Ya gelme diyor.. Benim sınavlarım var bide soğukmuş hasta olurum diye korkuyorBide yola vereceğin parayı gelince beraber harcarız diyor Bilmiyorum akşam bidaha konuşcam,
Ben bugün kaçamak yaptım1 haftadır yemiyorum tatlı:26: Bugün 1 tane browni ödülü verdim kendime
Bilmiyorum kararsızımyınede sen bılırsın ama o ayrı bısı kac kere gıdebılırsınkı onun yemın torenıne :) ama sınavın varsa o ara gıtme tabı ama yınede ımkanın varsa gıt bence :)))
Ben dün tıka basa yedim valla, bugün de accık pasta yedim
Ama artık bittiii, annemlere de söyledim eve lezzetli bişey almayın diye
Abur cubur yok artıkkkk
Bilmiyorum kararsızımAkşam aradığında iyice öğrenecem duygularını ona göre karar verecem
Hadi bakalım:) Ama ev ortamında çok zor:) Yemekler miss:) Misafir bol poaça kek börekohh
manisaya biletimi aldım perş akşam cıkıormmmm:)
Zor ama başarmamız lazımmmm
Dün beni motive etmesi için max kiloma ulaştığım halimin resmiyle
en zayıf halimi yan yana yapıştırıp masaüstü yaptım
Baktıkça gaza geliyorummm
Ya gelme diyor.. Benim sınavlarım var bide soğukmuş hasta olurum diye korkuyorBide yola vereceğin parayı gelince beraber harcarız diyor Bilmiyorum akşam bidaha konuşcam,
Bence imkanın varsa daha sonra finallerden sonra gidersin. hem daha rahat olursunuz hemde daha çok özlemiş olur seni
Askiim aradi kizlar , bu sefer 8 dk konusabildik, 4 ocaktada gelicekmiş yanimadaa. Mektubumu cebinde tasiyomus koklayip duruyomuuşş :)) yarinda serbest gunleriymiss rahatlarmis kastamonudakilerr..
ne mutlu sana canım, benimki gün içinde bi aradı, akşam aramadı, demek yarın serbest günmüş, sorucam ben o kastamonudakine
Benimkide günde 2-3 kez arardı ama bu hafta 1 e düştü
kızlar 240 kişiye 7 telefon düşüyormuş bu da demek oluyorki her 34 kişiye 1 telefon düşüyor ve dinlenme süreleri yarım saat oluyormuş yani her dinlenme saatinde o sıraya geçip sıranın gelmesinin muamma olduğu durumlarda sıraya geçmiyorlarmış haliyle e haklılar adam yarım saat dinlenmede oturup dinlensin mi yoksa ayakta bekleyip gelir mi gelmez mi diye boş yere dikilsin mi şahsen ben olsam hiiiç dikilmemhele üstüne yorgun argın olucam yani empati yapın biraz,tabi her yerin aynı değil artık o da bizim şansımıza
maşallah pek tatlısınız Allah ayırmasın nazarlardna korusun inşallahhEki Görüntüle 584995
Oyyyy benim minnak odunummmHenüz asker resmi ulaşamadı elime,eskilerle idare ediyorum
Sık sık aramaya çalış diyodum ama hasta olduğunu duyunca iyileşmeden arama dedim,telefonlar
dışarda sonuçta sıra bekle,konuşurken soğukta bekle falan derken yarım saat soğukta kalmasına
razı olamam.Gerçi yarın arar kesin bay ters, arama dedim yaaa
maşallah pek tatlısınız Allah ayırmasın nazarlardna korusun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?