349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya gelme diyor.. Benim sınavlarım var bide soğukmuş hasta olurum diye korkuyor Bide yola vereceğin parayı gelince beraber harcarız diyor Bilmiyorum akşam bidaha konuşcam,

yınede sen bılırsın ama o ayrı bısı kac kere gıdebılırsınkı onun yemın torenıne :) ama sınavın varsa o ara gıtme tabı ama yınede ımkanın varsa gıt bence :)))

yınede sen bılırsın ama o ayrı bısı kac kere gıdebılırsınkı onun yemın torenıne :) ama sınavın varsa o ara gıtme tabı ama yınede ımkanın varsa gıt bence :)))
Bilmiyorum kararsızım Akşam aradığında iyice öğrenecem duygularını ona göre karar verecem
Ben dün tıka basa yedim valla, bugün de accık pasta yedim
Ama artık bittiii, annemlere de söyledim eve lezzetli bişey almayın diye
Abur cubur yok artıkkkk

Hadi bakalım:) Ama ev ortamında çok zor:) Yemekler miss:) Misafir bol poaça kek börek ohh

Bilmiyorum kararsızım Akşam aradığında iyice öğrenecem duygularını ona göre karar verecem

Hadi bakalım:) Ama ev ortamında çok zor:) Yemekler miss:) Misafir bol poaça kek börek ohh

Zor ama başarmamız lazımmmm
Dün beni motive etmesi için max kiloma ulaştığım halimin resmiyle
en zayıf halimi yan yana yapıştırıp masaüstü yaptım
Baktıkça gaza geliyorummm

manisaya biletimi aldım perş akşam cıkıormmmm:)

Gözünaydınn:) Darısı bizee

Zor ama başarmamız lazımmmm
Dün beni motive etmesi için max kiloma ulaştığım halimin resmiyle
en zayıf halimi yan yana yapıştırıp masaüstü yaptım
Baktıkça gaza geliyorummm

Ben fotolara baktıkça iç geçiriom anca Hiç gazlamıyor Şimdi bakim yarime o zayıflıyorsa benmde zayıflamam şart Aramızdaki 10 kiloyu hep korumuşuzdur Bozulmaması lazım

Son düzenleme:
Askiim aradi kizlar , bu sefer 8 dk konusabildik, 4 ocaktada gelicekmiş yanimadaa. Mektubumu cebinde tasiyomus koklayip duruyomuuşş :)) yarinda serbest gunleriymiss rahatlarmis kastamonudakilerr..

Askiim aradi kizlar , bu sefer 8 dk konusabildik, 4 ocaktada gelicekmiş yanimadaa. Mektubumu cebinde tasiyomus koklayip duruyomuuşş :)) yarinda serbest gunleriymiss rahatlarmis kastamonudakilerr..

ne mutlu sana canım, benimki gün içinde bi aradı, akşam aramadı, demek yarın serbest günmüş, sorucam ben o kastamonudakine

kızlar 240 kişiye 7 telefon düşüyormuş bu da demek oluyorki her 34 kişiye 1 telefon düşüyor ve dinlenme süreleri yarım saat oluyormuş yani her dinlenme saatinde o sıraya geçip sıranın gelmesinin muamma olduğu durumlarda sıraya geçmiyorlarmış haliyle e haklılar adam yarım saat dinlenmede oturup dinlensin mi yoksa ayakta bekleyip gelir mi gelmez mi diye boş yere dikilsin mi şahsen ben olsam hiiiç dikilmemhele üstüne yorgun argın olucam yani empati yapın biraz,tabi her yerin aynı değil artık o da bizim şansımıza

canım bizimkinin birliği tel konusunda rahat, ayrıca ailesini aramış, onlar evde olmadıkları için açamamışlar sonradan görmüşler aradığını. onlar açmayınca niye aramadı diye bozuldum ben de

Oyyyy benim minnak odunummm Henüz asker resmi ulaşamadı elime,eskilerle idare ediyorum
Sık sık aramaya çalış diyodum ama hasta olduğunu duyunca iyileşmeden arama dedim,telefonlar
dışarda sonuçta sıra bekle,konuşurken soğukta bekle falan derken yarım saat soğukta kalmasına
razı olamam.Gerçi yarın arar kesin bay ters, arama dedim yaaa

bana telefon gelmedi kızlar bugun gercı bugun tum gun dısardydım bu zamana kadar hep evden aradı belkı ulasamamıstr gercı cebımı arayıp ulasabılırdı zugurt tesellısı ıste uff ne bılıım kızamam da askerde trıpcı ergen kızlar gıbı davranmak ıstemem neyse sabır bıraz daha belkı gercekten kpsshayalının dedıgı gıbı yogundr gercı ank ve buyuk kıslalar sıkı oluyormus ust rutbelı cok oldugu ıcın

maşallah pek tatlısınız Allah ayırmasın nazarlardna korusun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…