı:26: Bugün 1 tane browni ödülü verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…