canım benide 2 günde 1 arıyor ve aradığında da nerde 20 dakikalar5 dakika konuşabiliyoruz, ben çok takmıyorum canım ya ben ondan daha iyi durumdayım sonuçta aramazsa o kaybeder kendimi aramadı diye helak etmek yersiz geliyor sıraya mı geçmeye üşendi,yorgun bir an önce uyumak mı istiyor gitsin uyusun o zaman erkekler orda da benciller bunu unutmayalım bunun için onları suçlamam ben çünkü öncelik fizyolojik ihtiyaçlardır o nedenle kendini düşünücek tabiki bunu az çok biliyoruz o yüzden kendimizi yıpratmayalım sonuçta onlarda keyiflerinde aramıyor değiller böyle düşün canım
Yarim saate yakin konustuk yine:) arkadas ziyarete gitmis bugun resimleri atti o da superim yani:)
nasıl fotoğraf çekebilmiş ziyarette cnm serbest mi öyle??
Sanirim telefonuyla cekmis. Cunku fotograf makinesiyle gidecegini zannetmiyorum erkek sonucta:)
Gecen haftada babasi gitmisti ziyaretine o da telefonuyla cekip yollamisti bana. Hatta yarim saatden fazla konusmustuk babasinin telefonundan
birde ne biliyim kartı falan idareli kullanıyorlardı belki bizimkiler pintidir kızlar kart bitmesin diye 2 günde 1 arıyorlardır
Topiğimiz çok durgunlaştı:92::92:Nerdesiniz kızlarrrr..:103: Forma girmek isteyenler başladınızmı sporaAz kaldı yemin törenlerine:)) Kuaföre gidip bakım yaptırmalıyım gelmeden
Ben finallerimin bitmesini bekliyorum diyete ve spora baslicam ama simdi onlari dusunecek halim yok malesefTopiğimiz çok durgunlaştı:92::92:Nerdesiniz kızlarrrr..:103: Forma girmek isteyenler başladınızmı sporaAz kaldı yemin törenlerine:)) Kuaföre gidip bakım yaptırmalıyım gelmeden
Az kaldı azzburdayım ben yaa bak mesajını okudum ıyıce heyecn yaptım ya az kaldı dımı yemın torenıne :))))
Ben finallerimin bitmesini bekliyorum diyete ve spora baslicam ama simdi onlari dusunecek halim yok malesef
Az kaldı azz6 gün sonra kavuşuyorum ben mesala
bende 4 gun sonra Etımesguttayımmm :))))
Benimki dun mektubu okuyup aricam demisti aramadi ya bozuldummm
bende 4 gun sonra Etımesguttayımmm :))))
Canım öküz diyip duruon adamaAramaması normal sanki Malsef erkekler kadınlar kadar duyarlı ve duygulu olamıyorlar
Ben etimesgutu göremicem galiba:44: Yarimin bana gelmsini beklicem:26: Artık ziyaretlerimi güvercinliğe saklıyorum
olsun ya kavusunda ama yemın torenıne ımkanın varsa gıt derım ya her ne kadar kalabalık ve gorememe ıhtımalımızde olsa cok guzel bı duygu olsa gerek :)
Dün yedimmm bugün yedimmm stoğumu yaptımm, yarın itibariyle diyete başlayabilirim
Tam buğday ekmeği, az yağlı yoğurt ve süt tüketip şekerle tuzu minimuma indirmeyi düşünüyorum
başarabilirsem, hadi hayırlısıE tabi günde 1 saat falan da spor yapmak lazım Offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?